הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה במסה

nati852159

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
יש לי שאלה :
עשיתי מסה ראשונה לפני שנה של 8 חודשים עליתי מ 55 ל 75 אבל גם עם הרבה שומן בערך 17-18 אחוז שומן
אחרי זה חיטבתי ל65 ומשם עשיתי מסה כרגע אני על משקל 72 בערך ואני רואה משבוע לשבוע שאני מתחיל להעלות שומן איפה פה הבעיה שלי ?
ויש לי בעיה שהיידים לא גדלות כמו שצריך

עליה במסה זה גם עליה בשומן, יכול להיות שיכלת לעלות נקי יותר כי בגדול צרך לעלות עד חצי קילו בשבוע.
לגבי ידיים, יכול להיות שהטכניקה/קשר מח שריר לא טוב. מהם התרגילים שעשית ולכמה סטים?

• פותח/ת השרשור
עליה במסה זה גם עליה בשומן, יכול להיות שיכלת לעלות נקי יותר כי בגדול צרך לעלות עד חצי קילו בשבוע.
לגבי ידיים, יכול להיות שהטכניקה/קשר מח שריר לא טוב. מהם התרגילים שעשית ולכמה סטים?
בגדול התחלתי את המסה הזאת לפני 4 חודש הייתי 69 אחרי זה הייתי באילת וזה לא אכלתי טוב ירדתי ל 65 אחרי זה חזרתי לתפריט ועליתי חזרה ל 68 ומשם ל 72 אני לא יודע אם זה בגלל זה
אני מפחד שאם אני יתחיל חיטוב במשקל שסיימתי תמסה הקודמת או קילו פחות אני אהיה קטן יותר
ובקשר ליידים ניסיתי לתת דגש יום נפרד וכל מיני כאלה ההיקף תקוע על 35 קר וחם 36 .. הטכניקה אני מנסה הכי טוב שאפשר
וקשר מוח עדיין לא כל כך הבנתי מה זה

בגדול התחלתי את המסה הזאת לפני 4 חודש הייתי 69 אחרי זה הייתי באילת וזה לא אכלתי טוב ירדתי ל 65 אחרי זה חזרתי לתפריט ועליתי חזרה ל 68 ומשם ל 72 אני לא יודע אם זה בגלל זה
אני מפחד שאם אני יתחיל חיטוב במשקל שסיימתי תמסה הקודמת או קילו פחות אני אהיה קטן יותר
ובקשר ליידים ניסיתי לתת דגש יום נפרד וכל מיני כאלה ההיקף תקוע על 35 קר וחם 36 .. הטכניקה אני מנסה הכי טוב שאפשר
וקשר מוח עדיין לא כל כך הבנתי מה זה

אתה צריך לדעת לפחות בערך כמה אתה אוכל עם יחס ערכים של שומן פחמימה וחלבון, ועם זה לעקוב כל שבוע על הקדמות שבועית, אם אתה עולה מעל חצי קילו אתה מוריד פחמימה /שומן.
קשר מח שריר זה לעשות את התנועה כמה שיותר בעזרת החלק שאתה עובד עליו. בכל מקרה זה אל בהכרח הבעיה שלך, אבל זה יכול לעזור ותמיד כדאי לעבוד טוב יותר..

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לדעת לפחות בערך כמה אתה אוכל עם יחס ערכים של שומן פחמימה וחלבון, ועם זה לעקוב כל שבוע על הקדמות שבועית, אם אתה עולה מעל חצי קילו אתה מוריד פחמימה /שומן.
קשר מח שריר זה לעשות את התנועה כמה שיותר בעזרת החלק שאתה עובד עליו. בכל מקרה זה אל בהכרח הבעיה שלך, אבל זה יכול לעזור ותמיד כדאי לעבוד טוב יותר..
הורדתי בהתחלה 40 פחמימה וואז עליתי ל 72.5 ולפני כמה ימים הקאתי לפני האימון ואז נשקלתי היה כתוב 70.9
אני לא אהיה יותר קטן אם אני אתחיל חיטוב עוד איזה קילו או שניים ? כי בדרך כלל במסה עוברים תמשקל הקודם

Back
למעלה תחתית