הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתוכנית SS לא מרגיש בנוח איתה

• פותח/ת השרשור dagoss
  • פורסם בתאריך

dagoss

משתמש מתחיל
121
0
נק' מוניטין:
0
121
0
האלן חברה, אני כבר איזה חודש וחצי עם תכנית SS, למרות שאמרו שזה אמור לקחת כמו חודשיים ומעלה, אני פשוט לא מרגיש בנוח איתה.
למרות שאני עולה במשקלים ומסיים את האימון מהר, אבל אימונים כאלו קצרים יחסית משעממים, עושים 3 תרגילים והולכים, אני יודע שאפשר להוסיף תרגילי עזר אבל אומרים שזה יכול לפגוע בהתקדמות בין אימון לאימון, אני פשוט מרגיש כאילו התכנית לא באמת מתאימה לי, לפני התכנית הייתי משו כמו 4-5 חודשים במכון כושר.

אז מה אתם ממליצים לי? להישאר איתה או לעבור לתכנית שחשבתי עליה מהפורטל תכנית מסה קלאסית שלוש פעמים בשבוע AB?

תודה על העזרה מראש. 😃

• פותח/ת השרשור
התחלה בסקוואט היה 30 ק"ג עכשיו 77.5 ק"ג, דדליפט אני התחלתי רק בתכנית הזאת ואני ב75 ק"ג למרות שאני יכול עוד יותר, לחיצת כתפיים התחלתי 20 ק"ג עכשיו 37.5 ק"ג וחתירה התחלתי בתכנית הזאת ואני ב30 ק"ג למרות שאני יכול יותר.

אני שוקל 65 ק"ג, גובה 1.80 ובן 17 עוד חודשיים

• פותח/ת השרשור
אז איך לעזאזל בחודש וחצי אתה רק במשקלים האלה. אתה לא עושה SS.

בטח שאני עושה, הבעיה היא שאני גם לא מצליח לעלות מהר במשקל גוף, את החתירה התחלתי בשלב יותר מאוחר כי רציתי לנסות מתח, והיה כמה אימונים שפספסתי כי לא הייתי יכול להגיע, חוץ מזה, לאיזה משקלים ציפיתה שכל אחד יגיע עם התכנית הזאת? ל100 קילו בחודש אחד??.. אני כבר בשלב שאני נתקע בסקוואט, בדדליפט אני יכול לעבור את ה100 קילו.

אבל לא עניתה לי על השאלה, להישאר אם התכנית או לא? ואם אני נשאר כדאי להוסיף תרגילי עזר?

נערך לאחרונה:
התחלה בסקוואט היה 30 ק"ג עכשיו 77.5 ק"ג, דדליפט אני התחלתי רק בתכנית הזאת ואני ב75 ק"ג למרות שאני יכול עוד יותר, לחיצת כתפיים התחלתי 20 ק"ג עכשיו 37.5 ק"ג וחתירה התחלתי בתכנית הזאת ואני ב30 ק"ג למרות שאני יכול יותר.

אני שוקל 65 ק"ג, גובה 1.80 ובן 17 עוד חודשיים
65 קילו על 1.80 ועוד זה אחרי חודש וחצי בSS אתה כנראה ממש ממש לא אוכל מספיק ובגלל זה לא נוח לך. תתחיל לדחוף אוכל! כמה עלית במשקל מההתחלה? אני במקומך לא הייתי עוצר עד שהייתי מגיע ל80 קילו.

אם אתה מצליח 100 בדדליפט, למה אתה עושה 75? לא פלא שאתה אומר שקל לך מדי.
אני מצפה שתעלה את הסקוואט שלך ב60 קילו בחודש הראשון. אם אתה נתקע, תאכל יותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח 100 בדדליפט, למה אתה עושה 75? לא פלא שאתה אומר שקל לך מדי.
אני מצפה שתעלה את הסקוואט שלך ב60 קילו בחודש הראשון. אם אתה נתקע, תאכל יותר.

כן אני יודע, אבל למרות שאני מנסה לדחוס לעצמי אוכל אני פשוט לא יכול, ובכלל בבוקר אני לא מסוגל להכניס אוכל לפה,אני פשוט מרגיש תחושת הקאה אתה יודע שאתה פשוט לא יכול להכניס משו לפה ולבלוע. יש המלצות מה לאכול מבלי סתם לדחוס לעצמי? ( אני אוכל דברים בריאים מדי פעם אני אוכל גלידה אחת או שתיים לא משו רציני), ואני התחלתי ממוט ריק בדדליפט כי זאת הייתה הפעם הראשונה שלי שעשיתי את התרגיל, וכל אימון העלאתי 5 ק"ג לא יותר, אותו דבר בסקוואט.
אני הייתי 60 ק"ג ועליתי סך הכל 5 ק"ג, למרות כמה שאני אוכל אני לא מצליח לעלות במשקל כבר חודש חודשיים, מה כדי לעשות?
אז אתם אומרים להישאר עם SS? כדאי להוסיף תרגילי עזר או לא?

• פותח/ת השרשור
זה לא שאני לא אוכל מספיק, אני אוכל הרבה, אבל בבוקר אני לא מסוגל לאכול כלום, ואני אוכל עד שאני מתפוצץ.
איזה גיינר טוב יש במחיר טוב? שיעזור לי להגיע עד ל80 קילו משו כזה.

לא צריך גיינר. אתה לא הראשון ולא האחרון - תעשה חיפוש ותמצא טונות של מידע על מה לאכול.

זה לא שאני לא אוכל מספיק, אני אוכל הרבה, אבל בבוקר אני לא מסוגל לאכול כלום, ואני אוכל עד שאני מתפוצץ.
איזה גיינר טוב יש במחיר טוב? שיעזור לי להגיע עד ל80 קילו משו כזה.
שמענו את המשפט הזה "זה לא שאני לא אוכל מספיק, אני אוכל הרבה" אלף פעם. אתה לא אוכל מספיק לאורך כל היום אין צורך להתמקד בארוחה מסויימת. תנסה להכין תפריט ונראה בדיוק כמה אתה אוכל.

• פותח/ת השרשור
אני לא עובד לפי תפריטים, אין לי כוח כל יום להתסכל על דף ולבדוק מה לאכול, אני אוכל פסטות, לפעמים קצת לחם, אורז, תפוחי אדמה, דגים כל שבוע, בשר גם כן.
אני ישמח אם אחד ממכם יעזור לי להכין תפריט כללי שאני לא יצטרף להתסכל כל הזמן עליו.

אני לא עובד לפי תפריטים, אין לי כוח כל יום להתסכל על דף ולבדוק מה לאכול, אני אוכל פסטות, לפעמים קצת לחם, אורז, תפוחי אדמה, דגים כל שבוע, בשר גם כן.
אני ישמח אם אחד ממכם יעזור לי להכין תפריט כללי שאני לא יצטרף להתסכל כל הזמן עליו.

אחי אם מספיק חשוב לך להתחזק, לגדול, לעבור אימונים קשים ולא משעממים- תן מעצמך יותר וצא מאזור הנוחות של לא לאכול בבוקר כי אין חשק או שלא בא לך להסתכל על התפריט ולהכין.
אתה יכול קודם לנסות ואחרי זה להחליט אם זה בשבילך או לא...
כאן אמורים לעזור לך על פי המלצות- מפה זה רק אתה וכמה זה חשוב לך.
אז תעשה לעצמך טובה.. תפרט כאן מה אתה אוכל במדויק ביום יום ויתקנו אותך בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אחי אם מספיק חשוב לך להתחזק, לגדול, לעבור אימונים קשים ולא משעממים- תן מעצמך יותר וצא מאזור הנוחות של לא לאכול בבוקר כי אין חשק או שלא בא לך להסתכל על התפריט ולהכין.
אתה יכול קודם לנסות ואחרי זה להחליט אם זה בשבילך או לא...
כאן אמורים לעזור לך על פי המלצות- מפה זה רק אתה וכמה זה חשוב לך.
אז תעשה לעצמך טובה.. תפרט כאן מה אתה אוכל במדויק ביום יום ויתקנו אותך בהתאם.

מספיק חשוב לי, אם לא היה חשוב לי לא הייתי בכלל אוכל אוכל בריא ולא נמצא מסביב לכושר גופני ולתזונה כל היום, זה לא קשור לנוחות בבוקר, יש לי בעיה בבוקר שאני פשוט לא יכול להכניס אני פשוט מרגיש תחושת הקאה כשאני מנסה לאכול משהו, אותו דבר קורה לי עם משקאות שהם לא מים, למשל עם קפה ( אבל עדיין אני שותה קפה).
אני אוכל כל יום משהו אחר, איך אני אמור לפרט, אני אוכל מה שאמורים לאכול, אתה יודע פחמימות: אורז פסטות תפוחי אדמה וכל מיני, חלבונים: טונות גבינות דגים בשר ושומן: מה שיש בגבינות ובבשר ובמה שאני אוכל יש שומן, אולי הכמויות פשוט לא מספיקות, אני פשוט יפתח אשכול חדש תפריט והערכים התזונתיים של התפריט.

מספיק חשוב לי, אם לא היה חשוב לי לא הייתי בכלל אוכל אוכל בריא ולא נמצא מסביב לכושר גופני ולתזונה כל היום, זה לא קשור לנוחות בבוקר, יש לי בעיה בבוקר שאני פשוט לא יכול להכניס אני פשוט מרגיש תחושת הקאה כשאני מנסה לאכול משהו, אותו דבר קורה לי עם משקאות שהם לא מים, למשל עם קפה ( אבל עדיין אני שותה קפה).
אני אוכל כל יום משהו אחר, איך אני אמור לפרט, אני אוכל מה שאמורים לאכול, אתה יודע פחמימות: אורז פסטות תפוחי אדמה וכל מיני, חלבונים: טונות גבינות דגים בשר ושומן: מה שיש בגבינות ובבשר ובמה שאני אוכל יש שומן, אולי הכמויות פשוט לא מספיקות, אני פשוט יפתח אשכול חדש תפריט והערכים התזונתיים של התפריט.

בדיוק, תפרט את הערכים אחרי שבדקת את הכמויות שאתה אוכל ביום אחד.
ולגבי הבוקר, תנסה להתחיל בדברים קטנים כמו שיבולת שועלת, חלב וכאלה שהם לא כבדים מדי על הבוקר.. חייב להיעשות איזה סוויץ׳ בראש, גם אני הייתי כמוך בדיוק בעניין הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית