קורטה 3X3: לוג אימונים.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

כאמור: חוויתי הרגשת צרבת גם כשהכנתי לעצמי תה ירוק. הפעם, עם סוכר ענבים ובהמשך אפילו בשילוב עם סקופ אבקת חלבון, בכלל לא.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

למה לא משתמש בחגורה ומגנזיום?

מעבר לכך שזה סתם מאמץ מיותר להתעסק כרגע עם אלה, במהלך אימון כה ארוך ומתיש, אני חושב שגם ברמה הטכנית לא רק שאין בהם יתרון, בשלב הנפח, אלא אפילו חסרון.

אתה יכול לרשום את המשקלים שהתאמנת איתם האימון הזה?

המשקלים נשארים זהים במהלך כל שבוע, כך שהם בדיוק אלה שכתבתי תחת הכותרת מספרים לשבוע האימונים השני.

נערך לאחרונה:
חגורה אני מבין , אבל מגנזיום? לא נהרגות לך הכפות ידים בדדליפט? המוט לא מחליק מהזיעה?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

חגורה אני מבין , אבל מגנזיום? לא נהרגות לך הכפות ידים בדדליפט? המוט לא מחליק מהזיעה?

המוט עוד לא מחליק, והיות שחשוב לי לתת משנה דגש על חיזוק הגריפ - במהלך שלב הנפח, אני מעדיף להקשות קצת על עצמי בנקודה הזו.

תותח זפטמאחר!!! סוכר ענבים באמת נותן אחלה אנרגייה להמשיך את האימון , חשבת לנסות איתו לקראת הסוף גם איזה 3 תמרים ככה ?

אגב סוכר ענבים בשילוב של מים זה לא קצת מגעיל? או שזה יוצא טעים?
לא ניסיתי את זה עם מים לבד

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שבוע שני, אימון שלישי:

א. אימון לא קל בכלל, למרות שבמשך היום הייתי די מאושש, כמעט בלי דומס.

ב. הגעתי לחצי הדרך, and it's about to get worse...

----------------------------------

מספרים לשבוע השלישי של שלב הנפח:

סקוואט:
162.5X8X5

דדליפט:
162.5X8X5

בנץ' פרס:
115X10X6

בעזהי"ת

שבוע שני, אימון שלישי:

א. אימון לא קל בכלל, למרות שבמשך היום הייתי די מאושש, כמעט בלי דומס.

ב. הגעתי לחצי הדרך, and it's about to get worse...

----------------------------------

מספרים לשבוע השלישי של שלב הנפח:

סקוואט:
162.5X8X5

דדליפט:
162.5X8X5

בנץ' פרס:
115X10X6
רק מלראות את זה כואב לי הרגליים ! כבוד,כבוד,כבוד!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

רק מלראות את זה כואב לי הרגליים ! כבוד,כבוד,כבוד!

לא חושב שיש צורך לראות משהו מיוחד בתהליך שאני עובר. כמובן שאלו משקלי עבודה חריגים, אבל אני חושב שכל אחד שילמד היטב את הטכניקה, ישקיע כראוי בקריאה מתמדת של מאמרים וספרות מקצועית, ויצליח לפנות את הזמן וסדר העדיפויות שלו בהתאם, יגיע לתוצאות לא פחותות. ובגיל שלך: אפילו ליותר.

פששש באמת נפח אדיר, הבנץ' פרס בכלל נשמע חזק והדדליפט נישמע מפחיד!!!
כל הכבוד לך!!!

אני לא חושב שאפילו הטופ בילדרס מגיעים לנפחים כאלה באימון אחד...

ואתה עוד טבעי... בואנה זה פסיכי

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אני לא חושב שאפילו הטופ בילדרס מגיעים לנפחים כאלה באימון אחד...

ואתה עוד טבעי... בואנה זה פסיכי

אני בהחלט מסכים שהנפח של התוכנית הזו כמעט דמיוני, וכמו שכתבתי לעיל שכל כמה שמדובר בתוכנית כוח טהורה, יש לשלב הנפח שלה אפקט היפרטרופי מפלצתי: הסקוואט והבנץ' פרס הם ממש בסדר גמור, אבל הדדליפט הופך את העסק למטורף.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שבוע שלישי, אימון ראשון:

א. ברמה מסויימת, היה זה אחד מהאימונים הקשים ביותר שחוויתי אי פעם. תוך כדי שההרגשה הכללית שלי הייתה טובה יותר מהאימון של יום שלישי, בוודאי ההרגשה התוך בטנית רגע לאחר עוד סט של דדליפט, בפועל הסט הראשון של הסקוואט הרגיש לרגע כמו כמעט RM5, ותהיתי לעצמי האם אני הולך לתרץ כאן בבושת פנים איזה הסבר עקום: "נאלצתי לדחות את האימון היום" או משהו כזה. בהמשך זה עדיין היה קשה מאוד, כל סט דורש ריכוז וכוח רצון מקסימליים, אבל הטכניקה בוצעה היטב (גם היה די שקט מסביב בחדר כושר, הרבה יותר ממה שהיה ביום שלישי, כך שהיה לי יותר קל להתרכז). ובשורה התחתונה, דווקא בגלל המאמץ האדיר, ההצלחה לבצע את האימון מהווה בשבילי נצחון מנטלי חשוב, לקראת הבאות.

ב. לפני האימון נטלתי 300 מ"ג קפאין, ובמהלכו בסביבות 200 גרם סוכר ענבים, וסקופ אבקת חלבון.

ג. לקראת השבוע הרביעי, אני כבר עומד לתפוס ימי חופשה מהעבודה, בשאיפה ברורה להגיע לכדי-12 שעות שינה ביממה, ואפילו 14. נכון שכרגיל ימי חופשה מנוצלים לעניינים אחרים, אבל זה יהיה קצת אידיוטי להכניס את עצמי למאמץ המטורף הזה, בלי לתת לעצמי לפחות שבוע שלם של התאוששות מקסימלית.

בעזהי"ת

שבוע שלישי, אימון ראשון:

א. ברמה מסויימת, היה זה אחד מהאימונים הקשים ביותר שחוויתי אי פעם. תוך כדי שההרגשה הכללית שלי הייתה טובה יותר מהאימון של יום שלישי, בוודאי ההרגשה התוך בטנית רגע לאחר עוד סט של דדליפט, בפועל הסט הראשון של הסקוואט הרגיש לרגע כמו כמעט RM5, ותהיתי לעצמי האם אני הולך לתרץ כאן בבושת פנים איזה הסבר עקום: "נאלצתי לדחות את האימון היום" או משהו כזה. בהמשך זה עדיין היה קשה מאוד, כל סט דורש ריכוז וכוח רצון מקסימליים, אבל הטכניקה בוצעה היטב (גם היה די שקט מסביב בחדר כושר, הרבה יותר ממה שהיה ביום שלישי, כך שהיה לי יותר קל להתרכז). ובשורה התחתונה, דווקא בגלל המאמץ האדיר, ההצלחה לבצע את האימון מהווה בשבילי נצחון מנטלי חשוב, לקראת הבאות.

ב. לפני האימון נטלתי 300 מ"ג קפאין, ובמהלכו בסביבות 200 גרם סוכר ענבים, וסקופ אבקת חלבון.

ג. לקראת השבוע הרביעי, אני כבר עומד לתפוס ימי חופשה מהעבודה, בשאיפה ברורה להגיע לכדי-12 שעות שינה ביממה, ואפילו 14. נכון שכרגיל ימי חופשה מנוצלים לעניינים אחרים, אבל זה יהיה קצת אידיוטי להכניס את עצמי למאמץ המטורף הזה, בלי לתת לעצמי לפחות שבוע שלם של התאוששות מקסימלית.

פשוט מטורף איך שאתה עומד בזה.. אין מילים.
המון בהצלחה לקראת ההכנה לשבוע הרביעי ובהמשך של השבוע הנוכחי. אתה תעבור אותו כמו גדול ! (תרתי משמע).

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

פשוט מטורף איך שאתה עומד בזה.. אין מילים.
המון בהצלחה לקראת ההכנה לשבוע הרביעי ובהמשך של השבוע הנוכחי. אתה תעבור אותו כמו גדול ! (תרתי משמע).

היית איתי שם באימון הראשון של השבוע השני, וראית את הטירוף הזה...
תוך כדי, כמו שכתבתי, שיש בי משנה אופטימיות לקראת השבוע הרביעי, אסתפק אפילו בלעבור אותו "כמו קטן". רק לעבור.

כשאתה אומר שאתה שותה תה ירוק וזה עושה לך צרבת ואחר כך עם סוכר ענבים בלי צרבת
הכוונה היא שאתה שותה תה ירוק עם תוספת סוכר ענבים או מים עם סוכר ענבים ואתה רוצה להוסיף לזה גם אבקת חלבון עם האימון?

הדבר היחיד שאני משתוקק לדעת זה איך למען השם אתה מצליח לישון 12 שעות ביממה.? (אני מגיע לזה רק לאחר אירועים קיצוניים של 30 שעות ללא שינה או משהו בסגנון. ביומיום אני לא מצליח לישון יותר מ8-9 שעות מקסימום).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית