הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתם על התכנית SS הזו?

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
סקוואט – 3X5
בנצ' פרס – 3X5
דדליפט – 1X5

B

סקוואט – 3X5
לחיצת כתפיים בעמידה – 3X5
מתח בתוספת משקל – 3 סטים לכשל / שבוע שני פאואר קלין 3X3

הלוז יראה ככה:

ראשון - A
שני - 7 סבבים של 400 מטר ריצה 9 + 14-12-12-10-10-9-8 מתח
שלישי - B
רביעי - מנוחה
חמישי - A
שישי - למשך 20 דקות כמה שיותר סבבים - 5 מתח + 10 מקבילים + 15 בטן
שבת - מנוחה

החלטתי להכניס 2 אימוני METCON של קרוספיט כדי לשמר את הכושר נראה לי שה לא מוגזם מדי ובמידה וההתאוששות לא תהיה טובה אני אוריד לאימון אחד.

התפריט תזונה יהיה מורכב בהתחלה מ-2300 קלוריות ביחס של 40:30:30 בשיטת IF בגלל הצבא.

עצות לשיפור?

לדעתי זה טוב. אם אתה לא רוצה להתקדם כל כך...
עד שלא תגיע לחודש השלישי ככה בSS אתה לא תבין מהזה עצימות, מהזה לשבור שיא בסקוואט, ואז לשבור שיא בבנצ' פרס, ואז לשבור שיא בדדליפט, וכל זה באותו אימון.
אתה תצטרך כל שניה של התאוששות אפשרית, ואם נראה לך ש2300 קלוריות זה מספיק בשביל תוכנית כמו SS אתה יחסית חי בסרט 😃 לך יותר על 3000-3500 ואל תדאג אתה לא תעלה הרבה בשומן 😃
לדעתי תנסה רק SS, ואם אתה רוצה לשמור על כושר תעשה רק ריצה קצרה (ספרינטים או משו כזה אם יהיה לך כוח) ביום האחרון של השבוע (לפני היומיים מנוחה)
לחיצת כתפיים בעמידה זה עם מוט אולימפי נכון?

וסליחה אם זה נראה כאילו אני צועק עלייך, זה ממש לא ככה חחחחח
אני ממש שמח שאתה בוחר בתוכנית 😃
ותוסיף 2 סטים של יד קידמית באימון A 😛 (באמת)

נראה לי תיהיה לך קצת בעיה עם הריצה ביום שני. אתה תעשה אימון A, ריצה יום אחרי, אימון B יום אחרי שבכל אימון יש לך סקוואט ובאימון אחד דדליפט?
אתה תוכל לעשות זאת אולי אם יהיה אימון אחד לפני או אחרי הריצה שיהיה קל יחסית.

מה גם שאני לא רואה את הפואנטה בלעשות כל כך הרבה מתח. אתה הרי עושה זאת גם ככה בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
אשמח להצעות מה לשנות.

THE SUN , מה אתה מציע לשפר ודי להיות כל הזמן שלילי בחייאת 🙄

אם אתה רוצה מסה וכושר - תמשיך לעשות קרוספיט ותאכל יותר. אל תוותר על הימים הכבדים ואל תעשה יותר ממה שרשום.

אם אתה רוצה כושר עם דגש כח - תעשה את אחת התוכנית שמשלבות כח עם קרוספיט. CFSB היא כרגע התוכנית עם הכי הרבה פידבק חיובי מ"קהילת קרוספיט".

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה מסה וכושר - תמשיך לעשות קרוספיט ותאכל יותר. אל תוותר על הימים הכבדים ואל תעשה יותר ממה שרשום.

אם אתה רוצה כושר עם דגש כח - תעשה את אחת התוכנית שמשלבות כח עם קרוספיט. CFSB היא כרגע התוכנית עם הכי הרבה פידבק חיובי מ"קהילת קרוספיט".

בסדר גמור, תודה רבה ✌️

אתה יכול לשלוח לי בפרטי את התוכנית? 😃

לדעתי כל התכנון שלך דפוק מהיסוד

אם אתה רוצה להתקדם טוב בss אל תשים ריצה באמע שתתיש אותך, ובטח ובטח שאל תהיה על 2 וחצי קלוריות כי אתה לא תתאושש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית