הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
היי באר סקוואט: 135kg 1X5

פשיטות גו: הקלבט הכי כבד שהיה (נירא לי 42 קילו) 2X12

תאומים: 3X10

ובטן.

בנץ: 2X10 65kg

פרס: 3X10 45kg

מתח: מ.ג+20קילו 5X5.

ביספס: 2X12 היום הגעתי לאימון עשיתי מובילטי קצת מוגזם מה שהחריף לי מאוד את המתיחה במקרב, שלא נדבר על זה שיש לי עוד מתיחה בהאמסטרינג אבל זה פחות רציני...
בקיצור, לא נירא לי שיהיה סקוואטים ברוב כי אני מכוסח.
מה שכן עשיתי זה 40KG*20 מן פרוטוקול פציעות.
עכשיו אני צריך קצת עזרה ממומחי הפציעות. אני מתכוון לעשות כל מה שאני יכול כדי להעביר את זה:
חשבתי על :
1. להתחיל פרוטוקול פציעות.
2.להתחיל להתווסף בכורכומין.
3. להשתמש בקינזו טייפ.
4.עיסוי פעם בשבועיים.
5.מתיחות על בסיס יומי (זה יעזור או רק יחמיר את הכאב?)
6.הרבה קרח.

@^pala

לא צריך לסבך את העניין, מדעת וניסיון מה שצריך לעשות זה מוביליטי נכון, עיסויים נכונים וזהו.
כל מה שצריך לעשות:
1) פעם ביום לבצע שתי מתיחות לאיליופסואס (אם אתה ממש יושב הרבה אז פעמיים ביום)
2)במקלחת להשפריץ מים רותחים על האזור ל~5 דקות כל צד (אפשר להעלות את המים בהדרגה, העור מתרגל ולא מרגישים)
3)סוג המתיחות - בחיים אל תעשה מתיחות סטטיות, זה חרא. רק PNF (תרשום בגוגל) או מתיחות דינמיות, שאתה זז כל פעם ומגדיל את הטווח תנועה
4) עיסויים נכונים, לפני כל אימון תנסה למצוא נקודה שכואבת באזור ולהתמקד עליה, אין צורך לבצע גלגולים וזה רק גורע.

לא צריך לסבך את העניין, מדעת וניסיון מה שצריך לעשות זה מוביליטי נכון, עיסויים נכונים וזהו.
כל מה שצריך לעשות:
2)במקלחת להשפריץ מים רותחים על האזור ל~5 דקות כל צד (אפשר להעלות את המים בהדרגה, העור מתרגל ולא מרגישים)
3)סוג המתיחות - בחיים אל תעשה מתיחות סטטיות, זה חרא. רק PNF (תרשום בגוגל) או מתיחות דינמיות, שאתה זז כל פעם ומגדיל את הטווח תנועה
4) עיסויים נכונים, לפני כל אימון תנסה למצוא נקודה שכואבת באזור ולהתמקד עליה, אין צורך לבצע גלגולים וזה רק גורע.
לא הבנתי איך אני אמור לעסות את המקום לפני האימון , אתה מתכוון לעסות עם הידיים או להישאר על הנקודה עם הפואם רולר?
אני חושב שזה החמיר לי היום כי עשיתי את כל מה שלא צריך לעשות (בעיקר מתיחות סטטיות).
נ.ב אם זה היה תלוי בי הייתי נותן לך ניהול ממזמן 🙌

בנוסף אני רואה שהPNF זה רק להאמנסטרינג או שאני טועה ? @^pala

נערך לאחרונה:
כל מה שצריך לעשות:
קודם כל לאריאל קודם כל קח שבוע (או לפחות 4-5 יום) מנוחה לפני הפרוטוקול עצמו
ואז תתחיל את הפרוטוקל

ודבר שני על הדרך יש לך המלצות לטיפול במתיחה בטרפז ? (מצטער אם אני מתעלק על לוגך אריאל)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית