הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון משתמשים ב FOAM ROLLER ו stick לחימום ובסוף אימונים ?

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
בבסיס שלי זה רץ חזק עכשיו - אני רואה אלף ואחד אנשים עם זה . בהחלה זה היה הבנות של הפילאטיס ועכשיו "הקרוספיטרים" הולכים עם זה מחובקים ביחד עם הנעליים גרב המוצצות שלהם.

רציתי לדעת מה איתכם . סוף אימון כוח עושים קצת פואם רוללר ?
זה עוזר לנקות את הצלקות שעל השריר ?

עושה גליל בסופי שבוע כשיש זמן. כשהתחלתי עם זה היה שיפור משמעותי בכל שימוש. היום כבר לא, אז אני מסתפק בפעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
עושה לפני כל אימון חצי שעה בערך של עבודה עם כדור לקרוס

עם כזה:
http://www.roguefitness.com/the-grid-black.php

ועם כזה:
http://www.roguefitness.com/rumble-roller.php

(אחד מ-2 אלו, תלוי מה יש לי בתיק)

אני קניתי פואם רוללר כחול מבאדי בילדינג . עלה 200 שקל - וואללה עבר רק שבועיים מאז שהתחלתי להשתמש והוא כבר התרכך .

אני רוצה לקנות עוד פואם רוללר אבל חזק יותר . אולי באמת עדיף בימקום פואם רוללר קשה לקנות את הדבר הזה עם הקוצים ?
ומזה הדבר השני ? ניראה לא שימושי בעליל ...

נערך לאחרונה:
בקצרה, בחלקיות תוך כדי פירוט לקוי: החיכוך מאפשר שחרור רקמות רכות שנדבקו ובכך מושג שיפור בטווחי התנועה.

לגבי 2 המוצרים שהצגתי - אני בשימוש שלי למעשה אונס אותם ואני כבר כמה חודשים איתם והם כמו ביום שיצאו מהאריזה.

כיצד להשתמש ? אני עובד בעיקר לפי ההנחיות של דפרנקו ושל ג'ים סמית' (יש להם DVD כפול בשם Amped שמתעסק בנושא) ומדי פעם לפי הטיפים של קלי סטארט מ-MobilityWOD.

טיפ למי שאין לו יכולת לקנות רולר: תקחו צינור ביוב באיזה קוטר ואורך שתרצו, תעטפו אותו במגבת/שמיכת פליז/וכ'ו עד לאיזה עובי ורכות שתרצו, תהדקו את העטיפה עם סרט דבק חזק בקצוות ובאמצע.

אני משתמש בזה שאלתרתי מפעם לפעם ואני מניח שזה עוזר במשהו אבל זה בעיקר סבל רצוף.

גם לי יש רולר, קניתי באיזו חנות בנתניה (ברח לי השם) אחרי שניסיתי שלושה סוגים שהיו שם - עלה 150 שקלים. בינתיים הוא מחזיק אותי לא רע ולא התרכך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית