הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור MG24
  • פורסם בתאריך
דבר ראשון למה אתה משתמש בחגורה?
זה נראה כאילו המוט לא מספיק קרוב לגוף בחלק הראשון של ההרמה, קצת קשה לראות כי הפלטות מסתירות, אבל אם אין לך כרגע חתכים על הרגליים מהמוט אני מנחש שאני צודק והוא לא מספיק קרוב.
תנסה להוציא עוד את החזה, הגב נראה טיפה מעוגל, תנסה ליישר אותו יותר.
ובקשר לראש, אני מנחש שאתה מסתכל על עצמך במראה כדי לראות שאתה מבצע נכון, אבל הראש צריך ליהיות בהמשך לעמוד השדרה, במנח נייטרלי ולא כמו אצלך שהוא כלפי מעלה.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש בחגורה כי יש לי בעיה בגב התחתון בגלל העקמת בגב שזה גם עונה לך על השאלה השנייה , אני מנסה כמה שאני יכול להוציא את החזה באמת , על הזווית של הראש הבנתי , להסתכל למעטה , אבל התנועה עצמה בסדר פשוט לקח לי הרבה זמן ללמוד איך לעשות את ה SETUP לדדליפט לפי הסרטון של ריפטו
בכל מקרה תודה רבה .

אני משתמש בחגורה כי יש לי בעיה בגב התחתון בגלל העקמת בגב שזה גם עונה לך על השאלה השנייה , אני מנסה כמה שאני יכול להוציא את החזה באמת , על הזווית של הראש הבנתי , להסתכל למעטה , אבל התנועה עצמה בסדר פשוט לקח לי הרבה זמן ללמוד איך לעשות את ה SETUP לדדליפט לפי הסרטון של ריפטו
בכל מקרה תודה רבה .
אני חושב שאם אתה סובל מעקמת, רצוי שתתייעץ עם רופא לפני שתבצע תרגילים כמו דדליפט וסקאווט.

אז תכין לך צ'קליסט לפי הסרטון ותעבור עליו לפני כל סט.
מהרגע שנעמדת ליד המוט שהוא צמוד לך לשוקיים זה כבר לא דומה.
וגם אל תעבוד עם חגורה עד שלא תדע לייצר גב ראוי. היא לא תפצה על טכניקה לקויה.

• פותח/ת השרשור
אוקי הסתכלתי שוב והבנתי כמה טעויות אימון הבאה אני יעשה שוב .
תודה על הביקורת

עוד משהו, חרא חגורה...חגורה לא אמורה להיות יותר עבה מאחורה היא אמורה להיות באותו עובי בכל מקום (לרוב משהו כמו 10 ס''מ).

אתה צריך להתכופף למוט עם רגליים ישרות, לאחר שעמדת במרחק הנכון מהמוט. רק לאחר שתאחז במוט, כופף את הברכיים.

בכל מקרה, המשקל הזה קל לך מדי בשביל להרים עם טכניקה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית