הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ| תוכנית אימונים למתחילים (צריך דעות)

• פותח/ת השרשור Fromiz
  • פורסם בתאריך

Fromiz

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
4
62
0
חזרתי מהפסקה ארוכה של שנה וקצת לחד"כ והמטרה העיקרית שלי בתוכנית זאת היא להתאמן על המורכבים ולשפר את הטכניקה לקראת תוכנית ה-SS
אין באפשרותי להתחיל עכשיו SS גם בעקבות חוסר הטכניקה וגם בגלל שהשמנתי ואני רוצה לרדת במשקל לפני שאני מתחיל SS.
שיבשתי קצת תוכנית AB לחיטוב שראיתי בקילוגרם ואני צריך חוות דעת מנוסת האם היא מתאימה:
A:
סקוואט 3x6~8
תרגיל לתאומים 3x10
בנט אובר רו 3x6~8
דדליפט 1x8
כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי (בייספס) 3x10

B:
בנץ' פרס 3x8
בנץ' שיפוע חיובי עם משקולות יד
3x8
פרס
3x8
Upright Row
3x8
יד אחורית
3x8~10

תגובות טובות ובונות בבקשה בשך הכל ניסיתי להפיק את המרבי בלי המון ידע.

לא כדאי לעשות דדליפט אחרי שעשית כבר שני תרגילים שהגב התחתון עובד בהם. בוודאי שלא שמונה חזרות.

אתה לוחץ הרבה יותר ממה שאתה מושך, ומוסיף על זה upright rows. אני לא יודע מה יהיה מצב בריאות הכתפיים שלך בתוכנית כזאת.

• פותח/ת השרשור
טוב הבנתי בערך..
אתה יכול להציע לי תרגילים חילופיים ?
לא הייתי מודע לזה, ושאתה מזכיר מצב כתפיים אני חושב שאולי כבר יש סוג של בעיה.

A
תזרוק כפיפות מרפקים. תכניס סטים של מתח "בנות", שניים כמעט לכשל יספיקו.

B
5 או פחות חזרות בבנצ' השטוח. לזרוק אפרייט רואז, אם אתה מתעקש על כתף צד, אז תרים לצד. שתרגיל יד אחורית לא יהיה מקבילים או בנצ' צר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה גבר!

לדעתי אתה יכול לעשות SS תוך כדי שאתה בגרעון קלורי מתון של כ-20% עם דגש על פחמימות מסביב לאימונים. אם אתה שמן וחוזר מהפסקה של שנה אתה תוכל לעלות בכוח וגם להחזיר קצת מסת שריר תוך כדי שאתה יורד בשומן. ברגע שאתה נתקע במשקלים תשאר שם עד שתסיים את החיטוב.

Back
למעלה תחתית