ייעוץ הוראות שימוש ל-Myo shock hsp

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
קיבלתי SAMPLE של המוצר מבלי שהזמנתי בכלל, אז החלטתי לנסות אותו היום. רשום על האריזה ככה:
One serving is 7 caplets. However, to devolop respect for and understand the potency of myshock, it's recommendend you take 3 cap 30-45 minutes before your first workout. Take the remaining 4 caplets before your following workout.

לא הבנתי בכלל מה הם רוצים. לקחת 3 כדורים חצי שעה עד 45 דקות לפני האימון ואז מיד עם התחלת האימון לקחת את הארבעה הנותרים?
ראיתי עכשיו שרשום שיש במנה אחת (7 כדורים) 400 מ"ג קפאין, לא קצת מטורף?

http://www.prosource.net/myo-shock-hsp/7917-1/60834/

תודה חברס'.

ב-טח, וקוראים לT-BOL בשם הזה כי זה כמו הסטרואיד בשם הזה, ונבודקס XT כי זה כמו נולבדקס.
זה טרנד די נואש בתעשייה מוצפת מותגים ומוצרים.

• פותח/ת השרשור
תקשיבו, לא יודע אם המוצר הזה באמת עוזר או שזה פסיכולוגי. אני רק יודע שיש במנה 400 מ"ג קפאין שזה כמו 8-10 כוסות קפה. לא יודע בכלל מה הוא אמור לעשות / לשפר.

תקשיבו, לא יודע אם המוצר הזה באמת עוזר או שזה פסיכולוגי. אני רק יודע שיש במנה 400 מ"ג קפאין שזה כמו 8-10 כוסות קפה. לא יודע בכלל מה הוא אמור לעשות / לשפר.

הי הי הי 400 מג' קפאין זה 2.5 כוסות קפה.

איך אתם יכולים לצרוך כמויות כאלה של קפאין/לשתות ככה הרבה קפה?
אני מרגיש שכוס קפה אחת עוזרת לי לפעמים לפני אימון, אבל אין שום מצב שאני נרדם בלילה אחר כך...

• פותח/ת השרשור
הלוואי עליי להיות כמוך.

קמתי בבוקר היום, ניסיתי פעם ראשונה את האפדרין + קפאין, הייתי בטוח שאני אדבר שטויות בבית ספר, ארעד, ארקוד על השולחנות... אבל שום דבר מיוחד. סתם טעם מגעיל לשנייה לפני שבלעתי את הכדורים. יש מצב הם מזוייפים או שפשוט אני לא מרגיש את התופעות לוואי?

הקפאין הזמנתי את הכי זול מבודיבילדינג של חברת 4EVER FIT. האפדרין זה יונקסו 30 מ"ג.

הלוואי עליי להיות כמוך.

קמתי בבוקר היום, ניסיתי פעם ראשונה את האפדרין + קפאין, הייתי בטוח שאני אדבר שטויות בבית ספר, ארעד, ארקוד על השולחנות... אבל שום דבר מיוחד. סתם טעם מגעיל לשנייה לפני שבלעתי את הכדורים. יש מצב הם מזוייפים או שפשוט אני לא מרגיש את התופעות לוואי?

הקפאין הזמנתי את הכי זול מבודיבילדינג של חברת 4EVER FIT. האפדרין זה יונקסו 30 מ"ג.

לא..גם אני ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית