הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש בחיטוב

• פותח/ת השרשור Gruzi
  • פורסם בתאריך

Gruzi

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
4
39
0
בית לברון
התחלתי ב 24.6

היתי אז :

87.5 ק"ג
גובהה בערך 1.72

רפוי :

dnmoii22gzzg.jpg

מכווץ :

1wvn2qzwnuwl.jpg

ועכשיו ( 24.7)

80.5 ק"ג
גובהה לא בדקתי כנראה לא השתנה 1.72

רפוי :

(לא יודע למה יצא לי בתמונה בטן נפוחה יותר מהרגיל ) :X

מכווץ :

נו מה אתם אומרים יש הבדל ?
והאם לחודש זה מספיק טוב ?

7 קילו בחודש זה מעולה, אני מניח שחלק גדול נוזלים (כי ירדת הרבה בשבוע הראשון) לכן אפשר לדעת שאתה לא יורד מהר מדי ואתה בגירעון הנכון.
בהצלחה! מחכה לראות תוצאות!

• פותח/ת השרשור
אתה עם תפריט או דיאטת כאסח?

זה מה שאני אוכל במהלך היום בערך : ( יש כמה דברים שלא הכנסתי לשם כי זה משתנה מיום ליום כמו פירות לפעמים גם דברים מתוקים וכ'ו )

בבוקר : ( היתי קם בערך ב11 )

שותה נס קפה או כל דבר אחר בערך שבא ליד ( לפעמים גם ממש היתי מתפתה לדברים משמינים כמו פנקיק וכ'ו אבל היתי מפצה על זה בריצה בחוץ ומריד את הכל )

צהריים :

100-200 גרם חזה עוף מבושל בלי תבלינים ובלי כלום + כוס אחת של אורז מבושל ( כוס פלסטיק חד פעמית ) + סלט ירקות שמורכב בעיקר מירקות ירוקים ( חסה פטרוזיליה מלפפון וכ'ו והיתי שם רק עגבנייה אחת וגם זה לפעמים )

אחרי אימון קופסת טונה במים + קצת טירס בשימורים

זה מה שאני אוכל במהלך היום בערך : ( יש כמה דברים שלא הכנסתי לשם כי זה משתנה מיום ליום כמו פירות לפעמים גם דברים מתוקים וכ'ו )

בבוקר : ( היתי קם בערך ב11 )

שותה נס קפה או כל דבר אחר בערך שבא ליד ( לפעמים גם ממש היתי מתפתה לדברים משמינים כמו פנקיק וכ'ו אבל היתי מפצה על זה בריצה בחוץ ומריד את הכל )

צהריים :

100-200 גרם חזה עוף מבושל בלי תבלינים ובלי כלום + כוס אחת של אורז מבושל ( כוס פלסטיק חד פעמית ) + סלט ירקות שמורכב בעיקר מירקות ירוקים ( חסה פטרוזיליה מלפפון וכ'ו והיתי שם רק עגבנייה אחת וגם זה לפעמים )

אחרי אימון קופסת טונה במים + קצת טירס בשימורים

כמה קלוריות וחלבון זה יוצא?

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות וחלבון זה יוצא?

לא חישבתי בדיוק אבל אני יודע בוודאות שאני לא עובר את ה BMR שלי 1992 קלוריות .
ואני לא מרגש ממש רעב במהלך היום אז התפריט הזה מתאים לי ואני רואה שינוים דיי טובים אז אין לי שום בעיה להשאר איתו :]

כל הכבוד, איך שזה נראה לעין איבדת הרבה נוזלים, תמשיך בקצב טוב ותתחיל לשרוף שומן. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית