הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בלמידת טכניקות

• פותח/ת השרשור CaKe
  • פורסם בתאריך

CaKe

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
21
63
0
שלום חבר'ה,
אני די טיפש באנגלית,לכן אני לא יכול לקרוא כ"כ את הספר ולראות את הסרט (SS).
חשבתי על זה שאני אבקש מהמאמן ללמד אותי את הטכניקות ואחרי שאני אעבוד קצת אני אעלה לפה כדי לקבל תיקונים.

אני לא רוצה לפתוח על כל שטות אשכול ולחפור לכם אבל זה די חשוב לדעת טכניקה נכונה,אז רציתי לדעת אם הרעיון הזה טוב או לא.

תודה.

רוב הסיכויים שהמאמן לא יודע לבצע את התרגילים הנ"ל כמו שצריך ויטעה אותך. תעבור על השאלות הנפוצות של SS ותראה את הסרטונים שם. אח"כ תעלה סרטונים לפורום לביקורת.

אם זה חשוב לך אז תלמד אנגלית.

תראה מה תעשה - תוריד את הספר האלקטרוני של הSS והוא מלא תמונות שרק מלהסתכל עליהם ולנתח את כל התנועה בכל תמונה אתה תלמד המון יש שם תמונות מפואטות וברורות לכל שלב בתרגיל ובנוסף תראה סרטונים ביוטיוב אם אתה עדין לא בטוח שאתה עושה טוב תעלה לפה סרטונים ויתקנו את הטעויות שלך פה ותעבוד על מה שיגידו לך .
הכי חשוב שתשלוט בטכניקה מושלם לפני שתחשוב להתקדם למשקלים כבדים בהצלחה

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שהמאמן לא יודע לבצע את התרגילים הנ"ל כמו שצריך ויטעה אותך. תעבור על השאלות הנפוצות של SS ותראה את הסרטונים שם. אח"כ תעלה סרטונים לפורום לביקורת.

אם זה חשוב לך אז תלמד אנגלית.

תראה מה תעשה - תוריד את הספר האלקטרוני של הSS והוא מלא תמונות שרק מלהסתכל עליהם ולנתח את כל התנועה בכל תמונה אתה תלמד המון יש שם תמונות מפואטות וברורות לכל שלב בתרגיל ובנוסף תראה סרטונים ביוטיוב אם אתה עדין לא בטוח שאתה עושה טוב תעלה לפה סרטונים ויתקנו את הטעויות שלך פה ותעבוד על מה שיגידו לך .
הכי חשוב שתשלוט בטכניקה מושלם לפני שתחשוב להתקדם למשקלים כבדים בהצלחה

זה מה שאני אעשה,
אני אקרא ואצפה בחומרים על התרגילים ואנסה לזכור את זה כמובן.. כשאני אגיע לחד"כ אני אראה למדריך את התוכנית,אם הוא ירצה ללמד אותי שילמד,במקרה הכי גרוע אני אתקן בעצמי את הדברים (זה נראה לי מוזר פשוט לבוא לשם ולהתחיל לבד מאפס,בתור אחד שלא נגע במוט).
וללימוד אנגלית זה בעיה כי יש לי קוצר בזמן,ואני צריך להספיק לעשות את התוכנית.

אז מה אומרים,זה בסדר?

תודה לכולם!

אני לא ממליץ ללכת למאמן. אתה יכול לעבור גם על פורום power lifting אצלנו - יש המון חברי פורום שהעלו סרטונים לביקורת, כך שאתה יכול ללמוד מהביקורות שניתנו להם, והכל בעברית.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממליץ ללכת למאמן. אתה יכול לעבור גם על פורום power lifting אצלנו - יש המון חברי פורום שהעלו סרטונים לביקורת, כך שאתה יכול ללמוד מהביקורות שניתנו להם, והכל בעברית.

אוקיי תודה.

אם יש מתאמנים בחד"כ שאתה תופס מהם, ונראה לך שהטכניקה שלהם מצוינת. גש אליהם ותתייעץ עמם. אני בטוח שישמחו לעזור לך.
רק אל תיגש באמצע סט 😛

• פותח/ת השרשור
אם יש מתאמנים בחד"כ שאתה תופס מהם, ונראה לך שהטכניקה שלהם מצוינת. גש אליהם ותתייעץ עמם. אני בטוח שישמחו לעזור לך.
רק אל תיגש באמצע סט 😛

לצערי רובם שם ליצנים. ראיתי אולי אישה אחת שעושה דדליפט וגם זה היה אימון אישי כזה עם משקלים קלים מאוד. מעט עושים סקוואט למרות שיש ראק.
לפי מה שהבנתי יש שם איזה ליפטר לשעבר אבל בטח תחנו לו את המוח. קיצר,תהיה לי שם בעיה.

Back
למעלה תחתית