100גרם חיטה מלאה.
חצי סקופ חלבון.
6גרם סטיביה\ממתיק שווה ערך ל6 כפיות סוכר.
כפית אבקת סודה .
כפית קינמון.
2 חלבוני ביצה.
100מ''ל חלב 1%.
50גרם אוכמניות.
אופן ההכנה :
1.יש לקחת קערה גדולה ולהוסיף את המרכיבים לפי הסדר שרשום למעלה(פרט לאוכמניות )
[מלעמלה למטה] לערבב טוב טוב [יכול לקחת כמה דקות].
2.לאחר מכן יש לקחת מחבט ולרסס עליו בתרסיס שמן ולשפוך חלק מן העיסה כל פעם וכאשר מתחילים לראות שהפנקייק מתחיל לתפוס צורה יש להניח כמה אוכמניות על הפנקייק ולהפוך בזעירות רבה לצד השני ,
זמן הטיגון של כל פנקייק שונה מפני לכל אחד יש מסה שונה וזה גם תלוי על איזה אש שמתם אז השיטה הכי טובה לפי דעתי היא לדמיין כאילו זה חביתה.
3.יש להגיש את הפנקייקס עם גלידה לייט או סירופ מייפל של ולדן פרימז כמו שאני עשיתי.
אבל הפנקייקס הללו טעים גם בלי כלום!.
ערכיים תזונתיים:[להכול]
קלוריות:462
חלבון:24g
פחמימות:83.62g
שומן:3.3g
*העבודה עם הפנקייקס צריכה להיות עדינה כדי שיצא יפה ושלא יקרה מה שקרה לי פשוט כבר הייתי צריך לעלות כי הבטחתי פה לכמה חברה...אז שיהיה בתאבון ותנצלו את השבות הזאת!
מי שרוצה קצת פחות קלוריות יש בקבוצה שלי בפייסבוק עוד פנקיקס על בסיס שבעולת שועל ,ועוד הרבה מתכונים שמתאים לכלום!
http://www.facebook.com/MtkwnyHlbwn
חצי סקופ חלבון.
6גרם סטיביה\ממתיק שווה ערך ל6 כפיות סוכר.
כפית אבקת סודה .
כפית קינמון.
2 חלבוני ביצה.
100מ''ל חלב 1%.
50גרם אוכמניות.
אופן ההכנה :
1.יש לקחת קערה גדולה ולהוסיף את המרכיבים לפי הסדר שרשום למעלה(פרט לאוכמניות )
[מלעמלה למטה] לערבב טוב טוב [יכול לקחת כמה דקות].
2.לאחר מכן יש לקחת מחבט ולרסס עליו בתרסיס שמן ולשפוך חלק מן העיסה כל פעם וכאשר מתחילים לראות שהפנקייק מתחיל לתפוס צורה יש להניח כמה אוכמניות על הפנקייק ולהפוך בזעירות רבה לצד השני ,
זמן הטיגון של כל פנקייק שונה מפני לכל אחד יש מסה שונה וזה גם תלוי על איזה אש שמתם אז השיטה הכי טובה לפי דעתי היא לדמיין כאילו זה חביתה.
3.יש להגיש את הפנקייקס עם גלידה לייט או סירופ מייפל של ולדן פרימז כמו שאני עשיתי.
אבל הפנקייקס הללו טעים גם בלי כלום!.
ערכיים תזונתיים:[להכול]
קלוריות:462
חלבון:24g
פחמימות:83.62g
שומן:3.3g
*העבודה עם הפנקייקס צריכה להיות עדינה כדי שיצא יפה ושלא יקרה מה שקרה לי פשוט כבר הייתי צריך לעלות כי הבטחתי פה לכמה חברה...אז שיהיה בתאבון ותנצלו את השבות הזאת!
מי שרוצה קצת פחות קלוריות יש בקבוצה שלי בפייסבוק עוד פנקיקס על בסיס שבעולת שועל ,ועוד הרבה מתכונים שמתאים לכלום!
http://www.facebook.com/MtkwnyHlbwn