קצת נתונים: הולך בעז"ה פעם ראשונה להתחרות (מתרגש מאוד), בנאבבא עד 75 ק"ג, כרגע אני 79 ק"ג, 7% שומן, 173 ס"מ, כמה תמונות, מעוניין לשמוע חוות דעת, התמונה האחרונה עם הגופייה האדומה משבוע שעבר, והשאר מלפני חודש שהייתי 8-9 אחוז שומן..
וואו תוצאות יפות בהצלחה בתחרות! :D
אתה יכול קצת לפרט לנו על התהליך הכנה שעברת עד כה? תזונה, אימונים, סייקלים(אם אתה ממש נחמד) ועוד דברים מהצד המנטלי גם יהיה נחמד. 😃
טוב אז ככה, א-הסיבה שקיבלתי באן ב********* ועברתי לכאן, זה כי יש שם כמות אדירה של קנאים ייצורים מהתחת, ששוקלים מאה קילו על 30 אחוז שומן, וחיים בסרט שהם במצב טוב, ואחד מהם היה מנהל שלא שתקתי לו, ובגלל שהוא לא היה מסוגל להתמודד איתי יותר מדי, אז הכי פשוט היה לו לתת לי באן, וד"א כבר רואים שפה כולם יותר נחמדים מפרגנים ולא חיים בסרט, אז אני מרוצה שעברתי לפה, בקשר לאימונים אני עושה abcde, 5 פעמים בשבוע, מתחיל ברגליים, בן 23, בקשר לחומרים, אני לא נגד, ואני מעריך אותו דבר אחד שעושה סייקלים, אבל ב"ה בע"ה בורכתי בגנטיקה טובה, ואני טבעי לגמרי, גם בלי שורפי שומן,בוא נגיד שהדיאטה גם הרבה יותר ארוכה וגם הרבה יותר קשה מאחד שלוקח חומרים, אבל אם ממש רוצים זה אפשרי, בקשר לתזונה, קצת מורכב להסביר פה, אבל בוא נגיד שאני שורף המון קלוריות בעבודה שלי ובכמויות אירובי, ככה שאני לא על 50 גרם פחמימה, תוספים לוקח: hmb, אומגה 3, מולטי ויטמין, וגלוטמין התחתי רק לפני חודש....
אני לא מבין כלום בתחום הזה אבל נראה שאתה מוכן מבחינת אחוזי שומן ונראה מעולה.
מסקרן אותי כמה אתה מרים בתרגילים הבסיסיים כמו סקוואט, דדליפט, בנצ' פרס. במידה ועושה אותם.
אז ככה- אין תרגיל שאני לא עושה, אם זה- דדליפט, סקוואט, דיפ/90, בנט אובר, הכל, מגוון בהתאם, חזרות נע בין 6-10בתרגילים מורכבים, ובין 8-12 בפשוטים, זמני מנוחה, .בין סט לסט, מקפיד מאוד שיהיו דקה עד דקה וחצי, ויוצא לי בסביבות ה20-24 סטים לאימון, ומשלב בכל אימון שתי תרגילים עם דרופ סט, וכמו שניחשת, עם מי אני יריב אם לא עם יאיר???, הבנאדם מדבר מגעיל ומצפה שידברו אליו יפה....