הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקה pre workout

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
חברים עכשיו בתקופה המסה חשבתי להוסיף קצת אנרגיה נוספת לאימון ורציתי לשאול כמה שאלות בנוגע למוצרים האלו.

1. האם מישהו התנסה במוצר טוב שבאמת גרם לו לאנרגיה במהלך העבודה בחדר כושר?
2. המוצר יתן לי אנרגיה = אני ירים משקלים כבדים יותר זה אומר גדילה מהירה יותר ? כי יש כאלו שכותבים שזה ממש לא ככה ולכן חשוב לי לקבל חוות דעת
3. האם המוצר הזה מתאים לאנשים בעלי נטייה להשמנה?

תודה רבה 😃

נו אז איך אפשר להביא את הג'יק הישן? ואם אי אפשר להשיג אותו כבר אז מה עדיף מכל מה שנשאר. בתור אחד שלומד\עובד. מנסה לשלב בין פוטבול ואימוני כוח

אני חייב מוצר פרייווורקאאוט כדי להתקדם

.

קניתי DMMA מEBAY, אם השילוב עם הג'ק החדש יעבוד זאת תהיה אופציה טובה. אני באופן אישית עדיין די מרוצה מהג'ק וMR1.

ואגב, המשפט האחרון שלך מפגר.

מכיוון שהזכירו כאן לטובה את הקפאין של פרולאב, ראיתי שיש להם שני סוגים:
1. Caffeine
2. Advanced Caffeine

יש טעם לרכוש את הקפאין ה"מתקדם יותר" או שזה בחזקת בבל"ת שיווקי?

מכיוון שהזכירו כאן לטובה את הקפאין של פרולאב, ראיתי שיש להם שני סוגים:
1. Caffeine
2. Advanced Caffeine

יש טעם לרכוש את הקפאין ה"מתקדם יותר" או שזה בחזקת בבל"ת שיווקי?

שטויותת, קנה את הרגיל...

אני בדרך כלל לא השתמשתי במוצרי PWO, השתמשתי רק פעמיים וזה היה גם שקיבלתי דוגמיות.
ניסיתי SUPERPUMP 250 וזה היה זוועה הגעתי לאימון כולי עייף, חלש, עם כאבי ראש הרגשתי כאילו אני חולה..
לעומת זאת קיבלתי גם NO EXPOLDE 2.0 שהרבה פה בפורום שללו אותו אבל הוא כאילו עשה פלאים מבחינתי הגעתי לאימון מפוקס והעפתי את המשקלים וסיימתי סטים שבדרך כלל קשה לי לסיים. אולי זה פסיכולוגי או לא, לא יודע מה להגיד אבל זה עזר לי לאותו אימון ומאז לא ניסיתי שוב כי פשוט נגמר לי אבל אני חושב להזמין

שטויותת, קנה את הרגיל...

אני בדרך כלל לא השתמשתי במוצרי PWO, השתמשתי רק פעמיים וזה היה גם שקיבלתי דוגמיות.
ניסיתי SUPERPUMP 250 וזה היה זוועה הגעתי לאימון כולי עייף, חלש, עם כאבי ראש הרגשתי כאילו אני חולה..
לעומת זאת קיבלתי גם NO EXPOLDE 2.0 שהרבה פה בפורום שללו אותו אבל הוא כאילו עשה פלאים מבחינתי הגעתי לאימון מפוקס והעפתי את המשקלים וסיימתי סטים שבדרך כלל קשה לי לסיים. אולי זה פסיכולוגי או לא, לא יודע מה להגיד אבל זה עזר לי לאותו אימון ומאז לא ניסיתי שוב כי פשוט נגמר לי אבל אני חושב להזמין

אל תעשה את זה אחי.. אם אתה חושב שזה מוצר פצצה.. חכה שתנסה דברים יותר חזקים כמו ג׳ק וc4.
הn.o באמת לא מצדיק את המחיר.. יותר גימיק שיווקי של רוני קולמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית