הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטישמיות במיטבה

חבל שלא כל המוסלמים כאפות כמו ה"מתחזה ליהודי" הזה. לא היו פיגועים יותר.

סקר לגולשי LBS: מי יותר גרוע, ערבים או כושים? ואת מי הייתם מעדיפים לגרש ראשונים?

איזה אפס, מרביץ לבחורה ועוד אומר לה למה נפלת כל כך מהר. איזה עולם. 😣

אין קשר לאנטישמיות אבל האנשים האלה (אלה שבסרטון, אני לא מתכוון לכל הערבים) הם פשוט גוש חרא ואין ביטוי אחר לתאר אותם.

שמן זבל, כשחשב שהיא יהודייה היא קיבלה ממנו וואחד סטירה, אבל כשהתברר לו שהיא מצרית הוא רצה לפמפם אותה.

אל תתפלאו, עשרות שנים השנאה בתקשורת ובחברה המצרית כלפי יהודים היא החמורה ביותר במדינות ערביות\מוסלמיות.

גזענים כמוך , לא שאני איזה שמאלני אבל אני לא בעד הכללות כמו שיש ערבים חארות ויש ערבים טובים !

אתה שוכח שזו מדינה יהודית! ואם זה לא טוב לך אתה מוזמן לבחור את מיתת בית הדין המועדפת עליך!

אל תתפלאו, עשרות שנים השנאה בתקשורת ובחברה המצרית כלפי יהודים היא החמורה ביותר במדינות ערביות\מוסלמיות.

תכלס, בניגוד לשנאה בתקשורת ובחברה הישראלית כלפי הערבים, ששינאה כזאת ואפילו יותר גרועה אני יכול למצוא בהרבה מדינות, כמו... אה... רגע...

גזענים כמוך , לא שאני איזה שמאלני אבל אני לא בעד הכללות כמו שיש ערבים חארות ויש ערבים טובים !

אחי, כהנא אמר שכל ערבי בישראל הוא מסוכן!

תכלס, בניגוד לשנאה בתקשורת ובחברה הישראלית כלפי הערבים, ששינאה כזאת ואפילו יותר גרועה אני יכול למצוא בהרבה מדינות, כמו... אה... רגע...

אין אפילו מה להשוות בין מה שיש בתקשורת של ישראל לעומת השנאה האנטישמית בתקשורת ובחברה המצרית כלפי יהודים. תגגל קצת, אחרי זה תחזור לפה לבלבל במוח.
כמובן שלשאר העולם הערבי\מוסלמי לא חסר שום דבר בתחום הזה, רק חשוב לציין שמקור התופעה היא מצרים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית