אושר: מותר להכניס לקולנוע אוכל ושתייה מהבית

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4253755,00.html

רק אני רואה בזה כחוק מטומטם? אנשים יתחילו להביא טונה וביצים ודברים אחרים שיסריחו את כל אולמות הקולנוע. הרי אף אחד לא יסתכל מה אתה מכניס לאולם ויתחיל לעשות סלקציה על פי מזונות. נראה לי המדינה נדפקה לגמרי עם כל עניין הצרכנות.

חובה להביא אבקות חלבון כדאי שהגוף יקבל חלבון כל הזמן ואני לא יהיה קטבולי במשך ה3 שעות של הסרט.😃

אבל את האמת לא כזה נורא כמו שאתם אומרים,קשה לי להאמין שאנשים יביאו טונה או דברים מסריחים בדרך כלל כלל מביאים שתייה,חטיפים ופופקורן ביתי.
(עד עכשיו לקנות את כל אלו בקולנוע בכלל לא היה אופציה בגלל המחירים המטורפים)

אחלה חוק סופסוף לא צריך להחביא את הבקבוק קולה המשפחתי ו3 חבילות במבה חח

אחלה של חוק שבעולם - הרבה משאבים שאמורים ללכת לכיוון של תפיסת רוצחים וגנבים יילך לבתי קולנוע הפושעים, במקרה הטוב לא תהיה לזה שום השפעה פרקטית, במקרה הרע אנשים יביאו אוכל ושתייה באופן כזה שיהפוך את המזנון ללא רווחי, בתי הקולנוע יראו רווחים מצטמצמים ויתרגמו את זה למחירי כרטיס יותר גבוה, או שפשוט ייסגרו בתי קולנוע או יצטמצמו אולמות (מה שיוביל למחירים גבוהים יותר בטווח הארוך). ממשלת ישראל הס1סה.

אז אני אתחיל ללכת למסעדות עם סנדוויץ'.
חוק מטומטם, בתי הקולנוע הם עסק פרטי, חבל שהממשלה כופה עליהם הפסדים עצומים.
לא טוב לך לקנות? תתאפק ואל תקנה.
עם התרבות הישראלית אנשים יביאו משפחתית וקולה לסרט.

אז אני אתחיל ללכת למסעדות עם סנדוויץ'.
חוק מטומטם, בתי הקולנוע הם עסק פרטי, חבל שהממשלה כופה עליהם הפסדים עצומים.
לא טוב לך לקנות? תתאפק ואל תקנה.
עם התרבות הישראלית אנשים יביאו משפחתית וקולה לסרט.
חחח הכי ליגה לצאת בהפסקה לפיצרייה בקומה למעלה ולקנות 😉

זה סתם יעלה את המחירים של הכרטיס... אנחנו במצב טוב יחסית לחו"ל מהבחינה הזאת והם סתם הורסים את זה. (בארה"ב 15.5$ לכרטיס מסריח)

• פותח/ת השרשור
זה סתם יעלה את המחירים של הכרטיס... אנחנו במצב טוב יחסית לחו"ל מהבחינה הזאת והם סתם הורסים את זה. (בארה"ב 15.5$ לכרטיס מסריח)
$16.5 לסרט 3D ותוסיף עוד דולר אם אתה מזמין מהאינטרנט.

זה כולו יגרום לירידת מחירים מופקעים במזנון.מה שקרה כבר בסלולר והוכיח את עצמו. פופקורן לא צריך לעלות יותר מ 10 שח וקולה זירו לא חייבת להיות 17 שח לכוס,5-6 זה בסדר

עודד מה שהולך בקולנוע זה מונופול בעניין האוכל
כי אתה לא יכול להביא כלום ואפשר למכור לך קולה ופופקורן במחיר גבוה ואתה עדיין תשלם
ככה שצריך כן להכניס תחרות, והם יתייעלו ויוזילו מחירים
ככה שאתה בתור אחד שצועק שוק חופשי וכל מני דברים בסגנון מראה בורות פה

ולגבי מחירי הכרטיסים אני מצביע ברגליים ולא הולך לקולנוע
בגלל שאתם הולכים המחיר יקר

$16.5 לסרט 3D ותוסיף עוד דולר אם אתה מזמין מהאינטרנט.
משה לא יודע מאיפה אתה בארצות הברית אבל שגרתי באורגון הכרטיס עלה 10$ ו11.5 ל3D
ושלא נדבר על הפופקורן הענק שעולה 5% ואתה יכול למלות אותו פעם אחת והשתיה שאם אתה קונה גם ענק היא ריפייל.
שאני חזרתי לארץ והלכתי לקולנוע הייתי בשוק מהגודל של הפופקורן הגדול פה באמת שזה כמו הקטן בארצות הברית חחח

• פותח/ת השרשור
משה לא יודע מאיפה אתה בארצות הברית אבל שגרתי באורגון הכרטיס עלה 10$ ו11.5 ל3D
ושלא נדבר על הפופקורן הענק שעולה 5% ואתה יכול למלות אותו פעם אחת והשתיה שאם אתה קונה גם ענק היא ריפייל.
שאני חזרתי לארץ והלכתי לקולנוע הייתי בשוק מהגודל של הפופקורן הגדול פה באמת שזה כמו הקטן בארצות הברית חחח
באורגן אין מיסים. אני גר במקום הכי יקר בארה"ב - קליפורניה.
מה גם שהם מעלים כל שנה בדולר את המחיר. מאז שהגעתי העלו כבר ב 3 דולר.

עודד מה שהולך בקולנוע זה מונופול בעניין האוכל
כי אתה לא יכול להביא כלום ואפשר למכור לך קולה ופופקורן במחיר גבוה ואתה עדיין תשלם
ככה שצריך כן להכניס תחרות, והם יתייעלו ויוזילו מחירים
ככה שאתה בתור אחד שצועק שוק חופשי וכל מני דברים בסגנון מראה בורות פה

ולגבי מחירי הכרטיסים אני מצביע ברגליים ולא הולך לקולנוע
בגלל שאתם הולכים המחיר יקר

שטח קולנוע הוא בבעלות הקולנוע בלבד וזכותו לקבוע איזה מחיר שבא לו. לא נראה לך? אל תבוא.

על אותה לוגיקה אפשר להגיד שפאב הוא מונופול על המשקאות בתוכו ולכן מותר לי להביא משקאות מהבית.
או שמסעדה היא מונופול על הסטייקים בתוכה ולכן אני מותר לי להביא סטייקים מהבית.

• פותח/ת השרשור
^
מעניין אם יש קשר בין עליית המחירים לפיראטיות.
בארה"ב יש מעט מאוד פירטיות, אולי 5% מכלל השוק. כשיוצא פה וינדוס חדש, יש אוהלים יומיים לפני בחניות של החנויות, כנ"ל לסרטים גדולים, בלתי אפשרי להיכנס לבתי הקולנוע (פה אין כיסאות לכל אחד. מי שמגיע ראשון ותופס כיסא, יושב שם כל הסרט - זה נובע מהעובדה שאם לכל אחד מביאים כיסא משלו, אנשים לא יקנו כרטיסים כי הם לא רוצים לשבת מקדימה ואז בית הקולנוע מפסיד, אבל אם הגעת כבר לקולנוע אתה תיכנס ותצפה בסרט, גם מהשורה הראשונה).

בארה"ב יש מעט מאוד פירטיות, אולי 5% מכלל השוק. כשיוצא פה וינדוס חדש, יש אוהלים יומיים לפני בחניות של החנויות, כנ"ל לסרטים גדולים, בלתי אפשרי להיכנס לבתי הקולנוע (פה אין כיסאות לכל אחד. מי שמגיע ראשון ותופס כיסא, יושב שם כל הסרט - זה נובע מהעובדה שאם לכל אחד מביאים כיסא משלו, אנשים לא יקנו כרטיסים כי הם לא רוצים לשבת מקדימה ואז בית הקולנוע מפסיד, אבל אם הגעת כבר לקולנוע אתה תיכנס ותצפה בסרט, גם מהשורה הראשונה).

או שבונים קולנוע שהשורה הראשונה רחוקה מהמסך facepalm

שטח קולנוע הוא בבעלות הקולנוע בלבד וזכותו לקבוע איזה מחיר שבא לו. לא נראה לך? אל תבוא.

על אותה לוגיקה אפשר להגיד שפאב הוא מונופול על המשקאות בתוכו ולכן מותר לי להביא משקאות מהבית.
או שמסעדה היא מונופול על הסטייקים בתוכה ולכן אני מותר לי להביא סטייקים מהבית.

ההבדל שיש פאבים אחרים ועוד מקומות שמוכרים אלכוהול
בתי קולנוע יש מעט חברות וכולם עשו קרטל עם מחיר מסויים

אני לא הולך לקולנוע באמת, אני לא בא בטענות לקולנוע כי זכותו לקבוע איזה מחיר שבא לו

מה אתם משווים פאבים ומסעדות לקולנוע? אתה בא לקולנוע בשביל לראות סרט, האוכל זה סך הכל משהו נלווה
לעומת זאת במסעדה אתה בא רק בשביל לאכול.
תראו מה זה אנשים לכל דבר יש טענות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית