נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
חשבת אולי לקחת בטא אלנין לי הוא עזר מאוד באימונים עם זמני מנוחה קצרים .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבת אולי לקחת בטא אלנין לי הוא עזר מאוד באימונים עם זמני מנוחה קצרים .
נפח משוגע לגמרי. איך הגב התחתון שלך חי אחרי האונס הזה?
שיהיה בהצלחה!
אתה יכול לצלם גם משקלים נמוכים של ההרמות לביקורת אם בא לך
כתבת שאתה בפלוס חיובי של 500 קלוריות.
וכתבת שיצא לך לשתות בקבוק ליטר וחצי של קולה- הוי אומר 600 קלוריות.
האם זה משתלם לך במחינת הקלוריות ל"התלכלך" על הקלוריות הריקות האלו ולא להשקיע אותם באוכל איכותי?
אגב, במה תורם הקפאין לאימון? להיות עירני, מפוקס...?
קראתי על "אודות התוכנית" והבנתי שיש לך 3 אימונים בשבוע שבכל תרגיל יש 8 סטים כאשר בכל סט יש 5 חזרות, כך לכל תרגיל.
אמנם זה הרבה חזרות, אבל מצד שני, המשקלים יחסית למה שאתה מרים הם נמוכים. אז לא הבנתי במה כ"כ קשה התוכנית? זה פשוט הרבה חזרות אבל במשקל "נמוך".. (לא באמת נמוך, אלא יחסית אליך כמובן)
תודה רבה!
ובהצלחה...
אם אתה ממש מתעניין בנושא Practical Programming for Strength Training מכסה לא מעט על הנושאים שאתה בדיוק שואל ויכולים לתת לך תמונה יותר רחבה על הדברים האלה (מדובר גם על ההבדלים בין מתאמנים מתחילים, בינוניים ומתקדמים ואיך התכנון אימונים משתנה ביניהם ומה משמעות העומס בתכנונים האלה)תודה רבה לך על התשובה המנומקת והמוסברת היטב!!!
נקודה אחת קטנה שנשארה לי בסימן שאלה, העניין של התכנית הוא לתת 4 שבועות של נפח עצום בעצימות נמוכה, ולאחר מכן, 4 שבועות עם נפח קטן אבל בעצימות גבוהה כאשר המטרה היא לתת 4 שבועות ראשונים של כביכול מנוחה לגוף (ולכן הנפח גדול) ואח"כ לנסות לשבור שיאים (העצימות הגבוהה)?
בקיצור נמרץ שאלתי היא, מה תפקיד הנפח לגוף?
העצימות היא כדי לפתח שריר או לפחות לשמר את השריר, אבל מה תפקיד הנפח באימונים?
תודה רבה ומצטער על החפירות, פשוט חשפת בפני ידיעות חדשות.. 😃
אם אתה ממש מתעניין בנושא Practical Programming for Strength Training מכסה לא מעט על הנושאים שאתה בדיוק שואל ויכולים לתת לך תמונה יותר רחבה על הדברים האלה (מדובר גם על ההבדלים בין מתאמנים מתחילים, בינוניים ומתקדמים ואיך התכנון אימונים משתנה ביניהם ומה משמעות העומס בתכנונים האלה)
לפי דעתי חבל לשמוע את זה על רגל אחת, שווה לקרוא 😃 ספר באמת מאוד מוצלח
תקרא על dual factor model, זה ייתן לך קצת מושג בעניין של אימוני פריודזציה.