הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך אתם דוחפים אוכל בתקופת מסה?

• פותח/ת השרשור TOMS99
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני אוכל מה שטעים לי ובריא

אבל אני מרגיש שאחרי הארוחה בא לי להקיא
ואני לא רעב בכלל כל היום.
אני מנסה לדחוף בכוח אוכל ולא מצליח
אני שוקל 80-81 ואני רוצה להגיע ל86-87 קג

אבל אני מרגיש שאחרי הארוחה בא לי להקיא
ואני לא רעב בכלל כל היום.
אני מנסה לדחוף בכוח אוכל ולא מצליח
אני שוקל 80-81 ואני רוצה להגיע ל86-87 קג

אז אל תקפיד על ארוחות מסודרות , אני אוכל שאני רעב .

תאכל דברים "צפופי קלוריות" 😃
טחינה, חמאת בוטנים, אגוזים.
תפוחי אדמה, בננות. בשר שמן (אנטריקןט, כנפיים).

וחלב!! (שוקו גם)

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני מנסה לאכול

תאכל דברים "צפופי קלוריות" 😃
טחינה, חמאת בוטנים, אגוזים.
תפוחי אדמה, בננות. בשר שמן (אנטריקןט, כנפיים).

וחלב!! (שוקו גם)

כולל ש"ש שאני מוסיף לשייק אחרי אימון

כמו שאמרו לך תנסה להוסיף עוד אוכל..אולי לחלק את זה ליותר ארוחות קטנות במהלך היום זה יכול לעזור.
תנסה ליתחון שיבולת שועל בבלנדר אם אבקת חלבון וחלב..ואם זה לא יסתדר לך(לדעתי זה מגעיל ונמעס מהר) אז תקנה גיינר אם יכס טוב של חלבון/פחמימה שיתאים לך לתפריט לפי הצרכים שלך וממנו תוסיף כמה קלוריות שאתה צריך בשביל ליגדול.

2 אופציות:
א - שייקים דחוסי קלוריות תוצרת ביתית
ב - אם אתה מצליח לעמוד בזה כספית או שיש לך בדר"כ בבית אז - לחמניות\בגטים\לאפות + חומוס\טחינה + בשר בקר\כבש\עוף, אפשר גם צ'יפס, סלטים וכו'
אני אישית חולה בשר מסוגל לאכול ככה כל החיים, הכי ליגה 2 לאפות פרגיות\אנטריקוט\כבש ביום + ארוחת בוקר + שייק אימון + נישנושים במשך היום.......וסגרת בקלות ובהנאה 3000+++ קלוריות, אחחחחח!

נ.ב 1
בכל פעם שאתה אוכל יותר מהכמות שהקיבה שלך רגילה להכיל היא מסתגלת לכך ועם הזמן תוכל לאכול כמויות גדולות בקלות (יוצר בעיה בחיטוב 🤡)

נ.ב 2
לרובינו, בעיקר מי שמתאמן חזק ושותה שייק מפוצץ אחרי אימון מרגיש קצת סחרחורות, בחילות, מפוצץ וכו'... תוצאה של אימון קשה (לחץ דם, ירידה ברמת הסוכר בדם, חוסר חמצן) ואחרי השייק גם תגובה אינסולינית חזקה מאוד. מה שכן, לאחר כשעה-שעה וחצי כבר הקיבה נרגעת בסה"כ והגוף מתחיל להתייצב.

אני אוכל עוד בד"כ...
לא יודע, אין לי תחושת שובע ממש. אני יכול לאכול ואז להגיד סבבה, לחכות חצי שעה ולאכול עוד :-P
היה יום לא מזמן שקניתי 200 גרם קבוקים לליגת האלופות, פירקתי אותם אחרי 10 דקות של משחק. הרגשתי די שבע מזה אבל בכל זאת הכנתי שתי לחמניות עם חביתה וקופסת טונה. הכי כיף לשכב בספה ולראות טלויזיה שאתה מרגיש שאתה יכול להתגלגל לאיזה שהוא מקום 🤘

אוכלים דברים טעימים ועם הרבה קלוריות.
לחמניות,פסטה,שמן זית,ש"ש,חלב וכו'

וגם כמו שאמרו, הקיבה מתרגלת לכמויות של האוכל 🤩

תפחית באוכל עתיר סיבים (כדוגמאת אורז מלא, ש"ש, ירקות), תשתה חלב במקום מים/מיץ, בשר בקר במקום עוף.
תתכנן מראש תפריט, אפילו באופן כללי, ותשב לאכול בזמן גם בלי להיות רעב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית