מקסימום אירובי

שרון444

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
רציתי לברר מס דברים , לפני מס ימים ערכתי בדיקה במכון כושר של אחוזי שומן והתוצאה היא 32% שומן , יש לציין שמשקלי לא גבוהה
אני שוקלת 66 על גובה 165 שזה סביר ..

רק לפני כחודש שבתי למכון כושר להתאמן לאחר הפסקה ארוכה שעשיתי .

בעת שמדדו לי את אחוזי השומן אז יועצת הכושר אמרה לי שאני מתאמנת יותר מדי .. האם אני מגזימה ???

בחודש שחזרתי להתאמן אז התחלתי בפול גז מה שנקרא בבוקר אני עושה אימון אינטרולים נחה ובערב חוזרת לספיניניג

ולמחרת עולה שוב על הליכון 30 דקות ועושה אימון כוח בתוכנית שהתאימו לי.

יש לציין שאני נהנית מכל הפעילות הזה מרגישה טוב אנגרטית ומאושרת ..

אני רוצה להתחיל ממחר דיאטה של חלבונים בלבד של קוטג וטונה וביצה ליום על מנת לראות תזוזה וירידה באחוזי שומן הרבים שיש בי ..

האם נכון לעלות בבוקר על ההליכון על בטן ריקה ??? רק לשתות קפה לפני??????? ואז כמובן לאחר הריצה לתת לגוף את החלבון ...

עודף אינפורמציה\דיסאינפורמציה?????????? קצת מבולבלת....תודה מראש על עזרתכם 🙌

שכחתי לציין כמובן שאני צמודה לשעון דופק ועובדת על פיטנס על דפקים גבוהים של 150-170 על סיבולת לב ריאה ,
אז האם יש משהו לקוי בתוכנית שלי ??

כמו שהציעו לך,
תעברי על המאמרים בפורטל
1. אין ניסים וקסמים - לא תאבדי אחוזי שומן/משקל בשבוע או חודש אחד, - זה תהליך, אם עושים אותו נכון גם אפשר לשמור על התוצאות..
2. אל תשקיעי את כול כולך בפעילות אירובית - קראי את המאמר בפורטל - לפעמים גרעון קלורי גדול מידי, דווקא עלול לפגוע ,
3. גם אין לך מה להתאמן פעמיים ביום, או להתפס לדיאטות קיצוניות, בחרי תוכנית אימונים למתחילים מהפורטל (אני הייתי הולך על fbw),
ותתאימי לעצמך דיאטה שגם תוכלי לשמר לאורך זמן

Back
למעלה תחתית