הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקות סקוואט ודדליפט

AQUANGEL

משתמש משקיע
3,097
1,385
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,486
3,097
1,385
דדליפט 120 ק"ג:

LB סקוואט 95 ק"ג: (אני יודע שאני עם מבט למעלה, זה כדי שהגב יעלה עם האגן)

HB סקוואט 50 ק"ג (חדש לי העסק) :

עריכה: אני יודע שהזווית לא הכי טובה, אבל היא מספיקה בשביל שתוכלו להתיחס למה שחשוב לי שזו התנועה, הגב והברכיים בסדר (כלומר גב ישר וברכיים לא קורסות)

הדדליפט יש אחלה טכניקה, אבל קח את כל הגוף ממש טיפה אחורה, כי אחרת המוט נמצא קצת רחוק מדי מהגוף וזה מאלץ אותך לאבד אנרגיה בלמשוך אותו לכיוונך
לגבי הסקוואט, בשניהם זה נראה שיש לך את אותה הבעיה, שיש לך היפראקסטנשיין מטורף בחיבור בין הגב התחתון לעליון
תשכח את המשפט חזה החוצה, זה לא עוזר לך בכלל, במקום זה אתה צריך שעצם החזה תצביע על קידמת האגן, אם היא מפספסת ומצביעה על הרצפה, אז יש לך היפראקסטנשיין

• פותח/ת השרשור
הדדליפט יש אחלה טכניקה, אבל קח את כל הגוף ממש טיפה אחורה, כי אחרת המוט נמצא קצת רחוק מדי מהגוף וזה מאלץ אותך לאבד אנרגיה בלמשוך אותו לכיוונך
לגבי הסקוואט, בשניהם זה נראה שיש לך את אותה הבעיה, שיש לך היפראקסטנשיין מטורף בחיבור בין הגב התחתון לעליון
תשכח את המשפט חזה החוצה, זה לא עוזר לך בכלל, במקום זה אתה צריך שעצם החזה תצביע על קידמת האגן, אם היא מפספסת ומצביעה על הרצפה, אז יש לך היפראקסטנשיין
תודה על התשובה, אקח לתשומת ליבי, תכף הולך לאימון רגליים ואנסה ליישם.
חוץ מזה התנועות בסדר?

תודה על התשובה, אקח לתשומת ליבי, תכף הולך לאימון רגליים ואנסה ליישם.
חוץ מזה התנועות בסדר?
התנועת אגן בסקוואט בעייתית, אבל לדעתי אם תסדר את העניין עם החזה זה יסתדר

לגבי המבט שלך בLB, כמו בסרטון של ריפטו תשים לב מה יקרה לזווית של הגב כשהמבט משתנה

גם יש לך הרבה עומק מיותר בLB שאם המטרה העיקרית שלך היא כוח אז לרדת לעומק שכזה יחליש אותך הרבה יותר במהלך העלייה

• פותח/ת השרשור
התנועת אגן בסקוואט בעייתית, אבל לדעתי אם תסדר את העניין עם החזה זה יסתדר
בעייתית מאיזו בחינה?
לגבי המבט שלך בLB, כמו בסרטון של ריפטו תשים לב מה יקרה לזווית של הגב כשהמבט משתנה

גם יש לך הרבה עומק מיותר בLB שאם המטרה העיקרית שלך היא כוח אז לרדת לעומק שכזה יחליש אותך הרבה יותר במהלך העלייה

לגבי עומק, אקח לתושמת ליבי.
לגבי המבט, הבנתי בערך מה הכוונה אבל לא ממש שם לב שזה קורה אצלי, אתה רואה בסרטון שזה קורה?
כשאני מסתכל לריצפה יותר קשה לי להתיישר עם הגב וזה מרגיש טיפה כמו גוד מורנינג.

תיכף אעלה סרטון מהיום

• פותח/ת השרשור
מהבחינה שהוא עולה ויורד ביחס לבית החזה

איך זה עכשיו?
איך הגב?
ואיך המבט?
סט שלישי מתוך 3 של 5 עם 100 קג (אני יודע עשיתי פה 4)
בחזרה האחרונה כמו ששמים לב דיי נתקעתי קצת, בגלל מצבים כאלו אני ניסיתי לשנות את המבט ולהביט לפנים(בסט הזה ניסיתי להביט רגיל, כלומר לרצפה).
וכמובן שבסוף בא מישהו והתחיל להסביר לי שהגב נוטה יותר מידי קדימה ושצריך לעשות HB, למזלי בכל מקרה אני עושה HB אחרי הLB אז חסך לי ויכוח....
לא צילמתי היום את הדדליפט אבל אותו אחד טוען שאני מרים מהגב ולא מהרגליים בהתחלה, בסרטון הנוכחי של הדדליפט זה קרה? אני חושב שזה בגלל שהעלתי משקל גם בדדליפט ובגם בסקוואט, בכל מקרה הוא ביאס לי תאימון והורדתי 10 קג בדדליפט ל120 שוב.

איך זה עכשיו?
איך הגב?
ואיך המבט?
סט שלישי מתוך 3 של 5 עם 100 קג (אני יודע עשיתי פה 4)
בחזרה האחרונה כמו ששמים לב דיי נתקעתי קצת, בגלל מצבים כאלו אני ניסיתי לשנות את המבט ולהביט לפנים(בסט הזה ניסיתי להביט רגיל, כלומר לרצפה).
וכמובן שבסוף בא מישהו והתחיל להסביר לי שהגב נוטה יותר מידי קדימה ושצריך לעשות HB, למזלי בכל מקרה אני עושה HB אחרי הLB אז חסך לי ויכוח....
לא צילמתי היום את הדדליפט אבל אותו אחד טוען שאני מרים מהגב ולא מהרגליים בהתחלה, בסרטון הנוכחי של הדדליפט זה קרה? אני חושב שזה בגלל שהעלתי משקל גם בדדליפט ובגם בסקוואט, בכל מקרה הוא ביאס לי תאימון והורדתי 10 קג בדדליפט ל120 שוב.

עדיין יש קצת את התנועה של האגן, אבל כבר נראה יותר טוב, תמשיך לעבוד על זה
לגבי הדדליפט, זה בערך מה שאמרתי לך, בגלל שאתה יותר מדי קדימה, אתה צריך למשוך הרבה את המשקל עם הגב כדי לקרב אותו אליך
דרך טובה לעבוד על זה היא להוריד משקל, ואז לעשות דדליפט עם עצירה קלה באיזור האמצע שוק, ככה שאם המוט יותר מדי רחוק, אז בזמן העצירה שם אתה תראה שהמוט מתרחק ממך, ותדע לתקן את מנח הגוף

• פותח/ת השרשור
עדיין יש קצת את התנועה של האגן, אבל כבר נראה יותר טוב, תמשיך לעבוד על זה
לגבי הדדליפט, זה בערך מה שאמרתי לך, בגלל שאתה יותר מדי קדימה, אתה צריך למשוך הרבה את המשקל עם הגב כדי לקרב אותו אליך
דרך טובה לעבוד על זה היא להוריד משקל, ואז לעשות דדליפט עם עצירה קלה באיזור האמצע שוק, ככה שאם המוט יותר מדי רחוק, אז בזמן העצירה שם אתה תראה שהמוט מתרחק ממך, ותדע לתקן את מנח הגוף
איך הגב בסקוואט? עדיין יש לורדוזה? תאמת שעכשיו נפל לי האסימון איך לתקן את זה אבל נראה אם אצליח לעשות את זה באימון הבא.
לגבי הדדליפט, אנסה את זה.
תודה!

איך הגב בסקוואט? עדיין יש לורדוזה? תאמת שעכשיו נפל לי האסימון איך לתקן את זה אבל נראה אם אצליח לעשות את זה באימון הבא.
לגבי הדדליפט, אנסה את זה.
תודה!
זהו, עדיין יש מעט, למרות שפחות ממקודם, תצלם את עצמך לאורך האימונים ותכוון שהגב העליון והתחתון יזוזו כמקשה אחת, מהשכמות עד התחת

• פותח/ת השרשור
זהו, עדיין יש מעט, למרות שפחות ממקודם, תצלם את עצמך לאורך האימונים ותכוון שהגב העליון והתחתון יזוזו כמקשה אחת, מהשכמות עד התחת
סבבה
תודה על העזרה אעשה בדיקה נוספת עוד איזה חודש לראות אם הסתדר

Back
למעלה תחתית