הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל עם קריאטין

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אהלן, תראו קראתי המון המון על קריאטין, אבל עדיין יש לי כמה שאלות.
אני כרגע בחיטוב כמעט יותר מחצי שנה, התחלתי במשהו כמו (להערכתי) 60-70 אחוז שומן, היום אני על 25-30 עם שרירים (לפני זה לא היה כלום, הייתי מכווץ את היד וזה היה אותו דבר כמו הרפוי).
מתאמן טוב, תזונה בסדר גמור (גרעון דיי גדול על דל פחמימה) עולה במשקלים וכל מה שצריך. הכל דבש מה שנקרא.
התוספים שיש לי כרגע זה:
1. אבקת חלבון של סופר אפקט לוקח מנה רק אחרי אימון אנארובי
2. ליפו6 בלאק
3. קפאין

עכשיו קראתי המון על הקריאטין, לקחתי בחשבון את הספיחת נוזלים וכל מה שקשור לזה. המטרות העיקריות שאני רוצה להשיג (ובגללם אני חושב להתחיל) זה:
א' - עליה במאסה. כן, אני יודע שזה ניגוד בחיטוב, אבל עם הספיחת נוזלים לשריר + העלייה במשקלים + שימור המאסה + התאוששות וכוח, אני מאמין שאפשר להשיג משהו.
ושאני אומר עליה במאסה אני מדבר מבחינה ויזואלית כמובן.
ב' - עליה במשקלים ובכוח.

אלו המטרות העיקריות, האם הקריאטין יעשה את העבודה?
חשוב לי לציין שאני על דל דל דל פחמימה. ואני לא מתכוון כרגע להתחיל לאכול יותר מדי פחמימות. אם זה כזה קריטי לפעילות של הקריאטין (ואני מדגיש, רק אם זה קריטי) אז אני יכול לשלב בננה פירכיה או וואטאבר..
עכשיו לשאלות,
1. בקריאטין יש קלוריות ?
2. כל הקטע של הספיחת נוזלים, אחרי הכל הנוזלים הולכים לשריר ולא לשומן, אז חוץ מעוד מספרים במשקל מבחינה ויזואלית זה ישפיע? אל תשכחו שאני גם ככה בא"ש דיי גבוה ככה שזה בקטנות.
3. הנוזלים האלה, (המים) הם יורדים ביציאות?
4. אחרי הפסקת השימוש, המאסה שנוצרה (אם נוצרה) תרד? (כלומר רק הנוזלים מהשריר) זה ישפיע ויזואלית?
5. כיצד אני צריך לקחת, האם כדאי לי לקחת, ויש לזה תופעות לוואי כלשהם?
6. שוב נוזלים - הספיחת נוזלים, מה המקסימום שלה? שאלתי בחור במכון (שהשתמש בזה בעבר) הוא אמר לי שזה גג קילו, קילו וחצי במקרים גרועים 2.. ככה שאין סיכוי שאני רואה שאני משמין או לא יורד. (תבינו במצב שלי, כל ספרה פחות במשקל זה כמו זריקת מוטיבציה ישר לוריד וזה חשוב לי מאוד).
7. אחרי כמה זמן מתחילת השימוש מתחיל העסק לזוז?
8. באירובי, זה יכול לתת פוש כמו הקפאין? (שלמען האמת הקפאין הזה לא מזיז לי בשיט..נראה לי כי אני כבר רגיל לקפאין בכמויות).

בגדול............. קריאטין למצב שלי (אני בכוונה אומר המצב שלי ולא לסתם חיטוב)| מומלץ? זה יכול לעכב או להפריע להתליכי השריפת שומן?

סורי על החפירה, תודה על העזרה 😃

נערך לאחרונה:
התגובה נראית לי מתאימה בהחלט להודעה, וגם לכותב.

בכל אופן, בתור מנהל הפורום, אם כבר נכנסת לדיון מה בדבר להגיב לכותב האשכול (שואל כי באמת מעניין אותי מה היית עונה לו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית