הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית גיינר

• פותח/ת השרשור san383
  • פורסם בתאריך
כמו שאתה לוקח את הגיינר בשייק גם את הגיינר הביתי אתה יכול לשים בשייק
אתה מספר לעצמך סיפורים בשביל להמנע מלדאוג להכין את הכל מאפס.
אם אתה מחפש נוחות אז לך על הגיינר המוכן אבל תהיה מודע לזה שהוא לא משתווה
לגיינר הביתי לא משנה מאיזו חברה בנוסף אתה נתקע עם טעם אחד.

• פותח/ת השרשור
כמו שאתה לוקח את הגיינר בשייק גם את הגיינר הביתי אתה יכול לשים בשייק
אתה מספר לעצמך סיפורים בשביל להמנע מלדאוג להכין את הכל מאפס.
אם אתה מחפש נוחות אז לך על הגיינר המוכן אבל תהיה מודע לזה שהוא לא משתווה
לגיינר הביתי לא משנה מאיזו חברה בנוסף אתה נתקע עם טעם אחד.
פשש פסכילוג אה?
לא ידעתי שאנשים פה גם פסיכולוגים בשביל לאבחן אם אני מספר לעצמי סיפורים או לא.
תקשיב אין קשר בכלל אבל למה שרשמת איך אני אמור לקחת אותו איתי אני אכין אותו (כי הרי חייב בלנדר בשביל הפירות לא?) לפני ישאיר אותו בתיק ואז בסוף האימון אשתה אותו חם ומגעיל ואם ארצה לשים חלב אז גם יש סיכוי שהוא יתקלקל עד שאסיים את האימון
אז אין פה שום קשר לסיפורים ותירוצים אנשים פה חושבים שהם יודעים לאבחן כל אחד ומזלזלים בין היתר אני התאמנתי תקופה ארוכה בלי גיינרים ובלי כלום אך מה לעשות יש איזה שהוא שלב שנתקעים בו וכבר אי אפשר לאכול יותר ממה שאוכלים..

לפי מידע שקרתי כן ראיתי שיש הקשר בין קפיצות סוכר בדם ולסכרת ולכן לאכול פחממה ריקה בכמות גדולה כל יום יכול להגביר הסיכון לסכרת.
זה נכון בקונקסט של הרבה סוכרים לאורך כל היום ובאדם שלא חי אורך חיים בריא (הרוב המוחלט של האוכלוסיה).
לאדם שאוכל בריא רוב הזמן ועוסק בפעילות הגופנית זה יחסית זניח, אלא אם יש לך נטיה גנטית לסכרת.

• פותח/ת השרשור
זה נכון בקונקסט של הרבה סוכרים לאורך כל היום ובאדם שלא חי אורך חיים בריא (הרוב המוחלט של האוכלוסיה).
לאדם שאוכל בריא רוב הזמן ועוסק בפעילות הגופנית זה יחסית זניח, אלא אם יש לך נטיה גנטית לסכרת.
זהו שטיפה מפחיד אותי לקחת את הסיכון כי אני אומנם לא סכרתי אבל עדיין קצת מפחיד.

זהו שטיפה מפחיד אותי לקחת את הסיכון כי אני אומנם לא סכרתי אבל עדיין קצת מפחיד.
יש לך היסטוריה של סכרת במשפחה?
ואם אתה רוצה אז אל תיקח סיכון ותמנע כמה שאתה יכול מסוכרים פשוטים, רע לא יצא מזה

• פותח/ת השרשור
יש לך היסטוריה של סכרת במשפחה?
ואם אתה רוצה אז אל תיקח סיכון ותמנע כמה שאתה יכול מסוכרים פשוטים, רע לא יצא מזה
לא אין לי היסטוריה של סכרת פשוט לא רוצה לקחת את הסיכון ומעדיף כמה שיותר להתרחק מזה כמו שאמרת רע לא יצא מזה

פשש פסכילוג אה?
לא ידעתי שאנשים פה גם פסיכולוגים בשביל לאבחן אם אני מספר לעצמי סיפורים או לא.
תקשיב אין קשר בכלל אבל למה שרשמת איך אני אמור לקחת אותו איתי אני אכין אותו (כי הרי חייב בלנדר בשביל הפירות לא?) לפני ישאיר אותו בתיק ואז בסוף האימון אשתה אותו חם ומגעיל ואם ארצה לשים חלב אז גם יש סיכוי שהוא יתקלקל עד שאסיים את האימון
אז אין פה שום קשר לסיפורים ותירוצים אנשים פה חושבים שהם יודעים לאבחן כל אחד ומזלזלים בין היתר אני התאמנתי תקופה ארוכה בלי גיינרים ובלי כלום אך מה לעשות יש איזה שהוא שלב שנתקעים בו וכבר אי אפשר לאכול יותר ממה שאוכלים..

לא פסיכולוג ולא שום דבר שדומה לזה.
פשוט תכין אותו בבית לפני ותוסיף לזה קרח חלב לא מתקלקל כל כך מהר
תסיים אימון השייק עדין יהיה קר
לא מנסה לאבחן אותך ולא לזלזל בך.

Back
למעלה תחתית