ככה זה אתה לא שונה מכל מתאמן שהוא בדרגת מתחיל ועובר לבינוני תתן חזק ותנסה להתקדם כמה שתוכל בהצלחה תמשיך לעדכן !תודה, יש שיפור אבל ההתקדמות מורידה קצב לאט לאט, במיוחד כי המשקל עולה ואני לא על פלוס קלורי גבוה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה זה אתה לא שונה מכל מתאמן שהוא בדרגת מתחיל ועובר לבינוני תתן חזק ותנסה להתקדם כמה שתוכל בהצלחה תמשיך לעדכן !תודה, יש שיפור אבל ההתקדמות מורידה קצב לאט לאט, במיוחד כי המשקל עולה ואני לא על פלוס קלורי גבוה.
מה עם האמות ?בשבת היה אימון גב.
אתמול אימון חזה:
חזה:
בנץ': 80X5,4,4
בנץ' עליון: 3X6X70
רגליים
יד קדמית:
כפיפות מרפקים: 3X8X40 כל יד 20...
בטן וגב תחתון
אמות: 10X100מה עם האמות ?
...מ
דדליפט 1X5X60 - פעם ראשונה אחרי שנה וחצי בערך, רק טכניקה, לא הרגשתי תמשקל. כל אימון אני אעלה 10 קילו עד שאני ארגיש שאני עומד להתקע ( בטח ב100-110) ואז 5
ן
טוב מאסטר
תנסה לעשות אחיזה צרה יותר שיהיה פחות עומס על הכתפייםלא חווית דלקות בכתפיים?
אני ב60 קילו בנץ נפצעתי ועכשיו המקסימום שאני מרים זה 50 וכבר חודש ומשהו זה ככה
ניסיתי להוריד משקלים אבל זה לא עוזר ובנתיים החזה והכתפיים לא גדלים
משקלים יפים מאוד שים תמונות
תלמד ללחוץ, תכווץ שכמות ( יעני תקרב אותן) ותדביק את הכתפיים לספה. את הרגליים שים על הרצפה ולא על איזה קופסה או משהו כמו שהרבה אנשים עושים, ותשמור על הקשתה בגב ( אני אישית שומר על הקשת הנייטרלית ולא מגזים).לא חווית דלקות בכתפיים?
אני ב60 קילו בנץ נפצעתי ועכשיו המקסימום שאני מרים זה 50 וכבר חודש ומשהו זה ככה
ניסיתי להוריד משקלים אבל זה לא עוזר ובנתיים החזה והכתפיים לא גדלים
משקלים יפים מאוד שים תמונות
נו זה בדיוק מה שאני עושה.תלמד ללחוץ, תכווץ שכמות ( יעני תקרב אותן) ותדביק את הכתפיים לספה. את הרגליים שים על הרצפה ולא על איזה קופסה או משהו כמו שהרבה אנשים עושים, ותשמור על הקשתה בגב ( אני אישית שומר על הקשת הנייטרלית ולא מגזים).
ומחזק את זה שמעלי, תחזיק באחיזה שנוחה לך, לא רחבה מדי ולא צרה מדי.
אין ראק ואין לי כוח לעשות על המקבילים ולהתחיל לעשות בלאגן עם המתאמנים והמדריכים, וזה גם ממש מסוכן בלי מוטות ביטחון ולא תמיד יש מאמן מספיק טוב שיודע לשמור.למה אתה לא עושה סקאווט ?