הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיכוי גדול יותר להיפצע ב RM 5 או RM1 ?

the_punisher

משתמש מתחיל
247
0
נק' מוניטין:
68
247
0
בדדליפט או סקוואט ממה בדרך כלל נפצעים מ RM 5 או מ RM 1 ?
איפה הסיכוי להיפצע גדול יותר ולמה?
אשמח להסבר מנומק

טוב אני רואה לאן השיחה הזאת מובילה אותי .. אני לא ימשיך חח שבת שלום שתהייה לך קולדפייר

זה פשוט נהיה פורום של מפגרים אני רואה. לאן זה מוביל? מה אתה רוצה?

ותלמדו כבר לכתוב בעברית, זה מתחיל להמאס עליי.

איפה אתה רואה שגיאות כתיב פה ? ושאני אומר לאן זה מוביל אני מתכוון שכל שאלה שאני שואל אתה פשוט עונה בשאלה במקום לענות לעניין !

איפה אתה רואה שגיאות כתיב פה ? ושאני אומר לאן זה מוביל אני מתכוון שכל שאלה שאני שואל אתה פשוט עונה בשאלה במקום לענות לעניין !

"אני לא ימשיך"

שאלת אם אני באמת עושה סינגל בסוף, אמרתי לך שאני לא עושה אותו בסוף. מה אתה רוצה לדעת?

"אני לא ימשיך"

שאלת אם אני באמת עושה סינגל בסוף, אמרתי לך שאני לא עושה אותו בסוף. מה אתה רוצה לדעת?
טעות שלי ״ אני לא אמשיך ״ שאלתי במה זה תורם לך ? ואם אתה לא עושה בסוף אז מתי כן ? תודה

טעות שלי ״ אני לא אמשיך ״ שאלתי במה זה תורם לך ? ואם אתה לא עושה בסוף אז מתי כן ? תודה

אני מתחמם כל אימון עד ל 1RM שיש לי באותו היום, ואז אני מוריד קצת משקל ועושה זוגות או שלשות. אם זה נהיה קל, אני מוסיף עוד משקל.

(מדובר על סקוואט למקרה שזה לא היה ברור).

אני מתחמם כל אימון עד ל 1RM שיש לי באותו היום, ואז אני מוריד קצת משקל ועושה זוגות או שלשות. אם זה נהיה קל, אני מוסיף עוד משקל.

(מדובר על סקוואט למקרה שזה לא היה ברור).
תודה לך על התשובה העניינית

• פותח/ת השרשור

שמתי לב שאתה בחיים לא עונה עניינית לשאלות שעליהן נפתח האשכול.
תמיד אתה חייב להתווכח עם מישהו במקום

אחי, אתה מצחיק.
אני באמת לא מבין למה במקום להיות ענייני אתה מקשקש עם הציניות שלך

כשאני אראה כאן שאלה עניינית, אני אענה עליה לעניין. בינתיים הכל כאן שאלות של אנשים שלא מתאמנים, אלא מתעסקים בקקי.

• פותח/ת השרשור
על פי זה שאתה שואל שאלות חסרות משמעות?

זה שהשאלה הזאת נשאלה בגדר תיאוריה לא אומר שהיא חסרת משמעות, אולי חסרת משמעות בעינייך, תדייק.
משמעות היא בעיניי המתבונן.
ועוד משהו, ממתי יש קשר ישיר בין השאלות שאנשים שואלים לבין הביצועים שלהם בחדר כושר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית