הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר ביתי

cherries

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
קיבלתי תוכנית חדשה בחד"כ. המדריך שבנה לי התעקש שאני חייבת גיינר, ומאוד ממליץ על אימונים אישיים כדי שאעבוד נכון, טכניקה וכו'.
אני בתת משקל (תמיד היתי רזה), למרות שאין שום בעיות בריאותיות נלוות. לא מצליחה להגיע לכמות קלוריות מספקת כדי לעלות (מעי רגיז, כאבי בטן, בחילות).
אם עולה 1-2,אחרי שבוע זה שוב יורד וכך המצב חודשים. באמת שמאוד קשה לי לאכול בכמויות גדולות. אוכלת לעיתים תכופות במנות קטנות,איזה 6-8 פעם ביום. ועכשיו שחם, אין חשק לאוכל חם ויבש אלא רק דברים נוזליים...
אם אני אקנה אבקת חלבון (זה מה שחסר לי בתפריט,פחמימות אוכלת בשפע) ואערבב עם הרבה שבולת שועל או אורז וכו', זה יכול להחליף כמו גיינר?
כל עוד אגיע לעודף קלורי. לפי מה שחישבתי באתרים צריכה 2000-2300 כדי לעלות (עודף של 500-700).
למה בפורום החברות היחידות שמומלצות (ממה שראיתי) זה אופטימום ודימטייז. לא הגיוני..

גיינר בייתי יכול בהחלט להחליף גיינר באבקה והיתרון הוא המחיר והשליטה על הערכים.
אם יש לך מעי רגיז יכול להיות ששיבולת שועל תעשה לך קצת בעיות (הרבה סיבים) וזה יכול גם להיות די ממלא.
אורז יכול להיות סבבה. את יכולה להוסיף גם שמנת מתוקה או חמאת בוטנים או שמן זית לתערובת בשביל להקפיץ קצת את הקלוריות.
גם גלידה זה אחלה תוספת במיוחד עכשיו בקיץ 😃

• פותח/ת השרשור
תודה:) אין לי בעייה עם ש"ש..הרבה יותר בעיות עם פירות, ומוצרי חיטה, פסטות לחמים דגני בוקר וכו' כאבי בטן ונפיחות. אחרי אורז וש"ש אין.
קראתי באתר במדריך למסה שצריך לכוון לעודף קלורי של 500 ביום. האם צריך להקפיד שזה תמיד יהיה בערך500? או שיכול להיות ימים של עודף 200 בגלל חוסר תאבון או עודף 800 בגלל יום שאוכלים בחוץ והרבה תאבון למשל...?

זה לא משנה. כל עוד את בעודף בסוף השבוע (או כל פרק זמן לצורך העניין) זה בסדר.

Back
למעלה תחתית