הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת חלבונים - תוספים או מזון?

oriel29

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
הי,

אני עושה שלושה אימוני FBW בשבוע

ראיתי את כול מה שכתבו לאחרונה על שימוש באבקות (גם את הכתבה בערוץ שתיים)

עכשיו אני מבולבל, אני שוקל 77 ק"ג

כמה חלבון ליום אני צריך באמת?

והאם אפשרי להשיג את הכמות הנדרשת, ללא תוספים ?

(בהנחה שאני צורך 200 גרם חזה עוף, שתי ביצים ושתי יוגורטים ביום)

תודה מראש לעונים

אתה בהחלט יכול להגיע לכמות הנדרשת שלך ללא אבקת חלבון ... אתה צריך לצרוך כפול 2 מהמשקל גוף שלך חלבונים ושרובם יהיו חלבונים מלאים בשאיפה שכולם יהיו חלבונים מלאים כמו
חזה גוף, ביצים,טונה,דגים, בשר, גבינה,ועוד ...
ישלך מחשבוני תזונה כמו גולינגו תכניס אילו את המאכלים שאתה אוכל ותראה אם אתה מגיע למכסה שלך

• פותח/ת השרשור
כמה המכסה היומית שלי?
150 גרם ליום?
זה לא נראה מעט מידי?
הכמויות שיש בסקופ אבקה הם הרבה יותר גבוהות לא?

בסקופ אבקה יש בבמוצע 22-24 גרם

כמה המכסה היומית שלי?
150 גרם ליום?
זה לא נראה מעט מידי?
הכמויות שיש בסקופ אבקה הם הרבה יותר גבוהות לא?
כן 150 אתה אפילו יכול לעלות את זה קצת מכיוון שיש חלבון שמגיע מקרונפלקס או מלחם קל או מאורז שהוא לא מלא ויש כאלה שלא מחשיבים אותו אבל אם אתה כן מחשיב אותו אז אתה יכול להעלות קצת למשל ל170 ואז להחשיב גם את החלבון הלא מלא
סקופ של אבקה זאת מנת חלבון כמו למשל גביע קוט'ג או קופסת טונה ... אם אתה בחיטוב אני ממליץ על אוכל מוצק כי הוא יותר משביע מבחינתי זה יותר עניין של נוחות למשל אחרי אימון כבד אין לי כוח להכין חזה עוף ולהכין שייק זה בדיוק 30 שניות אז זה יתרון גדול לטעמי

הנוסחה היא משקל גוף כפול 1.7 (למאסה)
בחיטוב אתה אמור לצרוך לפי 2.0 או 2.2 לקילו משקל גוף.

כן 150 אתה אפילו יכול לעלות את זה קצת מכיוון שיש חלבון שמגיע מקרונפלקס או מלחם קל או מאורז שהוא לא מלא ויש כאלה שלא מחשיבים אותו אבל אם אתה כן מחשיב אותו אז אתה יכול להעלות קצת למשל ל170 ואז להחשיב גם את החלבון הלא מלא
סקופ של אבקה זאת מנת חלבון כמו למשל גביע קוט'ג או קופסת טונה ... אם אתה בחיטוב אני ממליץ על אוכל מוצק כי הוא יותר משביע מבחינתי זה יותר עניין של נוחות למשל אחרי אימון כבד אין לי כוח להכין חזה עוף ולהכין שייק זה בדיוק 30 שניות אז זה יתרון גדול לטעמי

אם הוא לא צמחוני ומקורות החלבון שלו מגוונים אין צורך להעלות את כמות החלבון ואפשר לספור גם את החלבונים הפחות מלאים מלחם/פסטה/קורנפלקס.

• פותח/ת השרשור
אני לא צמחוני, אבל על תפריט דל פחמימות

וגם לא אוכל גבינות (מקסימום יוגורט)

לא נוגע בלחם בד"כ (גם מלא)

לפעמים כף אורז מלא או קורנפלקס מחיטה מלאה לפינוק

בכול אופן גם אחרי חישוב של כול התפריט שלי, זה גבולי

120 - 140 גרם חלבון ביום

אם הוא לא צמחוני ומקורות החלבון שלו מגוונים אין צורך להעלות את כמות החלבון ואפשר לספור גם את החלבונים הפחות מלאים מלחם/פסטה/קורנפלקס.
מה הקשר צמחוני או לא ? חלבון מלא זה חלבון שאי אפשר לייחס לו חשיבות כמו חלבון מלא
אתה יודע בכלל מה ההבדל בין השניים?

אני לא צמחוני, אבל על תפריט דל פחמימות

וגם לא אוכל גבינות (מקסימום יוגורט)

לא נוגע בלחם בד"כ (גם מלא)

לפעמים כף אורז מלא או קורנפלקס מחיטה מלאה לפינוק

בכול אופן גם אחרי חישוב של כול התפריט שלי, זה גבולי

120 - 140 גרם חלבון ביום

אתה יכול להוסיף שייק חלבון או להגדיל קצת את מנת החזה עוף שלך.

מה הקשר צמחוני או לא ? חלבון מלא זה חלבון שאי אפשר לייחס לו חשיבות כמו חלבון מלא
אתה יודע בכלל מה ההבדל בין השניים?

אם הוא לא צמחוני אז הוא צורך מספיק חלבונים מלאים במהלך היום וזה שבחלק מהחלבונים שבאים מדגנים יש כמות קטנה יותר של חומצת אמינו אחת זה לא נורא מכיוון שבסופו של דבר הכל מתאזן.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התשובות

Back
למעלה תחתית