הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורטה 3X3: לוג אימונים.

אני רוצה להגיד לך שאתה משוגע .

כמה זמן לוקח לך אימון כזה ?
שעתיים , שלוש , ארבע 0:
אני זוכר שהוא רשם בלוג שהאימון בצורה הקודמת (סט סקוואט-סט בנץ'-סט דדליפט) שאימון לוקח לו שלוש שעות בערך, אז כנראה שאם קודם כל את הסקוואט זה 3.5-4 שעות בגלל שהוא רשם שזה לוקח יותר זמן.

אליהו, אתה פשוט תותח על!
כל פעם שאתה מעדכן פה בלוג, אני איכשהו מוצא את עצמי קורא מחדש את כל הלוג, באמת שלא מבין איך 😃

בעזהי"ת

למה אתה לא מעדכן באופן קבוע ?
בין הלוגים היותר מעניינינם בפורום.
האינזר 13 זו חגורה ?

תודה! לא מעדכן באופן קבוע: גם אין לי כוח - בטח במהלך שלב הנפח, וגם מנטלית יותר קל לי להיות במרתף לקראת התחרות, ורק מידי פעם לזרוק איזה עידכון.

וכן, אינזר 13 היא כמובן חגורה.

אני אשאל שאלה שבאמת ייתכן והיא אינה במקום, ומשקפת את הידע שלי בתיכנון האימונים:

למה אתה עובד בתכנית כ"כ דורשת ועמוסה ולא מנסה את מזלך ב 5\3\1 לדוגמא, או תכניות 'קלות' יותר?

אני חושב שבקורטה אני מתקדם באופן יותר אפקטיבי לעומת 5/3/1, אפילו מול גירסת הפאוורליפטינג של וונדלר.

אני זוכר שהוא רשם בלוג שהאימון בצורה הקודמת (סט סקוואט-סט בנץ'-סט דדליפט) שאימון לוקח לו שלוש שעות בערך, אז כנראה שאם קודם כל את הסקוואט זה 3.5-4 שעות בגלל שהוא רשם שזה לוקח יותר זמן.

אליהו, אתה פשוט תותח על!
כל פעם שאתה מעדכן פה בלוג, אני איכשהו מוצא את עצמי קורא מחדש את כל הלוג, באמת שלא מבין איך 😃

קודם כל: תודה! זמן אימון - כתבת נכון. כמובן, כמו שכבר הזכרתי בדפים קודמים, באימון כזה אני צורך שייק עם 2 סקופים אבקת חלבון + 200 גרם סוכר - הכל על 2 ליטר מים.

בעזהי"ת

סיכום חלקי של שלב העצימות:

korte o8.jpg

- כדי להבין את בניית הפיק לתחרות, חילקתי כל תרגיל על פי צבעים.

- בפעם הזו ניסיתי מתודה חדשה לעצימות: כבר בשבוע הראשון maximum effort בכל התרגילים, בשבוע השני יורד אל סביבות 85% של RM1, הכל עדיין סינגלים אבל בנפח גבוה יחסית בשבילם, שבוע שלישי ורביעי שוב maximum effort, למעט האימון האחרון של השבוע הרביעי - שם הדברים בדדליפט חוזרים בערך למתכונת של השבוע השני.

- נאלצתי לוותר על האימון הראשון של השבוע הרביעי. כך גם פרטים אחרים היו מכורח המציאות ולא מתוך שגרה אידיאלית.

- לא כתבתי את המספרים של אימוני ההתאוששות. הם כולם במתכונת של קל / מהיר, שזה בעיני אותו הדבר, והמספרים המדוייקים לא נראים חשובים בעיני לביצוע התוכנית. אפשר יותר ואפשר פחות - הכל לפי הרגשה ונסיון בריא. פה ושם גם שילבתי תרגילי עזר דוגמת פרס קל ופולי.

- הסיכום כאן נערך כחלק מהפקת לקחים (ויש הרבה!) ותכנון הסבב הבא של התוכנית. סיכום לתחרות עצמה יכתב בנפרד.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

סיכום חלקי של שלב העצימות:

צפה בקובץ המצורף 16825

- כדי להבין את בניית הפיק לתחרות, חילקתי כל תרגיל על פי צבעים.

- בפעם הזו ניסיתי מתודה חדשה לעצימות: כבר בשבוע הראשון maximum effort בכל התרגילים, בשבוע השני יורד אל סביבות 85% של RM1, הכל עדיין סינגלים אבל בנפח גבוה יחסית בשבילם, שבוע שלישי ורביעי שוב maximum effort, למעט האימון האחרון של השבוע הרביעי - שם הדברים בדדליפט חוזרים בערך למתכונת של השבוע השני.

- נאלצתי לוותר על האימון הראשון של השבוע הרביעי. כך גם פרטים אחרים היו מכורח המציאות ולא מתוך שגרה אידיאלית.

- לא כתבתי את המספרים של אימוני ההתאוששות. הם כולם במתכונת של קל / מהיר, שזה בעיני אותו הדבר, והמספרים המדוייקים לא נראים חשובים בעיני לביצוע התוכנית. אפשר יותר ואפשר פחות - הכל לפי הרגשה ונסיון בריא. פה ושם גם שילבתי תרגילי עזר דוגמת פרס קל ופולי.

- הסיכום כאן נערך כחלק מהפקת לקחים (ויש הרבה!) ותכנון הסבב הבא של התוכנית. סיכום לתחרות עצמה יכתב בנפרד.

👏

אליהו יש לי כמה תמונות מעולות שלך שסבא שלי צילם (לעומת שלי 😭), אתה רוצה אני אשלח לך אותן ?
לאן לשלוח ?

בעזהי"ת

במקום סיכום של התחרות...

בהתחלה חשבתי לכתוב משהו, אבל מאוד מהר הגעתי לנקודה שהדבר היחידי שאני מעוניין לומר בנושא הוא, שבעוד ימים ספורים אני מתחיל סבב נוסף של קורטה 3X3. זהו, אין מה לכתוב יותר.

אז במקום, העריכה המדהימה של THEDJSKAY, תהיה טובה מכל משפט נוסף:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית