הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע la crossfit

La crossfit

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0

עכשיו זה רשמי!!!!!
בעוד חודש וחצי לכל היותר עומד להיפתח מועדון קרוספיט
(CrossFit) מקצועי איכותי ומאובזר ברמה גבוה באיזור מערב ראשון לציון(ליד קניון הזהב)
כן... אותו CrossFit מגוון, אינטנסיבי,ופונקציונלי.. שיכין אותכם לכל אתגר פיזי שרק אפשר לעלות על הדעת.
וכן. זה מתאים לכולם!
מה דעתכם?
נשמח לשמוע הצעות רעיונות...
ובכלל מה אתם חושבים על העניין...

מה אתה מצפה שיכתבו?

• פותח/ת השרשור
לדעת מה אנשים חושבים על העניין שהולך להפתח בראשון מקום לאימוני קרוספיט עם ציוד איכותי רציתי לראות הענות של אנשים מהאיזור ובכלל.
בתור מנהל הפורום מה אתה חושב על זה?

אולי תפרט מה המקום יכיל?

לדעת מה אנשים חושבים על העניין שהולך להפתח בראשון מקום לאימוני קרוספיט עם ציוד איכותי רציתי לראות הענות של אנשים מהאיזור ובכלל.
בתור מנהל הפורום מה אתה חושב על זה?

לא נתת מידע על המקום מלבד המיקום שלו.
אם תפרט על הציוד ואופי האימונים במקום זה יהיה יותר מועיל, אבל זה לא המקום לבדוק האם שווה לך לפתוח מועדון קרוספיט.

• פותח/ת השרשור
אני לא מברר אם שווה לי או לא אניפותח וזה יהיה בערך עד סוף אוגוסט מוכן.
האימונים יועברו ע"י מאמנים בעלי תעודת הדרכה של קרוספיט, לגבי הציוד אני יכול להגיד שיהיה לדעתי כמעט כל דבר אפשרי שקשור לשיטה החל ממוטות אולימפים באמפר פלייט מכשירי חתירה trx טבעות בוקס גאמפ בר מתח צמיגים שעוני עצר וכו

זה יהיה בסגנון חוג או חדר כושר פתוח?
יש כלובים? יש חבלים? יש קטלבלס?

נשמע מעניין.. איפה בדיוק ליד קניון הזהב?

• פותח/ת השרשור
כמובן שיהיה קטלבלס חבלים וגם כלוביים.
זה ישלב בינהם גם שעות חופשיות וגם שעות שיעורים קבועים

נשמע מעניין.. איפה בדיוק ליד קניון הזהב?

סחרוב פרטים בהמשך 😃

זה יהיה בסגנון חוג או חדר כושר פתוח?
יש כלובים? יש חבלים? יש קטלבלס?

כן יהיו חבלים קטלבלס וגם כלובים. זה ישלב את הסגנונות גם שעות חופשיות וגם שעות קבועות במערכת לשעורים בקבוצה.
אגב גם המחירים יהיו ממש נוחים ואשמח לעבוד בשיתוף עם הפורום למשל כל אחד שיש לו חשבון בפורום יקבל 10% הנחה על מנוי שנתי!!!!

לא נתת מידע על המקום מלבד המיקום שלו.
אם תפרט על הציוד ואופי האימונים במקום זה יהיה יותר מועיל, אבל זה לא המקום לבדוק האם שווה לך לפתוח מועדון קרוספיט.

אגב אשמח אם תוכל לקשר אותי לאנשים שאחראים על הפרסומות באתר הפורום

נערך לאחרונה:
משה אחראי להכל.
מה יהיה טווח המחירים?

• פותח/ת השרשור
משה מנהל את העניינים מארה"ב.
אתה יכול לפנות אליו בהודעה פרטית או במייל.

יהיו כוסיות מזיעות בטייץ ?

אם יהיה שם גם את כל הציוד שיאפשר אימון חד"כ "רגיל" כמו כלובים, ספה לבנץ' וכו', ובנוסף אפשר יהיה להפיל משקולות (באמפר פלייטס), סיכוי טוב מאוד שאני עובר אליכם. 😃

• פותח/ת השרשור
יהיו כוסיות מזיעות בטייץ ?

המקום מיועד לבנים ובנות אם הנשים ירצו לבוא בטייץ לא נתנגד 😃

אם יהיה שם גם את כל הציוד שיאפשר אימון חד"כ "רגיל" כמו כלובים, ספה לבנץ' וכו', ובנוסף אפשר יהיה להפיל משקולות (באמפר פלייטס), סיכוי טוב מאוד שאני עובר אליכם. 😃

ספות וכלוב יהיו. זה פחות חד"כ יותר מיועד לקרוספיט. וכן יהיה אפשר להפיל באמפר פליייטס לריצפה +נאפשר להשתמש במגנזיום קיצר יהיה טוב יהיה כדאי לך לבוא 😃

נשמע טוב, אם ישאלו אותי מהאזור אני אמליץ עליכם.
בהצלחה.

Back
למעלה תחתית