נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בציט שלך אתה אוכל כמה שבא לך או מגביל את אצמך ולא עף עם זה יותר מדי ?
איזה מזל שאני לא סובל את כל הזבל הזה. אולי חוץ מי מחאת בוטנים.
גועל נפש...איך אפשר להתייחס לזה בתור אוכל בכלל? זה זבל אכיל זה לא אוכל...:bad:
אתה יחסית חדש, אבל בד"כ תגובה כזו הייתה מזכה אותך בכרטיס טיסה החוצה ל 48 שעות. שמור על השפה שלך להבא.יחבורה של טמבלים, התכוונתי ליום צ'יט כמו שהבחור כאן עושה, בלי חשבון יעני, שאתה אוכל איזה 20,000+קלוריות, מ1000+, אתה לא עולה בכלל, ההיפך זה רק עושה טוב לדיאטה, מה חשבתם שיש בנאדם כזה מטומטם שיחשוב את זה???
אם יש משהו שיכול להכניס אותי לצ'יט זה חמאת בוטנים :D
אני מדבר על יום שלם, לא ארוחה, בארוחה ברור שלא, אבל ביום שלם מהבוקר עד הערב, בכיף ואפילו יותר.... אני אכלתי ביום צ'יט האחרון שלי: מגש פיצה, לזניה, איזה30 סוגי שוקולד, 2המבורגר עם צ'יפס, ארבע גלידות, פנקייק, וזה לא הכל, איני לא יחפור בפוסט, בא לך לחשב כמה רק מה שכתבתי???
אתה אישה בהריון ?
אתה לא חייב להיכנס לציט בשביל זה, אני אוכל 2600 קלוריות ביום ומצליח להכניס 30-50 גרם של חמאת בוטנים כמאת על בסיס יומי...
נכון זה לא כמו לאכול חצי קופסא ביום אחד אבל מצדשני ככה אני גם מקבל את המזון האהוב אליי לא פעם בשבוע אלא כמאת כל יום וגם אין לי חשק להיכנס לימי ציט האלא כי תפריט יומית שלי הוא טעים ומגוון.
מי שלא מסוגל לסיים את מה שפותח השרשור צילם (והרבה יותר מזה) לא היה מספיק זמן בחיטוב.
חחחחחחחח אוי כמה שאני מחזק אותך..מי שלא מסוגל לסיים את מה שפותח השרשור צילם (והרבה יותר מזה) לא היה מספיק זמן בחיטוב.
תגובה נורמלית 🤘יא מצחיקים, מזה השטויות האלה .. אתם בחיטוב, תתחילו לקחת את עצמכם בידיים ולא לחשוב על צ'יטים כל היום..
בשביל מה יש מסה??
חוץ מזה אם כבר אוכלים צ'יט.. למה להתפרע רק על שוקולד ושטויות?? צא לאיזה מסעדה תרביץ 1.2 קילו בורגר, עדיף מכל השטויות האלה.. ותתפנק אחרי זה באיזה מגנום.. :hoel
אני בעד להכניס את זה כאתגרובכל זאת אני לא חושב שאף אחד מהפורום מסוגל לאכול 20 אלף קלוריות ליום, צ'יט או לא צ'יט