הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלה של התוכנית SS וסייקל של קריאטין

• פותח/ת השרשור shaya
  • פורסם בתאריך

shaya

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
ספין פלוס
אני רוצה להתחיל את התוכנית STARTING STRENGTH

ביום ראשון ולהתחיל באותו הזמן לקחת קריאטין ,
הבעיה שעוד פחות מ3 שבועות אני טס לחול וזה אומר שאני לא יתאמן במשך שבועיים
האם להתחיל את התוכנית או לחכות לאחר הטיסה ....?
ולגבי הקריאטין להתחייל סייקל או גם לחכות שאני יחזור
מאוד חשוב ודחוף .

אם אתה רק מתחיל SS אז אני מאמין שאתה מתאמן מתחיל, ואין לך הרבה ניסיון בתוכניות כוח ובכלל אימוני חדר כושר.
מהנתונים האלה אז כן הייתי ממליץ לך להתחיל השבוע לפני הטיסה, תעבוד בשבוע הזה על טכניקה והכרת התוכנית, ולאחר הטיסה תחזור ותוכל להתחיל לרוץ בתוכנית.
בקשר לקריאטין, אני לא רואה טעם להתחיל להשתמש בזה בשלב כל כך מוקדם. זה כן יתן לך משקלים יותר טובים בהתחלה, אבל עדיף לשמור את הבוסט הזה של הכוח והתאוששות לשלבים הרבה יותר מתקדמים בתוכנית, באמת שאין טעם בשלב כל כך מוקדם.

תתחיל את הכל מסודר אחרי שתחזור מחו"ל.(כולל הקריאטין)

אם אתה רק מתחיל SS אז אני מאמין שאתה מתאמן מתחיל, ואין לך הרבה ניסיון בתוכניות כוח ובכלל אימוני חדר כושר.
מהנתונים האלה אז כן הייתי ממליץ לך להתחיל השבוע לפני הטיסה, תעבוד בשבוע הזה על טכניקה והכרת התוכנית, ולאחר הטיסה תחזור ותוכל להתחיל לרוץ בתוכנית.
בקשר לקריאטין, אני לא רואה טעם להתחיל להשתמש בזה בשלב כל כך מוקדם. זה כן יתן לך משקלים יותר טובים בהתחלה, אבל עדיף לשמור את הבוסט הזה של הכוח והתאוששות לשלבים הרבה יותר מתקדמים בתוכנית, באמת שאין טעם בשלב כל כך מוקדם.
מחזק את עניין ההתלמדות.
אבל להתחיל את התוכנית לדעתי רק אחרי שתחזור ,בצורה מסודרת.

• פותח/ת השרשור

תודה . אבל למה שלא אתחיל קריאטין עכשיו ? למה לשמור אתזה למאוחר יותר בתוכנית אני יסיים סייקל אחד יחכה קצת ויתחיל את הסייקל הבא אני לא רואה סיבה לחכות ובעניין ה- " זיכרון שריר " אני מבין מה אתה אומר אבל להתאמן בתוכנית שבועיים ואחר כך להפסיק לשבועיים אני לא יחזור פחות או יותר לנקודת ההתחלה ??

תתחיל את התוכנית עכשיו. את הקראטין כשתשוב.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה הבנתי למה התכוונת נראלי שאני יתחיל את התוכנית כדי ללמוד את התרגילים בצורה מושלמת וכשאני יחזור אני יעלה משקלים בצורה יותר מסיבית ואם הקריאטין אני יחכה קצת ביגלל שבתור מתאמן מתחיל שמתחיל תוכנית כוח ומעלה משקלים בצורה מאוד גבוהה מאימון לאימון אין סיבה שאני יתחיל עם הקריאטין עכשיו אני יחכה איתו קצת איזה חודש קצת אחרי שאני יוסיף תרגילי עזר תודה לעוזרים ...,

לא רואה סיבה להמתין עם הקריאטין.... גם ככה לוקחים את זה לאורך תקופה ולא בשביל אימון ספציפי אחד או אחר.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה להמתין עם הקריאטין.... גם ככה לוקחים את זה לאורך תקופה ולא בשביל אימון ספציפי אחד או אחר.

פשוט בקריאטין יש סייקלים ואבני לנצל את הסייקל כמה שאני יכול אני חושב שבהתחלה גם ככה אני מעלה משקלים נורא מהר ואז אין סיבה להשתמש בקריאטין ברור שהוא יעזור אבל המון אנשים מתחילים לקחת אותו מתי שהם מרגישים שהם נתקעים ... ואז עושים ריסט בשלב מאוחר יותר .

פשוט בקריאטין יש סייקלים ואבני לנצל את הסייקל כמה שאני יכול אני חושב שבהתחלה גם ככה אני מעלה משקלים נורא מהר ואז אין סיבה להשתמש בקריאטין ברור שהוא יעזור אבל המון אנשים מתחילים לקחת אותו מתי שהם מרגישים שהם נתקעים ... ואז עושים ריסט בשלב מאוחר יותר .

למה סייקלים ,אין סיבה לעשות הפסקות עם קריאטין.

• פותח/ת השרשור
למה סייקלים ,אין סיבה לעשות הפסקות עם קריאטין.

אני חושב שעושים סייקלים כדי לאזן את רמת הקריאטין בגוף כי בשלב מסויים הוא לא אפקטיבי אני יקרא ויבדוק .

Back
למעלה תחתית