הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל עם קריאטין

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אהלן, תראו קראתי המון המון על קריאטין, אבל עדיין יש לי כמה שאלות.
אני כרגע בחיטוב כמעט יותר מחצי שנה, התחלתי במשהו כמו (להערכתי) 60-70 אחוז שומן, היום אני על 25-30 עם שרירים (לפני זה לא היה כלום, הייתי מכווץ את היד וזה היה אותו דבר כמו הרפוי).
מתאמן טוב, תזונה בסדר גמור (גרעון דיי גדול על דל פחמימה) עולה במשקלים וכל מה שצריך. הכל דבש מה שנקרא.
התוספים שיש לי כרגע זה:
1. אבקת חלבון של סופר אפקט לוקח מנה רק אחרי אימון אנארובי
2. ליפו6 בלאק
3. קפאין

עכשיו קראתי המון על הקריאטין, לקחתי בחשבון את הספיחת נוזלים וכל מה שקשור לזה. המטרות העיקריות שאני רוצה להשיג (ובגללם אני חושב להתחיל) זה:
א' - עליה במאסה. כן, אני יודע שזה ניגוד בחיטוב, אבל עם הספיחת נוזלים לשריר + העלייה במשקלים + שימור המאסה + התאוששות וכוח, אני מאמין שאפשר להשיג משהו.
ושאני אומר עליה במאסה אני מדבר מבחינה ויזואלית כמובן.
ב' - עליה במשקלים ובכוח.

אלו המטרות העיקריות, האם הקריאטין יעשה את העבודה?
חשוב לי לציין שאני על דל דל דל פחמימה. ואני לא מתכוון כרגע להתחיל לאכול יותר מדי פחמימות. אם זה כזה קריטי לפעילות של הקריאטין (ואני מדגיש, רק אם זה קריטי) אז אני יכול לשלב בננה פירכיה או וואטאבר..
עכשיו לשאלות,
1. בקריאטין יש קלוריות ?
2. כל הקטע של הספיחת נוזלים, אחרי הכל הנוזלים הולכים לשריר ולא לשומן, אז חוץ מעוד מספרים במשקל מבחינה ויזואלית זה ישפיע? אל תשכחו שאני גם ככה בא"ש דיי גבוה ככה שזה בקטנות.
3. הנוזלים האלה, (המים) הם יורדים ביציאות?
4. אחרי הפסקת השימוש, המאסה שנוצרה (אם נוצרה) תרד? (כלומר רק הנוזלים מהשריר) זה ישפיע ויזואלית?
5. כיצד אני צריך לקחת, האם כדאי לי לקחת, ויש לזה תופעות לוואי כלשהם?
6. שוב נוזלים - הספיחת נוזלים, מה המקסימום שלה? שאלתי בחור במכון (שהשתמש בזה בעבר) הוא אמר לי שזה גג קילו, קילו וחצי במקרים גרועים 2.. ככה שאין סיכוי שאני רואה שאני משמין או לא יורד. (תבינו במצב שלי, כל ספרה פחות במשקל זה כמו זריקת מוטיבציה ישר לוריד וזה חשוב לי מאוד).
7. אחרי כמה זמן מתחילת השימוש מתחיל העסק לזוז?
8. באירובי, זה יכול לתת פוש כמו הקפאין? (שלמען האמת הקפאין הזה לא מזיז לי בשיט..נראה לי כי אני כבר רגיל לקפאין בכמויות).

בגדול............. קריאטין למצב שלי (אני בכוונה אומר המצב שלי ולא לסתם חיטוב)| מומלץ? זה יכול לעכב או להפריע להתליכי השריפת שומן?

סורי על החפירה, תודה על העזרה 😃

נערך לאחרונה:
למה אתה לוקח אבקה רק אחרי אימון ? אבקת חלבון נועדה להשלים לך את החלבון שלא הצלחת להגיע באותו יום אז זה לא משנה אם כן ישלך אימון או אין ...
1)לא
2+3+4) הנוזלים הם תת עוריים ונמצאים בשריר ולא משנים למראה אלא אם כן אתה באחוז שומן ממש נמוך
5) תקח כפית ביום כל יום לא משנה איזה יום ! כן אימון לא אימון , כן כדאי לקחת חומר מעולה להתאוששות גם בחיטוב לגבי התופעות לא ידוע ל על אחת אפילו
6) אי אפשר לדעת על כל אדם זה ישפיע אחרת , יש כאלה שבכלל לא משפיע אבל זה המיעוט באוכלוסייה ןלא רובה
7) משהו כמו שלוש שבועות אתה צריך להתחיל להרגיש שינוי
8)זה לא ממריץ זה פשוט תורם להתאוששות שלך
כן זה יכול מאוד לעזור לך בחיטוב מניסיון !אחלה של תוסף מוכח כעובד , וזה לא מעכב שריפת שומן

חחח רק עכשיו קראתי גם את תחילת ההודעה ולא נראה לי שיש סיכוי בעולם שאתה 60 אחוז שומן אתה מדמיין או מושפע מאיזה מאמן שהפעיל עליך את קסמיו

תעלה תמונה לפורום ויעריכו לך את האחוז שומן באופן כמעט מדוייק

• פותח/ת השרשור
למה אתה לוקח אבקה רק אחרי אימון ? אבקת חלבון נועדה להשלים לך את החלבון שלא הצלחת להגיע באותו יום אז זה לא משנה אם כן ישלך אימון או אין ...
1)לא
2+3+4) הנוזלים הם תת עוריים ונמצאים בשריר ולא משנים למראה אלא אם כן אתה באחוז שומן ממש נמוך
5) תקח כפית ביום כל יום לא משנה איזה יום ! כן אימון לא אימון , כן כדאי לקחת חומר מעולה להתאוששות גם בחיטוב לגבי התופעות לא ידוע ל על אחת אפילו
6) אי אפשר לדעת על כל אדם זה ישפיע אחרת , יש כאלה שבכלל לא משפיע אבל זה המיעוט באוכלוסייה ןלא רובה
7) משהו כמו שלוש שבועות אתה צריך להתחיל להרגיש שינוי
8)זה לא ממריץ זה פשוט תורם להתאוששות שלך
כן זה יכול מאוד לעזור לך בחיטוב מניסיון !אחלה של תוסף מוכח כעובד , וזה לא מעכב שריפת שומן

חחח רק עכשיו קראתי גם את תחילת ההודעה ולא נראה לי שיש סיכוי בעולם שאתה 60 אחוז שומן אתה מדמיין או מושפע מאיזה מאמן שהפעיל עליך את קסמיו

תעלה תמונה לפורום ויעריכו לך את האחוז שומן באופן כמעט מדוייק

אני מצליח להשלים את החלבון ממזון בימים שאני לא שותה.
תודה על התשובות החלקיות, אבל הכי חשוב לי לדעת האם אני יקבל את המטרות שציינתי למעלה מהתוסף.
ואף מאמן לא הפיל עלי את קסמיו, אין לי גם תמונות כי עברה יותר משנה.. אבל שקלתי 131 קילו, גובה 168 בלי גרם אחד של שריר. אם היום אחרי כל השינוי הארוך אני בסביבות ה25-30 אני מאמין שאז הייתי לפחות לפחות 60 אם לא יותר.

א) אתה יכול להעלות במשקלים בהתחלה אבל מהר מאוד אתה תתקע וזה גם אם תקח קריאטין וגם אם לא
ב) כן הוא יעזור לך להתאוששות מהירה וטובה יותר
ג) לא אי אפשר לגדול במסת השריר בחיטוב עם חומרים חוקיים לפחות אבל אפשר לשמור על המשקלי העבודה כמה שאפשר וככה למזער אובדן שריר ובשמירת המשקלים הקיימים קריאטין כן יכול לתרום !

• פותח/ת השרשור
א) אתה יכול להעלות במשקלים בהתחלה אבל מהר מאוד אתה תתקע וזה גם אם תקח קריאטין וגם אם לא
ב) כן הוא יעזור לך להתאוששות מהירה וטובה יותר
ג) לא אי אפשר לגדול במסת השריר בחיטוב עם חומרים חוקיים לפחות אבל אפשר לשמור על המשקלי העבודה כמה שאפשר וככה למזער אובדן שריר ובשמירת המשקלים הקיימים קריאטין כן יכול לתרום !
1. עליתי מאוד יפה בתקופה האחרונה, אני מתאמן כבר כמעט למעלה מחצי שנה. אני בדיוק בשלב של התקיעה הארורה הזו.
2. אני יודע שאי אפשר לגדול במאסה בגרעון קלורי אבל אחרי כל הספיחת נוזלים לשריר + העצמת משקלי העבודה וכ'.. לא מקבלים גדילה כלשהי?

אתה לא נהייה גדול כי אמרתי לך כבר הנוזלים הם בשריר ותת עוריים ככה שהם לא משפיעים על המראה אלא אם אתה באחוז שומן חד ספרתי

• פותח/ת השרשור
אתה לא נהייה גדול כי אמרתי לך כבר הנוזלים הם בשריר ותת עוריים ככה שהם לא משפיעים על המראה אלא אם אתה באחוז שומן חד ספרתי

אז עזוב לרגע בצד את הנוזלים.
הקריאטין נותן לי יותר כוח = לעלות במשקלים = השריר גודל, לא?

אגב הכוח המתפרץ הזה של הקריאטין זה רק באימוני כוח וכושר או גם ביום יום? למשל בעבודה או סתם בהורדת ידיים ודברים כאלה..

אז עזוב לרגע בצד את הנוזלים.
הקריאטין נותן לי יותר כוח = לעלות במשקלים = השריר גודל, לא?

אגב הכוח המתפרץ הזה של הקריאטין זה רק באימוני כוח וכושר או גם ביום יום? למשל בעבודה או סתם בהורדת ידיים ודברים כאלה..
אתה כניראה בונה תלות גדולה מידיי על הקריאטין,הוא לא איזה אבקת קסם שתגרום לך להרים פי 2 יותר משקל,פשוט תשקיע באימונים + תפריט תזונה מתאים וגם בלעדיו אתה תסתדר יפה מאד.

אנשים רושמים פה קורות חיים לא שאלות חושבים יש לנו זין לקרוא תכול... תעשה תימצות ותתמקד בשאלה העיקרית.

דווקא ראיתי שמשה כתב שיש כאלו שהקרואטים מנפח אותם ממש׳ 5-7 קילו נוזלים.
ככה שאני מאמין שתהיה גדילה ויזואלית, וגם בעליה מינימלית של 2 קילו נוזלים.

כך אני מאמין, עדיין לא יצא לי להשתמש, אני שוקל זאת לקראת המסה.

זה לא נכון שאין השפעה ויזואלית. אני לקחתי במשך שבועיים (זתומרת לא הגעתי לספיחה מקסימלית) וכבר עליתי 3 קילו והיו שינויים ניראים לעין. הפסקתי לקחת תוך 3 ימים ניראה כאילו הכל ירד וגם ירדתי 3 קילו. חודש אחרי התחלתי עוד פעם לקחת והפעם בלי להפסיק יחד עם העמסה שבוע (הייתי לחוץ על תוצאות, אני מודע שלא צריך העמסה) ובסוף השבוע כבר עליתי 5 קילו והשינוי הויזואלי היה אדיר. בקיצור באמת לכל אחד זה משפיע שונה
דרך אגב האפקט מורגש באימונים. אתה מרגיש שאתה מיתאושש הרבה יותר מהר והשריר היה הרבה פחות עייף לאורך הסט. המוט עף לי באוויר בפרס.

אין בעיה עם קריאטין, אבל המטרה שלך בלקיחה שלו לא נכונה, אי אפשר לעלות מאסת שריר בזמן ירידה במשקל.

לא מבין מה מצחיק - הבן אדם ירד ב-3 חודשים מ-60-70 אחוז שומן ל-25-30 אחוז שומן מה שמצביע על כך שבאפקה יש אסטרואידים ולכן יש צורך ב-PCT על מנת להחזיר את המערכות ההורמונאליות השונות בגוף לתפקוד תקין.

זה א'-ב' של שימוש באפקות.

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה מצחיק - הבן אדם ירד ב-3 חודשים מ-60-70 אחוז שומן ל-25-30 אחוז שומן מה שמצביע על כך שבאפקה יש אסטרואידים ולכן יש צורך ב-PCT על מנת להחזיר את המערכות ההורמונאליות השונות בגוף לתפקוד תקין.

זה א'-ב' של שימוש באפקות.

וואי איזה מצחיק! שמע אני על הרצפה פה.. יש מצב אתה עושה גם חתונות בר מצוות או סתם ערבי כיף עם המשפחה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית