O ofer28 אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 17/7/12 #1 היי. אני מבקש לקרוא את השאלה עד הסוף, תודה. אני מחפש גיינר (לא אבקת חלבון) ולא משנה לי יחס פחמימה חלבון או חברה, מה שחשוב זה שהחלבון שהוא מכיל יהיה *(אך ורק)* חלבון ביצה אני רגיש לחלבון של מי גבינה ולא רוצה שיהיה אפילו גרם של חלבון גבינה בגיינר. תודה לעונים
היי. אני מבקש לקרוא את השאלה עד הסוף, תודה. אני מחפש גיינר (לא אבקת חלבון) ולא משנה לי יחס פחמימה חלבון או חברה, מה שחשוב זה שהחלבון שהוא מכיל יהיה *(אך ורק)* חלבון ביצה אני רגיש לחלבון של מי גבינה ולא רוצה שיהיה אפילו גרם של חלבון גבינה בגיינר. תודה לעונים
תרנגול זועם משתמש מתחיל 104 1 נק' מוניטין: 0 0 104 1 17/7/12 #2 אני חושב שאמור להיות זול יותר.. מחכה גם לתשובה
אריאל משתמש משקיע 5,646 1,405 נק' מוניטין: 7,624 0 5,646 1,405 17/7/12 #3 לא שידוע לי על גיינר מחלבון ביצה אבל יש אבקת חלבון ביצה... אם אתה רגיש ללוקטוז יש גיינרים ללא לוקטוז או שתקנה חלבון מחלבון ביצה ותעשה גיינר ביתי
לא שידוע לי על גיינר מחלבון ביצה אבל יש אבקת חלבון ביצה... אם אתה רגיש ללוקטוז יש גיינרים ללא לוקטוז או שתקנה חלבון מחלבון ביצה ותעשה גיינר ביתי