הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS של מתאגרף

• פותח/ת השרשור KhaoZ
  • פורסם בתאריך

KhaoZ

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
מרכז עלית לספורט
אהלן,

אני בדיוק עכשיו מסיים את תקופת המבחנים באוניברסיטה והתחלתי SS לפניי שבוע אז התפנה לי קצת זמן לפתוח לוג.

משקל: 82
גובה: 1.88

משקלים:
סקוואט 52.5
בנצ 65
דדליפט 90
פרס 35
מתח 3X10 בלי משקל

😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון 25.7:

סקוואט 3X5 55KG
פרס 3X5 35
מתח 10,10,8 משקל גוף

סה"כ אימון טוב מתקדם לפי התוכנית.

• פותח/ת השרשור
אימון 28.7:

סקוואט 3X5 57.5
בנץ 67.5 5,4,4 ב2 סטים האחרונים סתם התעצלתי.

• פותח/ת השרשור
אימון 30.7:

סקוואט 3X5 60KG
פרס 3X5 40
מתח 11,10,8 משקל גוף

סה"כ אימון טוב מתקדם לפי התוכנית.

• פותח/ת השרשור
אימון 1.8:

סקוואט 3X5 62.5KG הלך קשה מאוד אבל עלה.
בנץ 4,3,3 70KG הלך על הפנים אולי הגיע הזמן לריסט.
מתח 12,10,10 משקל גוף

הלך מאוד קשה, הייתי עייף אולי בגלל שעשיתי אימון איגרוף אתמול בערב צריך לקחת את זה בחשבון לפעם הבאה.

היית אמור לעשות ריסט ראשוני - את התוכנית מתחילים ממשקלים של 80 אחוז בכל התרגילים וסקוואטים מעלים 5 קילו כל אימון אם אתה לא מצליח או נתקע אתה לא אוכל מספיק או לא יושן מספיק או מליון סיבות תעשה את התכנית כמו שצריך ולא תתקע
תכניס את הפאוור קלין ואתה לא יכול לוותר על הדדליפט באימונים ........ ממליץ לך להתחיל את התוכנית כמו שצריך - תוכנית מדהימה אם עושים אותה כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
היית אמור לעשות ריסט ראשוני - את התוכנית מתחילים ממשקלים של 80 אחוז בכל התרגילים וסקוואטים מעלים 5 קילו כל אימון אם אתה לא מצליח או נתקע אתה לא אוכל מספיק או לא יושן מספיק או מליון סיבות תעשה את התכנית כמו שצריך ולא תתקע
תכניס את הפאוור קלין ואתה לא יכול לוותר על הדדליפט באימונים ........ ממליץ לך להתחיל את התוכנית כמו שצריך - תוכנית מדהימה אם עושים אותה כמו שצריך
עם כל הכבוד מה שאתה אומר ממש לא נכון, ניתן ואף רצוי לעשות כמה ריסטים במהלך התוכנית אלא אם כן אתה טוען שאפשר להתקדם ל150 קילו בנץ באופן לינארי, דבר שני אני כן עושה דדליפט פשוט לקחתי שבוע הפסקה בגלל פציעות חוזרות ונשנות ברגליים שהמוט גרם לי, חוץ מזה שניתן להחליף את הפאוור קלין במתח מכיוון שפאוור קלין הוא תרגיל מאוד טכני שלי אישית כמתאמן מתחיל קשה לבצע.

• פותח/ת השרשור
אימון 03/08:

סקוואט 65 3X5
פרס 40 3X5 קלל
מתח 11,10,10

חלאס לזיין תשכל, הוא מתקדם לאט ובטוח וזה מה שחשוב. לא תמיד צריך לקפוץ ב5 קילו כל אימון במיוחד שהבחור גם מתאמן באגרוף(אני מניח שלפחות פעמיים בשבוע)
פאוורקלין עושים רק אחרי ששלוטים בדדליפט, פעם מישהו חכם אמר לי(שדרך אגב הוא היום בנצ'ר לא רע וקצת טיפש שקודם כל מתרכזים בלחזק וללמוד את הטכניקה ב4 המורכבים ואחרי זה מחליפים תמתח בפאוורקלין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית