עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הגענו מלקבל דעה איפה לקנות אלכוהול לדיון כזה לא הבנתי..
אני לא מהחמורים ששותים עד הסוף בלי הכרה, יש אנשים כאלה ויש אנשים כאלה.
לא יעשו בעיות במטוס אם אני קונה בדיוטי פרי? (הבנתי שאם אתה עולה למטוס עם שקית של דיוטי פרי שכאילו זה נקנה משם לא עושים עם זה בעיות) רק צריך למצוא מישהו עם 18
איזה בוגר אתה, אין דברים כאלה.קלינה אמר שאסור - אז אסור!
קלינה אמר שאסור - אז אסור!
קיבלת מוניטין. סוף סוף דיברי חוכמה
קלינה צודק, שימוש בסטרואידים אנבולים אינם נמצאים בפקודת הסמים הלא חוקיים ולכן הם לא מחוץ לחוק מה שכן לסחור בהם אסור.
עכשיו נשאלת השאלה אם מבחינה מוסרית (לא פלילית) אסור לתת לילדים תחת 18 לשתות אז מה ההבדל בין זה לבין לקנות ממשהו סטרואידים אנבולים ובכך בעצם ל"עודד" עבירה על החוק מסוג אחר- כלומר לגרום למישהו אחר לעבור על החוק בעצם. (אני לא אומר שידול כי זה לא נכון משפטית להגיד את זה). לא שיש לי בעיה עם זה. אין לי בעיה עם צעירים ששותים ואין לי בעיה עם סטרואידים אנבולים. אני סתם שואל
ילדים ששותים אלכוהול מרביצים לזקנים בלילה.
מבוגרים שמזריקים הולכים לישון ב10 ולא מזיקים לאף אחד.
קלינה צודק, שימוש בסטרואידים אנבולים אינם נמצאים בפקודת הסמים הלא חוקיים ולכן הם לא מחוץ לחוק מה שכן לסחור בהם אסור.
עכשיו נשאלת השאלה אם מבחינה מוסרית (לא פלילית) אסור לתת לילדים תחת 18 לשתות אז מה ההבדל בין זה לבין לקנות ממשהו סטרואידים אנבולים ובכך בעצם ל"עודד" עבירה על החוק מסוג אחר- כלומר לגרום למישהו אחר לעבור על החוק בעצם. (אני לא אומר שידול כי זה לא נכון משפטית להגיד את זה). לא שיש לי בעיה עם זה. אין לי בעיה עם צעירים ששותים ואין לי בעיה עם סטרואידים אנבולים. אני סתם שואל
ילדים ששותים אלכוהול מרביצים לזקנים בלילה.
מבוגרים שמזריקים הולכים לישון ב10 ולא מזיקים לאף אחד.
יש לי רעיון!!! בוא נאסור אלכוהול ונוריד את הפשיעה! זה עובד עם סמים, זה עובד עם נשק, זה בטח יעבוד עם אלכוהול.יש קשר די ברור בין סמים לפשיעה. אני מאמין שאלכוהול גם נכנס לקטגוריה הזאת.
יש פה קצת נתונים, אמנם ישן אבל מראים שהקשר קיים.
http://www.policyalmanac.org/crime/archive/drug_related_crime.shtml
יש לי רעיון!!! בוא נאסור אלכוהול ונוריד את הפשיעה! זה עובד עם סמים, זה עובד עם נשק, זה בטח יעבוד עם אלכוהול.
תודה אחי, תמשיך להחליט בשביל כולנו איזה חוקים צריך לאכוף ביד רמה ועל איזה חוקים לשים זין! סומכים עליך! תמשיך גם לחשוב שאם תרשום לילד כלשהו שאסור לו לשתות אלכוהול בפורום, זה יגרום לו להגיד לעצמו "אה טוב, אני אטוס לבורגס ולא אגע בטיפת אלכוהול כל החופשה, וכך גם החברים שלי, כי בילדר אקראי בפורום אמר". ככה כל בני הנוער מבלים את החופשה שלהם בחו"ל וזה ריאלי מאוד!
!
קאלינה אמר את מה שקאלינה מאמין בו.כל מה שאתה אומר איכשהו מתבסס על מה שקאלינה אומר גם אם זה ההפיך מדביו.מה לא הבנת?
קלינה מגדיר את המוסר האבסולוטי. אם אתה ילדון שהולך לקחת דיאנבול למשך שנתיים רצוף כי הוא רוצה להיות ס1ס אבל מפחד ממזרקים זה בסדר. אבל חס וחלילה שלא נשתה אלכוהול מתחת לגיל 18.
הכל מסתכם במה שכבר אמרתי, קלינה אמר שאסור - אז אסור!
אני לא רואה איך מה שאמרתי סותר את מה שאמרת. ברור שיש יוצאים מן הכלל. אלכוהול בכללי אצל רוב האנשים גורם לבעיות.מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?
חסרות דוגמאות של הבעל השיכור והמכה את אשתו והילדים או לחליפין של נערים שהשתכרו בשביל קצת ראש טוב ולא עשו רע לאף אחד?
אני לא רואה איך מה שאמרתי סותר את מה שאמרת. ברור שיש יוצאים מן הכלל. אלכוהול בכללי אצל רוב האנשים גורם לבעיות.
התכוונתי למזריקים - סטרואידים, לא סמים. בהקשר של מה שאמרו פה על קלינה.
אני לא רואה איך מה שאמרתי סותר את מה שאמרת. ברור שיש יוצאים מן הכלל. אלכוהול בכללי אצל רוב האנשים גורם לבעיות.
בכל זאת התופעה של ילדים שותים היא מסריחה, וברגע שיש המון מקרים של אלימות צריכים למנוע אותה.