הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
במידה ואני רוצה להגיע ל200 גרם חלבון וצפונה
אני משתמש באבקת חלבון (תיאורטית), ולוקח סקופ אחרי אימון
בימים שאני לא מתאמן להמשיך לקחת אבקת חלבון באופן קבוע? כלומר להוסיף את הסקופ לתפריט היומיומי שלי?

בימים שאני לא מתאמן להמשיך לקחת אבקת חלבון באופן קבוע? כלומר להוסיף את הסקופ לתפריט היומיומי שלי?

אני שותה כל בוקר [מומלץ]

לדעתי בבוקר הכי טוב,לפני הקפה ולפני הכל
זה שכמה שעות לא צרכת חלבון כשישנת ותאכל שעתיים אחרי שתקום לא יפרק לך שריר ולא נעליים-לדעתי טוב שבלילה אין צריכת חלבון כי גם ככה הגוף צריך לנוח (בעיקר הכליות)

בימים שאתה לא מתאמן תקח בבוקר או בין הארוחות(,אפשר גם לקחת באופן שונה...).
וכן,200גרם כל יום.

נערך לאחרונה:
למה מומלץ? כי הגוף צריך חלבון מהיר אחרי שינה??

ובמידה ואתה צריך 200 גרם חלבון אז זה 200 כל יום..כמו שאמרו
כן זה אחת הסיבות אבל שתבין אותי קצת יותר טוב אני לא מתכוון שאם הוא לא יצרוך אבקת חלבון בבוקר אז יהיה לו פירוק שריר אבל בכל זאת זה עדיף כי יש ספיגה מהירה יותר...

זה שכמה שעות לא צרכת חלבון כשישנת ותאכל שעתיים אחרי שתקום לא יפרק לך שריר ולא נעליים-לדעתי טוב שבלילה אין צריכת חלבון כי גם ככה הגוף צריך לנוח (בעיקר הכליות)
ברור שלא יפרק לך שריר
וזה שלא תצרוך חלבון בלילה יגרום לגוף שלך לנוח...אחרת אתה תהיה עייף נורא..
כן זה אחת הסיבות אבל שתבין אותי קצת יותר טוב אני לא מתכוון שאם הוא לא יצרוך אבקת חלבון בבוקר אז יהיה לו פירוק שריר אבל בכל זאת זה עדיף כי יש ספיגה מהירה יותר...
אוקיי עכשיו אני יכול להבין את הנק' שלך אבל אין כ"כ ביסוס למה עדיף ספיגה מהירה על הבוקר...במידה ויש לך אתה מוכן לשתף במידה ולא פשוט נסה להמנע מהערות כאלו בעתיד..מכיוון שאתה משתמש קבוע בפורום אתה יכול להוליך שולל משתמשים חדשים אשר לוקחים ממך דוגמא

די לקשקש.

דווקא הגוף לא ניבנה בחדר הכושר אלא במנוחה שבין האימונים והסקופ חלבון לא ישנה כלכך אם המטרה שלך בסופו של דבר להגיע ל200 גרם ומעלה כל יום ולא משנה מתי אתה לוקח את החלבון הכי חשוב זה הערכים שאתה מסיים איתם את היום .
סתם שאלה רק : למה אתה רוצה להגיע ל200 גרם ומעלה כשהמשקל גוף שלך הוא 76? אם זה בגלל הרגישות לאינסולין והספיחת נוזלים שלך מהפחמימות אז הייתי דווקא מעלה ערכים בשומן ולא בחלבון ....

למה לצרוך חלבון בכמות של יותר מ-פי 2 ממשקל הגוף? 76X2=152 לפי דעתי אתה לא צריך יותר מזה.
יש טעם לצרוך חלבון בכמות שעולה על פי 2 ממשקל הגוף (לא בחיטוב)?

• פותח/ת השרשור
למה לצרוך חלבון בכמות של יותר מ-פי 2 ממשקל הגוף? 76X2=152 לפי דעתי אתה לא צריך יותר מזה.
יש טעם לצרוך חלבון בכמות שעולה על פי 2 ממשקל הגוף (לא בחיטוב)?

דווקא הגוף לא ניבנה בחדר הכושר אלא במנוחה שבין האימונים והסקופ חלבון לא ישנה כלכך אם המטרה שלך בסופו של דבר להגיע ל200 גרם ומעלה כל יום ולא משנה מתי אתה לוקח את החלבון הכי חשוב זה הערכים שאתה מסיים איתם את היום .
סתם שאלה רק : למה אתה רוצה להגיע ל200 גרם ומעלה כשהמשקל גוף שלך הוא 76? אם זה בגלל הרגישות לאינסולין והספיחת נוזלים שלך מהפחמימות אז הייתי דווקא מעלה ערכים בשומן ולא בחלבון ....
אני בשלבים אחרונים של החיטוב חלבון תופס לי חלק די גדול אני מגיע ל180-200 ביום.. ובכללי במסה אני מתכוון לאכול 160 ביום

אני בשלבים אחרונים של החיטוב חלבון תופס לי חלק די גדול אני מגיע ל180-200 ביום.. ובכללי במסה אני מתכוון לאכול 160 ביום
איזה חיטוב אתה עושה? ותעלה את התפריט אם בא לך לביקורת.

אני יודע שאין לי קשר לפה אבל אתה יכול להעיף מבט בתפריט.?
דל פחמימה
240 חלבון
40 פחמימה מירקות
60 שומן מטחינה גולמית ואגוזים
גרעון של 600+-

אני אוכל כך כבר כמה שבועות עם העמסות אבל מתחיל להרגיש חולשה באימונים למרות שאני עושה העמסות
שוקל 80
1.74

דל פחמימה
240 חלבון
40 פחמימה מירקות
גרעון של 600+-

אני אוכל כך כבר כמה שבועות עם העמסות אבל מתחיל להרגיש חולשה באימונים למרות שאני עושה העמסות
שוקל 80
1.74
מה הRMR שלך?

• פותח/ת השרשור

6 ארוחות מאוזנות לא אפרט יותר מדי אני אתן לך את הערכים בסה"כ
200 חלבון
95-110 פחמימה (לא כולל ירקות ירוקים)
שומן 50~60 גרם

ההרכב העיקרי הוא גבינות רזות, קופסאת טונה, מאות גרמים של חזה עוף ביום ויחידות מועטות של ביצים

דל פחמימה
240 חלבון
40 פחמימה מירקות
גרעון של 600+-

שוקל 80
1.74

6 ארוחות מאוזנות לא אפרט יותר מדי אני אתן לך את הערכים בסה"כ
200 חלבון
95-110 פחמימה (לא כולל ירקות ירוקים)
שומן 50~60 גרם

ההרכב העיקרי הוא גבינות רזות, קופסאת טונה, מאות גרמים של חזה עוף ביום ויחידות מועטות של ביצים

שאלה אומנם חרושה ובסיסית אבל, איך אתם מגיעים לכמות הזו של החלבון?
תוכלו לפרט מה התפריט שלכם מכיל?
תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית