הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקבל יעוץ מקצועי אך רוצה לאמת את זה עם עוד מקצוענים.

מצב
השרשור נעול

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שאלה

בקיצור אני אשאל פה, אגב שאלתי המון אנשים ולא קיבלתי מאף אחד תשובה.. מאוד מקווה שתוכל להעניק לי תשובה

אני יודע שזה נשמע "לא הגיוני" אבל הדיאטה שלי מורכבת מ 200 פחמימה, 200 חלבון, 20 שומן, אני עושה כמעט כל יום אירובי כדי לא להגיע למצב של אימון יתר ברגליים. אני נמצא בסביבות ה 500~700 במאזן קלורי שלילי. אני כבר שבוע לא יורד במשקל ואפילו קצת עליתי, האם זה הגיוני שאני ארד באחוז השומן ויעלה במסת השריר בזמן התפריט הזה? אני נמצא כרגע בתקופת חיטוב ראשונה שלי.

נערך לאחרונה:
אם אתה במאזן קלורי שלילי אין סיכוי ממשי שתעלה במסת השריר....

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר..

מה אתה אומר..

הוא צודק, אלא אם כן אתה משתמש בחומרים או אם יש לך גנטיקה מאוד נדירה. לאור ההיסטוריה שלך בפורום אני מאוד סקפטי לגבי האפשרות השנייה. תפסיק להיות ליצן.

לא, לא הגיוני. אתה לא מתאמן מאתמול ו-recomposition כבר לא יעבוד אצלך.
אתה פשוט לא יורד כי אתה:
א. לא במאזן שלילי
ב. במאזן שלילי אבל לא מתאושש
ג. ליצן כתמיד.

ואגב, אימון יומי באירובי? דרך מצוינת להגיע לאימון יתר ברגליים (ולא רק). אולי פעם אחת ולתמיד תעשה משהו לפי הספר?

אני בוחר בתשובה ג'. ספר לי במה זכיתי!

לא, לא הגיוני. אתה לא מתאמן מאתמול ו-recomposition כבר לא יעבוד אצלך.
אתה פשוט לא יורד כי אתה:
א. לא במאזן שלילי
ב. במאזן שלילי אבל לא מתאושש
ג. ליצן כתמיד.

שאמרת לו שהוא אולי לא מתאושש.. האם יכול להיות שאע"פ שמישהו יהיה במאזן שלילי אבל השינה תהיה לקויה, אז הוא לא ירד במשקל?

איך אפשר לדעת אם אתה באימון יתר מבחינת ריצה?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחח, מדהים עד כמה הרמה פה נמוכה, אפסים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית