הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש פה ! צריך ייעוץ כללי

• פותח/ת השרשור Or9400
  • פורסם בתאריך

Or9400

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
שלום,

הייתי עד עכשיו בחיטוב(כשנה אבל בערך 4-5 חודשים כמו שצריך), ירדתי מ 83 קילו ל 67-68 אני 173
אבל עדיין נשארה לי בטן קטנה..
השאלה היא אם להישאר בחיטוב ? למה אני מרגיש תקוע כבר הרבה זמן מבחינת אחוזי שומן וגם מבחינת משקלים (שזה ברור)

אני עושה תוכנית AB רוב הפעמים יוצא לי 3 פעמים בשבוע פעם ב אני מצליח לגרד את האימון הרביעי, אני סטודנט אז קצת קשה לי..

יש לכם המלצות ?
תודה !

צירפתי את התוכנית שעשיתי, אחרי כל אימון הייתי עושה חצי שעה אירובי בין 4-5 ק"מ.
A
חזה –
לחיצת מוט אופקית 3*10
לחיצת מוט שיפוע שלילי3*10
לחיצת שיפוע(4)3*10

רגליים –
תאומים3*10
לחיצת רגליים שכיבה 3*10
דו ראשי –
מוט דאבליו בישביה 3*10
משקולות יד ישיבה/עמידה 3*10
B
גב -
TBAR/ חתירה 3*10
פולי עליון חזה 3*10
כתפיים –
לחיצת כתפים ישיבה משקולות/מוט דאבליו 3*10
כפיפת כתף בעמידה 3*10
פרפר הפוך 3*10
תלת ראשי –
מוט דאבליו - בשכיבה 3*10
פשיטת מרפק עמידה/ישיבה 3*10

http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/ מאמר הזה יתן לך קצת מידע.

ההמלצה שלי זה כן לעשות הפסקה מי חיטוב כזה הרוך ולצאת לניטרלי (מצב תחזקה RMR+EMR יש הכל במאמר) לשבועיים ומישם לראות מה אתה רוצה לעשות - או להמשיך על החיטוב ולהוריד את "הבטן שנשארה לך" או להיכנס לתהליך מסה ולנסות להוסיף קצת בשר לפני שאתה מכסח את עצמך לגמרי בחיטוב...
בכל מקרה אחרי חיטוב שנמשך כל כך הרבה זמן הגוף שלך זקוק להפסקה (יכול להיות שגם הפסקה מי אימונים).

בנוסף למה שאמרו מעליי התכנית שלך ממש גרועה ! איפה תרגילים מורכבים כמו דדליפט , סקוואט, פרס, מתח ?
איך כתפיים מקבלות יותר סטים מגב ורגליים ?😲
איך בייספס מקבל אותו נפח כמו של גב ורגליים ?
http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/ קח תכנית מפה

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות !

מאמר הזה יתן לך קצת מידע.

ההמלצה שלי זה כן לעשות הפסקה מי חיטוב כזה הרוך ולצאת לניטרלי (מצב תחזקה RMR+EMR יש הכל במאמר) לשבועיים ומישם לראות מה אתה רוצה לעשות - או להמשיך על החיטוב ולהוריד את "הבטן שנשארה לך" או להיכנס לתהליך מסה ולנסות להוסיף קצת בשר לפני שאתה מכסח את עצמך לגמרי בחיטוב...
בכל מקרה אחרי חיטוב שנמשך כל כך הרבה זמן הגוף שלך זקוק להפסקה (יכול להיות שגם הפסקה מי אימונים).

הייתי אם אפשר לקרוא לזה בהפסקה של אימונים קלים, ז"א לא קרעתי את עצמי באימון.
אני חושב שאפסיק עם החיטוב, כי הגיע הזמן להגדיל קצת את המסת שריר 😃
שאלה בנושא הזה - הבנתי שעכשיו אני צריך להוסיף לתפריט שלי את הפחמימות שלא היו בחיטוב (בכמות גדולה)
האם אני צריך לשנות משהו גם בתוכנית אימונים ?

בנוסף למה שאמרו מעליי התכנית שלך ממש גרועה ! איפה תרגילים מורכבים כמו דדליפט , סקוואט, פרס, מתח ?
איך כתפיים מקבלות יותר סטים מגב ורגליים ?😲
איך בייספס מקבל אותו נפח כמו של גב ורגליים ? קח תכנית מפה

חח תודה אחי, אני יודע שהתוכנית לא משהו ( בנו לי אותו בחד"כ אחד המדריכים ).
יש לי שאלה לגבי התוכנית שצירפת לי היא מתאימה עכשיו לתקופה של "מסה" ? כי ראיתי שרשום תוכנית AB לחיטוב.
ד"א הורדתי תרגיל כי אחרי כל אימון הייתי רץ והתרגיל הנוסף ברגליים היה גומר אותי בריצה...

ועוד שאלה של צעיר בתחום:
דדליפט אני מפחד לבצע כמו גם סקוואט ( איפה אפשר ללמוד את הטכניקה הדרושה ברמה הכי טובה ? )
ושאלה על פרס ? מה הכוונה ?( אל תצחק עלי )
facepalm

ושוב תודה על העזרה

אה אוקיי התבלבלתי חשבתי אתה בחיטוב משום מה.. אז אם אתה מתאמן מתחיל ואתה רוצה תכנית שתעשה לך קפיצת מדרגה בתחום במיוחד לטווח הארוך לך על SS
לגבי ללמוד את הטכניקה יש את הספר של התכנית שנקרא starting strength ואני חושב שאתה יכול לקנות אותו בAMAZONE בנוסף אתה יכול לראות סרטונים מפי MARK RIPTTOE שמסביר על כל תרגיל בערוץ שלו ביוטיוב
בקשר לכל התרגילים אתה יכול למצוא אותם פה [כולל הפרס] עם הסברים עליהם וגם על התוכנית http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/
וזה עוד הסבר יותר מעמיק על ביצוע דדליפט http://www.kilogram.co.il/1201/ניתוח-מעמיק-של-הדדליפט/
אם יש לך עוד שאלות בשמחה !

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לך את האמת, אני ממש מפחד לבצע את התרגלים האלו כמו הפאוורקליין והפרס(לפי מה שמופיע בקישור לחיצת כתף כזו)
כי כבר פגעתי לעצמי בגב מהאימונים כשלא הייתי עובד נכון, ויש לי כאבים בגב התחתון בעיקר בכפיפות בטן.
יש תרגילים שאפשר לבצע במקום ?

או תוכנית אחרת שמתאימה למסה ?

Back
למעלה תחתית