הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

17 עליות מתח + 30 קילו

מצב
השרשור נעול
גריפמן טוב שגם לא טיפסת עם הרגליים על הארון במתח הזה.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נוו ו.. מה אתה רוצה להגיד בסרטון הזה ? גם הוא נותן לעצמו פוש אדיר עם הרגליים ולא עושה נקי ! אז מה בגלל שזה קונסטטיבוס ?

גריפמן, קונסטנטינובס עושה קיפינג פולאפס כי הוא עובד על מהירות, זה עוזר לו עם הדדליפט.
אתה פרסמת את זה יחד עם הסרטון שפותח הפוסט העלה, והמתח שלכם הוא ממש לא אותו מתח.
ואגב, KK לפחות עולה עד הסוף, לא מנסה למתוח את הראש מעבר למוט, חח.

• פותח/ת השרשור
גריפמן, קונסטנטינובס עושה קיפינג פולאפס כי הוא עובד על מהירות, זה עוזר לו עם הדדליפט.
אתה פרסמת את זה יחד עם הסרטון שפותח הפוסט העלה, והמתח שלכם הוא ממש לא אותו מתח.
ואגב, KK לפחות עולה עד הסוף, לא מנסה למתוח את הראש מעבר למוט, חח.

עשיתה שיעורי בית טובים, אבל לעשות מתח עם משקל ובלי משקל זה שני דברים שונים, עם תנופה טובה ללא משקל נוסף אתה יכול להגיעה למעלה במינימום ביזבוז כוח, עם משקל נוסף 30 קילו תנופה היא מוגבלת, משקל נוסף מפריעה וצריך הרבה כוח כדי לעלות למעלה. במתח שלי יש Cheating אבל סביר!כפי שניתן לראות אתה עף פעם לא עשיתה מתח עם משקל רציני!

נתחיל מזה ש-KK שוקל יותר ממך + המשקל ביחד, ועושה את זה ל-55 חזרות, למען מטרה מסויימת, לא כדאי להעלות לעצמו את האגו עם צ׳יטינג.
מה הבעיה לעלות מעל המוט עם משקל? תוריד ל-20 קילו או משקל אחר שאתה מסוגל לעלות איתו ותעבוד נורמאלי.

• פותח/ת השרשור
נתחיל מזה ש-KK שוקל יותר ממך + המשקל ביחד, ועושה את זה ל-55 חזרות, למען מטרה מסויימת, לא כדאי להעלות לעצמו את האגו עם צ׳יטינג.
מה הבעיה לעלות מעל המוט עם משקל? תוריד ל-20 קילו או משקל אחר שאתה מסוגל לעלות איתו ותעבוד נורמאלי.

Cobb
טעות קלאסית לעבוד תמיד נקי ואמפליטודה מלאה, מתאים למתחילים! עבודה עם משקלים גדולים וצ׳יטינג סביר, מפעיל יותר שרירים שלא עבדו בעבודה נקיה ממוקדת. לא תמיד אמפליטודה מלא - אפשר לוותר ב 2-3 סנטימטרים אחרונים לטובת כמה חזרות נוספות, לתת יותר סטרס לשרירים! באימונים שלי אני עובד גם נקי ללא משקל נוסף ואמפליתודה מלא.
לגבי KK לא ביקשתי השוואה למתח שלי הוא ליגה אחרת, ביקשתי עמדתך! KK אתלט מדהים, לעשות 55 מתח במשקל עצמי 125~ קילו, אפילו עם תנופה רצינית יכולים אולי 1-2 אנשים בעולם, ועצוב לראות 875 dislikes, גם מעצבן לראות ביקורות לא מקצועיות טכניקה deadlift שלו!

Cobb
טעות קלאסית לעבוד תמיד נקי ואמפליטודה מלאה, מתאים למתחילים! עבודה עם משקלים גדולים וצ׳יטינג סביר, מפעיל יותר שרירים שלא עבדו בעבודה נקיה ממוקדת. לא תמיד אמפליטודה מלא - אפשר לוותר ב 2-3 סנטימטרים אחרונים לטובת כמה חזרות נוספות, לתת יותר סטרס לשרירים! באימונים שלי אני עובד גם נקי ללא משקל נוסף ואמפליתודה מלא.
לגבי KK לא ביקשתי השוואה למתח שלי הוא ליגה אחרת, ביקשתי עמדתך! KK אתלט מדהים, לעשות 55 מתח במשקל עצמי 125~ קילו, אפילו עם תנופה רצינית יכולים אולי 1-2 אנשים בעולם, ועצוב לראות 875 dislikes, גם מעצבן לראות ביקורות לא מקצועיות טכניקה deadlift שלו!
לפי מה שאתה אומר גם אין טעם בלעשות פרס. רק פוש פרס. אפשר יותר משקל (או יותר חזרות עם אותו משקל), מפעיל יותר שרירים ו"נותן יותר סטרס לשרירים"!
שאפו ענק על ההישג, זה לא דבר של מה בכך, וזה ממש לא בא ברגל. אבל אם אתה רוצה שיחשבו שאתה עושה 17 מתח עם 30 קילו, אתה תצטרך לעשות את זה. לאנשים לא ממש איכפת איך אתה מתאמן, אלא האם מה שהם רואים עובר או לא. אם עשית סקוואט של 200 קילו ולא שברת מקביל, אלא היית קרוב לזה - זה מכובד מאוד ואתה תקבל את כל המחמאות שבעולם, אבל עדיין, זה לא סקוואט של 200 קילו. לאף אחד לא יהיה איכפת אם באימונים שלך אתה עושה רבע או חצי סקוואט, כל עוד כשאתה "נבחן" אתה מבצע סקוואט מלא.
אם זה היה מוצג כסרטון אימון, הכל סבבה, אבל כשזה מוצג כסרטון "הצגת יכולות" וזה כולל בתוכו צ'יטינג דיי משמעותי, זה לא תופס.
עדיין, כל הכבוד, כמו שאמרתי - זה לא דבר של מה בכך.
מוניטין

כל הכבוד אבל אתה נותן יותר מדי פוש עם הרגליים תנסה להוריד משקל ולעשות נקי

עשיתה שיעורי בית טובים, אבל לעשות מתח עם משקל ובלי משקל זה שני דברים שונים, עם תנופה טובה ללא משקל נוסף אתה יכול להגיעה למעלה במינימום ביזבוז כוח, עם משקל נוסף 30 קילו תנופה היא מוגבלת, משקל נוסף מפריעה וצריך הרבה כוח כדי לעלות למעלה. במתח שלי יש Cheating אבל סביר!כפי שניתן לראות אתה עף פעם לא עשיתה מתח עם משקל רציני!

חירטוט מטורף.

הנה סרטון שלו עושה עם גומיות שמוסיפות בנעילה (שאמרת שזה החלק הכי בעייתי) 60 קילו, והוא שוקל בעצמו 127 קילו (הכל על פי התיאור של הסרטון).

והוא עוד רגע נוגע עם הפטמות במוט.

המתח שלך חזק והכל (אולי הכי חזק כאן בפורום), אבל בוא נפסיק לחרטט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חירטוט מטורף.

הנה סרטון שלו עושה עם גומיות שמוסיפות בנעילה (שאמרת שזה החלק הכי בעייתי) 60 קילו, והוא שוקל בעצמו 127 קילו (הכל על פי התיאור של הסרטון).

והוא עוד רגע נוגע עם הפטמות במוט.

המתח שלך חזק והכל (אולי הכי חזק כאן בפורום), אבל בוא נפסיק לחרטט.

KK- הוא לא כלל, הוא יוצא מן הכלל, הוא שובר כל הכללים! אתה מקשקש הרבה, תתחיל לעבוד! נסה בעצמך לעשות מתח עם 30 קילו משקל, ואנחנו נראה איזה תנופה יוצאת לך!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית