עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רוצה להיתקע מהר, רגליים זה החלק החלש שלי כרגע.למה אתה מעלה רק 2.5 כל אימון בסקוואט ?
עם כל הכבוד מה שאתה אומר ממש לא נכון, ניתן ואף רצוי לעשות כמה ריסטים במהלך התוכנית אלא אם כן אתה טוען שאפשר להתקדם ל150 קילו בנץ באופן לינארי, דבר שני אני כן עושה דדליפט פשוט לקחתי שבוע הפסקה בגלל פציעות חוזרות ונשנות ברגליים שהמוט גרם לי, חוץ מזה שניתן להחליף את הפאוור קלין במתח מכיוון שפאוור קלין הוא תרגיל מאוד טכני שלי אישית כמתאמן מתחיל קשה לבצע.היית אמור לעשות ריסט ראשוני - את התוכנית מתחילים ממשקלים של 80 אחוז בכל התרגילים וסקוואטים מעלים 5 קילו כל אימון אם אתה לא מצליח או נתקע אתה לא אוכל מספיק או לא יושן מספיק או מליון סיבות תעשה את התכנית כמו שצריך ולא תתקע
תכניס את הפאוור קלין ואתה לא יכול לוותר על הדדליפט באימונים ........ ממליץ לך להתחיל את התוכנית כמו שצריך - תוכנית מדהימה אם עושים אותה כמו שצריך
לפי ריפטו הם כמו שצריך אזהקפיצות בסקוואט קטנות מידי.
פאוורקלין עושים רק אחרי ששלוטים בדדליפט, פעם מישהו חכם אמר לי(שדרך אגב הוא היום בנצ'ר לא רע וקצת טיפש שקודם כל מתרכזים בלחזק וללמוד את הטכניקה ב4 המורכבים ואחרי זה מחליפים תמתח בפאוורקלין.היית אמור לעשות ריסט ראשוני - את התוכנית מתחילים ממשקלים של 80 אחוז בכל התרגילים וסקוואטים מעלים 5 קילו כל אימון אם אתה לא מצליח או נתקע אתה לא אוכל מספיק או לא יושן מספיק או מליון סיבות תעשה את התכנית כמו שצריך ולא תתקע
תכניס את הפאוור קלין ואתה לא יכול לוותר על הדדליפט באימונים ........ ממליץ לך להתחיל את התוכנית כמו שצריך - תוכנית מדהימה אם עושים אותה כמו שצריך