הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן חדש- צריך תוכנית

אם לא תאכל מספיק, לא תעלה במשקל ותתקע
אם תאכל מספיק, אתה תעלה במשקל ותתחזק. המשקל שתעלה יהיה ברובו שריר, אבל יהיה גם קצת שומן.

כמה זה מספיק או יותר מדי? אי אפשר לדעת. קודם תתחיל להתאמן, ובהדרגה תוסיף עוד קלוריות לפי הצורך.
בלי קשר, לפי דעתי אתה יכול להתחיל לעשות SS ולאכול כאילו אין מחר. אתה רזה באופן טבעי ואתה בן 15, זו בדיוק האוכלוסיה שריפטו כיוון אליה כשהוא כתב את התוכנית. אומרים שגיל ההתבגרות הוא כמו סייקל טבעי של סטרואידים, תנצל את זה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם לא תאכל מספיק, לא תעלה במשקל ותתקע
אם תאכל מספיק, אתה תעלה במשקל ותתחזק. המשקל שתעלה יהיה ברובו שריר, אבל יהיה גם קצת שומן.

כמה זה מספיק או יותר מדי? אי אפשר לדעת. קודם תתחיל להתאמן, ובהדרגה תוסיף עוד קלוריות לפי הצורך.
בלי קשר, לפי דעתי אתה יכול להתחיל לעשות SS ולאכול כאילו אין מחר. אתה רזה באופן טבעי ואתה בן 15, זו בדיוק האוכלוסיה שריפטו כיוון אליה כשהוא כתב את התוכנית. אומרים שגיל ההתבגרות הוא כמו סייקל טבעי של סטרואידים, תנצל את זה.
האמת אני רוצה לעשות SS כבר הרבה זמן אבל אני לא רוצה להיראות ככה: http://i52.tinypic.com/vrvouf.jpg
אתה אומר שאם אני יעשה SS ויאכל כמו שצריך אני לא יראה ככה?

Back
למעלה תחתית