הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בלוח זמנים של הארוחות

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
הבנתי שלפני האימון צריך לאכול משהו כמו 3 שעות לפני ארוחה שכוללת גם פחמימות וגם חלבונים עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:
אני עושה את האימון ב8~ בערב ואוכל ארוחת צהריים ב2~ אז בתכלס יוצא הפרש של 6 שעות וזה לא טוב ואני צריך לאכול גם בחמש רק שבחמש אני לא יכול לאכול שוב כי אני לא רעב כי אכלתי כבר לפני ב2 מה כדאי לי לעשות אז?

אתה יכול לחלק את הארוחה ב2 בצהריים ל2 ארוחות ?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני כן יכול כנראה לעשות את זה אבל זה יתן לי מספיק אנרגיה אם אני אוכל רק חצי מהארוחה 3 שעות לפני האימון?
וגם עוד חודשיים אני אתגייס ובצבא אני לא אוכל לאכול ככה אלא רק ארוחת צהריים ואז למשל להתאמן רק בערבים אז מה אני אוכל לעשות במקרה הזה?

נסה , תראה איך אתה מרגיש . אני לא יודע איך התזונה שלך נראת ואיך הארוחות שלך נראות ..
בצבא , אני לא רואה סיבה שלא תאכל ארוחת ערב (סביבות שעה 5-6) ואחרי שעתיים בערך תלך להתאמן (כמובן לא ארוחה ענקית כדי לא להעמיס על עצמך לפני האימון) . גם פה , אני לא יודע מה יהיו התנאים שלך בצבא ואולי גם אתה לא , אני אומר את זה בהנחה שיהיו לך ערבים חופשיים ..

• פותח/ת השרשור
נסה , תראה איך אתה מרגיש . אני לא יודע איך התזונה שלך נראת ואיך הארוחות שלך נראות ..
בצבא , אני לא רואה סיבה שלא תאכל ארוחת ערב (סביבות שעה 5-6) ואחרי שעתיים בערך תלך להתאמן (כמובן לא ארוחה ענקית כדי לא להעמיס על עצמך לפני האימון) . גם פה , אני לא יודע מה יהיו התנאים שלך בצבא ואולי גם אתה לא , אני אומר את זה בהנחה שיהיו לך ערבים חופשיים ..
סבבה הבנתי רק הבעיה שלא נראלי בארוחת ערב בצבא יש פחמימות כי לא יביאו לך לארוחת ערב אורז או תפו"א וכו

Back
למעלה תחתית