הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית גיינר

• פותח/ת השרשור san383
  • פורסם בתאריך

san383

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אהלן חברים
אני מעוניין לקנות גיינר שיהיה עם ערכים תזונתיים גבוהים משום שאני רזה ורוצה לעלות במשקל.
רוב הגיינרים מורכבים ממלטודקסטרין בתור פחמימה הבנתי שזה לא הכי מומלץ משום שהוא גורם לעליה חדה של רמת הסוכר בדם ושימוש נרחב בו יכול לגרום לסכרת (לא יודע עד כמה זה נכון אשמח אם תגידו) אבל גם העדפה האישית שלי היא גיינר ללא מלטודקסטרין אך אני לא מצליח למצוא.
אם אתם מכירים גיינרים כאלה אשמח אם תגיבו

לפי מידע שקרתי כן ראיתי שיש הקשר בין קפיצות סוכר בדם ולסכרת ולכן לאכול פחממה ריקה בכמות גדולה כל יום יכול להגביר הסיכון לסכרת.

לפי מה שאני יודע בכל גיינר יש כמות מסוימת של פחממה מסוכרים כי זה קל למלא לכן אם יש לך אופציה של לאכול פחממה מורכבת זה עדיף.
בכל מקרה אין לי נסיון עם אף מוצר אבל הייתי בודק את המוצרים של MYPROTEIN וBPI

• פותח/ת השרשור
תודה.
האמת מצאתי גיינר די סבבה ב my protein ולא יצא לי לראות שמוכרים אותו בארץ..
יש איזה שהיא דרך לדעת אם הוא מאושר על ידי משרד הבריאות או משהו?

תודה.
האמת מצאתי גיינר די סבבה ב my protein ולא יצא לי לראות שמוכרים אותו בארץ..
יש איזה שהיא דרך לדעת אם הוא מאושר על ידי משרד הבריאות או משהו?
אין סיבה שמשרד הבריאות יאשר מוצר שלא נמכר בארץ, אבל המוצרים של MP אמינים ואיכותיים ככה שאין לך מה לדאוג בנוגע לזה, כן הייתי דואג מהמשלוח, כנס לדיון על הזמנות מחו"ל ותעשה את השיקולים שלך.

אתה עושה טעות אני מבטיח לך, כל מה שאתה עושה עכשיו זה יוצר הרגלים לא בריאים, מתישהו אתה לא תקנה את הגיינר הזה
כי אתה תבין שזה לא בריא, ואז מה? והתיאבון יהיה פלוס מינוס אותו דבר, אתה בעצם תהיה תקוע במקום, תקשיב לי הייתי במקום שלך
תמצא את הדרכים שלך, אתה לא חייב לאכול שיא הנקי בתור אחד שהוא רזה וקשה לו לאכול.

קח כמה טיפים:

1) תאכל טיפה יותר מהר מהרגיל, אני לא אומר לך ברמה של להיות חיה ולאכול בצורה מסוכנת, אבל טיפה יותר מהר מהרגיל
למוח שלך לוקח זמן עד שהוא ''קולט'' שהקיבה מלאה וזה לוקח 15-20 דקות, בעיקרון אם תאכל יותר מהר תוכל להכניס יותר אוכל
תסתכל מסביבך שאנשים שמנים הם כאלו שבדרך כלל גם אוכלים מהר יותר לעומת אנשים רזים (בדרך כלל)

2) שתה יותר מים במהלך היום, הטריק של אנשים שמשתתפים בתחרויות של אכילה מהירה הוא לשתות הרבה מים ובכך להרחיב את הקיבה
זו השיטה העיקרית, מן הסתם עכשיו אל תשתה כמויות מפגרות של מים שלא תחטוף איזו הרעלת מים, אבל אתה יודע, קצת יותר.

3) תאכל מה שאתה אוהב, אם אתה אוהב פסטה תאכל פסטה, תתעלם מהSHIT ברשתות ששמים לך MEMES של חזה עוף ואורז
ודברים שהייתי מושפע מהם לתקופה, חשבתי שהגוף עובד כמו רובוט וזו הדרך היחידה שעובדת, בעיקרון זה יותר עניין של ערכים
ככה שגם אם זה טיפה פחות ''איכותי'' זה שווה לטווח הארוך, הפסטה זו סתם דוגמה אישית, כל דבר שיכול ''להתחלף'' ויותר טעים לך עדיף.

4) אם אתה בחור ממש רזה והכל כושל, אל תפחד להכניס ''ג'אנק'' פוד במרחאות לתפריט, מדבר איתך על שווארמה, על המבורגים
ודברים שמנים בסגנון הזה שהם גם טעימים והם גם מלאים בחלבון / קלוריות ובכללי הולכים לעזור לך לעלות במשקל, אם אתה מכין
את זה בבית אז מושלם, אבל גם אם אתה אוכל בחוץ זה בסדר אם אתה רוצה לעלות במשקל, זה הולך להוסיף עליך מסה רצינית
אם אתה תתאמן כמו שצריך בחדר כושר.

5) תכניס דברים קלילים לתפריט כמו יוגורטים וכול מיני דברים יותר ''נוזליים'' המלצה שלי תכניס את זה לסוף היום, זאת אומרת
את הארוחות הכבדות תאכל במשך היום, ואז לקראת סיום היום שאתה כבר ''מלא'' בגלל שזה קליל יותר ויותר נוח לאכול שאתה מלא יחסית
אתה תצליח בקלות, זה אפילו מצנן קצת אחרי כל הבשר / פחמימות וכו'.

תיאבק בזה קצת, התיאבון יבוא.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה עושה טעות אני מבטיח לך, כל מה שאתה עושה עכשיו זה יוצר הרגלים לא בריאים, מתישהו אתה לא תקנה את הגיינר הזה
כי אתה תבין שזה לא בריא, ואז מה? והתיאבון יהיה פלוס מינוס אותו דבר, אתה בעצם תהיה תקוע במקום, תקשיב לי הייתי במקום שלך
תמצא את הדרכים שלך, אתה לא חייב לאכול שיא הנקי בתור אחד שהוא רזה וקשה לו לאכול.

קח כמה טיפים:

1) תאכל טיפה יותר מהר מהרגיל, אני לא אומר לך ברמה של להיות חיה ולאכול בצורה מסוכנת, אבל טיפה יותר מהר מהרגיל
למוח שלך לוקח זמן עד שהוא ''קולט'' שהקיבה מלאה וזה לוקח 15-20 דקות, בעיקרון אם תאכל יותר מהר תוכל להכניס יותר אוכל
תסתכל מסביבך שאנשים שמנים הם כאלו שבדרך כלל גם אוכלים מהר יותר לעומת אנשים רזים (בדרך כלל)

2) שתה יותר מים במהלך היום, הטריק של אנשים שמשתתפים בתחרויות של אכילה מהירה הוא לשתות הרבה מים ובכך להרחיב את הקיבה
זו השיטה העיקרית, מן הסתם עכשיו אל תשתה כמויות מפגרות של מים שלא תחטוף איזו הרעלת מים, אבל אתה יודע, קצת יותר.

3) תאכל מה שאתה אוהב, אם אתה אוהב פסטה תאכל פסטה, תתעלם מהSHIT ברשתות ששמים לך MEMES של חזה עוף ואורז
ודברים שהייתי מושפע מהם לתקופה, חשבתי שהגוף עובד כמו רובוט וזו הדרך היחידה שעובדת, בעיקרון זה יותר עניין של ערכים
ככה שגם אם זה טיפה פחות ''איכותי'' זה שווה לטווח הארוך, הפסטה זו סתם דוגמה אישית, כל דבר שיכול ''להתחלף'' ויותר טעים לך עדיף.

4) אם אתה בחור ממש רזה והכול כושל, אל תפחד להכניס ''ג'אנק'' פוד במרחאות לתפריט, מדבר איתך על שווארמה, על המבורגים
ודברים שמנים בסגנון הזה שהם גם טעימים והם גם מלאים בחלבון / קלוריות ובכללי הולכים לעזור לך לעלות במשקל, אם אתה מכין
את זה בבית אז מושלם, אבל גם אם אתה אוכל בחוץ זה בסדר אם אתה רוצה לעלות במשקל, זה הולך להוסיף עליך מסה רצינית
אם אתה תתאמן כמו שצריך בחדר כושר.

5) תכניס דברים קלילים לתפריט כמו יוגורטים וכול מיני דברים יותר ''נוזליים'' המלצה שלי תכניס את זה לסוף היום, זאת אומרת
את הארוחות הכבדות תאכל במשך היום, ואז לקראת סיום היום שאתה כבר ''מלא'' בגלל שזה קליל יותר ויותר נוח לאכול שאתה מלא יחסית
אתה תצליח בקלות, זה אפילו מצנן קצת אחרי כל הבשר / פחמימות וכו'.

תיאבק בזה קצת, התיאבון יבוא.

1.תודה על הטיפים
2. כל מה שאתה אומר ניסיתי כבר התאמנתי חודשיים בלי אבקות ובלי כלום ועליתי 7 קילו שזה הישג יפה ובאמת הלך לי טוב אבל מאז ה 7 קילו האלה אני לא מצליח לעלות עוד והייתי אוכל מלא ג'אנק בגלל שהייתה לי מערכת למידה אינטסיבית הייתי אוכל בחוץ כל יום שווארמה ודברים כאלה... הבעיה שזה לא עוזר
אני יודע שהגיינרים והאבקות זה לא דבר בריא ובאמת שניסיתי בלי בחודשיים הראשונים עליתי לאחר מכן אני תקוע.
מים אני שותה כל היום בקושי שותה מיץ אולי כוס שתיים בשבוע סתם בשביל הטעם.
ואני רוצה גיינר גם בגלל שאני מתאמן במקום עם בריכה ומדי פעם אחרי האימון אני נכנס לשחות (ברור שלא שחייה רצינית , סתם טבילה כזאת) ואם אני שותה את הגיינר אני לא צריך להיות בלחץ של להספיק לחזור הביתה ולאכול

1.תודה על הטיפים
2. כל מה שאתה אומר ניסיתי כבר התאמנתי חודשיים בלי אבקות ובלי כלום ועליתי 7 קילו שזה הישג יפה ובאמת הלך לי טוב אבל מאז ה 7 קילו האלה אני לא מצליח לעלות עוד והייתי אוכל מלא ג'אנק בגלל שהייתה לי מערכת למידה אינטסיבית הייתי אוכל בחוץ כל יום שווארמה ודברים כאלה... הבעיה שזה לא עוזר
אני יודע שהגיינרים והאבקות זה לא דבר בריא ובאמת שניסיתי בלי בחודשיים הראשונים עליתי לאחר מכן אני תקוע.
מים אני שותה כל היום בקושי שותה מיץ אולי כוס שתיים בשבוע סתם בשביל הטעם.
ואני רוצה גיינר גם בגלל שאני מתאמן במקום עם בריכה ומדי פעם אחרי האימון אני נכנס לשחות (ברור שלא שחייה רצינית , סתם טבילה כזאת) ואם אני שותה את הגיינר אני לא צריך להיות בלחץ של להספיק לחזור הביתה ולאכול

''הבעיה שזה לא עוזר'' אה כן? לאכול פיצות והמבורגרים לא עוזר לעלות במשקל? אולי....אם זה הדבר היחידי שאתה אוכל.
דרך אגב 7 קילו בחודשיים זה מוגזם ביותר, אולי בגלל שאתה בחור רזה כמו שאתה מתאר אני מניח שזה כמה קילו נוזלים (זאת אומרת חייב להיות)
אבל הנה זה עובד לך, למה אתה אומר שנתקעת? אפילו עלית יותר מידי לפני ש''נתקעת''

עדיין אומר לך שגיינר זה פשוט מלא סוכר עם חלבון, קח קינדר בואנו עם סקופ אבקת חלבון עדיף אני אומר לך, לפחות אתה תהנה.
למה אתה צריך את זה? אבל אם אתה מתעקש שיהיה, הגיינר של BPI מכיל גם פחמימות מורכבות אני לא יודע עד כמה, אבל אני יודע שמכיל
תבדוק על זה, גם תקנה יחס נורמלי אם אתה קונה, היחס בין החלבון / קלוריות יהיה גם יותר טוב בכללי.

• פותח/ת השרשור
''הבעיה שזה לא עוזר'' אה כן? לאכול פיצות והמבורגרים לא עוזר לעלות במשקל? אולי....אם זה הדבר היחידי שאתה אוכל.
דרך אגב 7 קילו בחודשיים זה מוגזם ביותר, אולי בגלל שאתה בחור רזה כמו שאתה מתאר אני מניח שזה כמה קילו נוזלים (זאת אומרת חייב להיות)
אבל הנה זה עובד לך, למה אתה אומר שנתקעת? אפילו עלית יותר מידי לפני ש''נתקעת''

עדיין אומר לך שגיינר זה פשוט מלא סוכר עם חלבון, קח קינדר בואנו עם סקופ אבקת חלבון עדיף אני אומר לך, לפחות אתה תהנה.
למה אתה צריך את זה? אבל אם אתה מתעקש שיהיה, הגיינר של BPI מכיל גם פחמימות מורכבות אני לא יודע עד כמה, אבל אני יודע שמכיל
תבדוק על זה, גם תקנה יחס נורמלי אם אתה קונה, היחס בין החלבון / קלוריות יהיה גם יותר טוב בכללי.

עליתי בצורה מוגזמת ונתקעתי אז מה זה משנה? מאז ה 7 קילו האלה אני לא עולה גרם.
ולא הייתי אוכל רק ג'אנק פשוט זה היה חלק מהתפריט שלי ביום יום אבל עליתי ונתקעתי ושאני אומר נתקעתי אני מדבר על תקופה של 3 חודשים שלא עליתי גרם

עליתי בצורה מוגזמת ונתקעתי אז מה זה משנה? מאז ה 7 קילו האלה אני לא עולה גרם.
ולא הייתי אוכל רק ג'אנק פשוט זה היה חלק מהתפריט שלי ביום יום אבל עליתי ונתקעתי ושאני אומר נתקעתי אני מדבר על תקופה של 3 חודשים שלא עליתי גרם

מי זה המוכר שווארמה שלך.....חח נשמע כמו מקום החלומות של הרבה אנשים, סתם אני צוחק, אין מה לעשות
אתה צריך לדעת כמה קלוריות אתה מכניס, לפי האשכול הזה והקודם שלך - אין לך לשמץ מה אתה מכניס לפה, אתה פשוט מכניס.

• פותח/ת השרשור
מי זה המוכר שווארמה שלך.....חח נשמע כמו מקום החלומות של הרבה אנשים, סתם אני צוחק, אין מה לעשות
אתה צריך לדעת כמה קלוריות אתה מכניס, לפי האשכול הזה והקודם שלך - אין לך לשמץ מה אתה מכניס לפה, אתה פשוט מכניס.

כן לא הייתי סופר קלוריות זה נכון.
יכול להיות שהייתי שורף יותר ממה שהייתי מכניס אבל לא נראה לי...
ובגלל זה אני גם רוצה את הגיינר כדי להכניס יותר ולראות אם יש שיפור

כן לא הייתי סופר קלוריות זה נכון.
יכול להיות שהייתי שורף יותר ממה שהייתי מכניס אבל לא נראה לי...
ובגלל זה אני גם רוצה את הגיינר כדי להכניס יותר ולראות אם יש שיפור

קח עצה יותר טובה - תסתכל מה אתה מכניס לפה, תדע את הכמויות ואת הקלוריות, ולא צריך שום גיינר, וכמו שאמרתי
תן לזה זמן, זה לא יהיה לך נוח תוך יום או יומיים, אבל אתה תתרגל.

• פותח/ת השרשור
קח עצה יותר טובה - תסתכל מה אתה מכניס לפה, תדע את הכמויות ואת הקלוריות, ולא צריך שום גיינר, וכמו שאמרתי
תן לזה זמן, זה לא יהיה לך נוח תוך יום או יומיים, אבל אתה תתרגל.
בזה אתה צודק הגיינר זה אופציה שהייתי מעדיף לא להשתמש בה אבל באיזה דרכים אני אדע את הכמויות של הקלריות ושל החלבון?
איך מודדים דבר כזה?

לפי תפריט...
יש לך אבקת שיבולת שועל שאתה יכול לשתות או לעשות לך עם זה שייק ויהיה לך הרבה יותר קל להכניס את זה מאשר אוכל רגיל.
Instant Oats

• פותח/ת השרשור
לפי תפריט...
יש לך אבקת שיבולת שועל שאתה יכול לשתות או לעשות לך עם זה שייק ויהיה לך הרבה יותר קל להכניס את זה מאשר אוכל רגיל.
Instant Oats

אבל מה ההבדל אם אני אקנה גיינר או שאני אקנה שיבולת שועל ואערבב אותה עם חלבון?

שפה זה פחמימה הרבה יותר איכותית.
בגיינר שמים לך המון סוכר ופחמימות ריקות, שיבולת שועל זו פחמימה מלאה עם אחלה ערכים (למרות שיש דברים שהרבה יותר קל לאכול כמו אורז, פסטה, פתיתים וכן הלאה...).

• פותח/ת השרשור
שפה זה פחמימה הרבה יותר איכותית.
בגיינר שמים לך המון סוכר ופחמימות ריקות, שיבולת שועל זו פחמימה מלאה עם אחלה ערכים (למרות שיש דברים שהרבה יותר קל לאכול כמו אורז, פסטה, פתיתים וכן הלאה...).
יש בזה משהו אחשוב על זה תודה.

הבדל של שמים וארץ
תכין גיינר אישי בבית אני לדוגמא שם:

- 50 גרם שיבולת שועל
- סקופ חלבון
- כף זרעי צ'יה
- פרי כלשהו בדרך כלל בננה

זה יוצא לי 420 קלוריות פלוס מינוס
וזה עוד על בסיס מים תחליף את המים ב 300 מל חלב
והנה הוספת עוד 180 קלוריות 600 קלוריות סהכ
אתה יכול להוסיף חמאת בוטנים עוד שיבולת עוד חלבון ולהקפיץ את זה להרבה מעל 600 קלוריות
ולשחק עם הטעמים על ידי שינוי הפרי ו/או הוספה של קקאו קינמון או משהו
אבל כל העניין הוא שאתה שולט בטעם בערכיים ובאיכות המרכיבים של השייק
ואין לך מלא סוכר מיותר.

• פותח/ת השרשור
הבדל של שמים וארץ
תכין גיינר אישי בבית אני לדוגמא שם:

- 50 גרם שיבולת שועל
- סקופ חלבון
- כף זרעי צ'יה
- פרי כלשהו בדרך כלל בננה

זה יוצא לי 420 קלוריות פלוס מינוס
וזה עוד על בסיס מים תחליף את המים ב 300 מל חלב
והנה הוספת עוד 180 קלוריות 600 קלוריות סהכ
אתה יכול להוסיף חמאת בוטנים עוד שיבולת עוד חלבון ולהקפיץ את זה להרבה מעל 600 קלוריות
ולשחק עם הטעמים על ידי שינוי הפרי ו/או הוספה של קקאו קינמון או משהו
אבל כל העניין הוא שאתה שולט בטעם בערכיים ובאיכות המרכיבים של השייק
ואין לך מלא סוכר מיותר.

כן מכיר את העניין של הגיינרים הביתיים אחלה דבר
אבל אני מצד אחד רוצה גיינר כי זה נוח אחרי האימון במידה ופתאום בא לי ללכת לבריכה או משהו כזה ואני לא אוכל כי אני אצטרך לחזור הביתה לאכול / לשתות את הגיינר הביתי.
שלא תבינו לא נכון אני יודע במליון אחוז שגיינרים זה לא הדבר הכי טוב ומלא בסתם סוכרים ובוא נגיד שזאת האופציה האחרונה שהייתי רוצה להשתמש בא

Back
למעלה תחתית