עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הנה" משפט עם תוכן" . יש, הצלחתי! וצודק יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר לריב עם מתמטיקאי מתבודד ברחבי האינטרנט. תמשיך להתאמן ולנסות לעצבן אנשים בפורומים ברחבי האינטרנט , אני מבין שזה מעלים ומרפא את הכאב מהחסכים שיש לך ברגע שאתה יוצא לחיים האמיתיים. אתה צודק, עדיף להתחבא ולהציק מאחורי המקלדת.
שבת שלום ולילה טוב.
יש לי שאלה והיא לא באה מקטע של זלזול, אתה יודע מה שיטת המס בישראל? מה המדרגות? מה אפשר לנכות ומה אי אפשר? אתה יודע מה זה לפתוח עסק\להשכיר דירה? אני חושב שלהעלות טענות על כלכלה כמו שאתה מעלה בזמן שאתה רק קורא ומקיא את המסקנות שלך אבל לא באמת חי אותן ומבין אותן לעומק הן מגוחכות. מצטער זה פשוט נשמע לי מצחיק שילד בן 18 נותן דעות על הכלכלה בישראל, שוב לא מקטע של זלזול ואין לי כוונה לפגוע או להעליב.
אממ.. כן?
אני עובד ברועי קריב בתור מורה ל5 יח"ל מתמטיקה ואני משלם מיסים ויודע בדיוק מה אני משלם פה למדינה ומה היו התנאים שלי במקומות אחרים, אני יודע מה המדרגות ומה אפשר לנכות (ההורים שלי עצמאיים וגם רוב הקרובים שלי, כולל 3 עורכי דין עצמאיים), וההורים שלי לא משכירים אלא לקחו משכנתא והסבירו לי בדיוק מה הסיפור עם זה.
אני יודע בדיוק מה משפיע עליי עכשיו ומה ישפיע עליי בעתיד ומבין אותם לעומק כנראה יותר ממך, וזה נראה דפוק ודורש שינוי. אז איפה הבעיה?
ובנימה אחרת, מה שלומך היום?
facepalmכי רק מעל 7000 אתה משלם מס הכנסה.
.
facepalm
שלומי טוב תודה. אין לי כוח לנהל דיונים רציניים בפורום הזה ואני גם מפחד שאלכס ירביץ לי. בכל מקרה בהצלחה אח שלי וכל הכבוד לך (ברצינות)
מי צריך את היחס שלך במציאות? מה תוכל ללמד אותי ? מתמטיקה ואיך להיות חנון בלי חיי חבר'ה? הדברים שאני עברתי בחיים אתה חולם עליהם בלילה, הסוג בנות שאני יוצא איתן אתה רואה אותן עוברות ברחוב וברחביי האוניברסיטה ומתכנן שפעם אחת תתן לך יחס אבל אתה יודע שלא, כי אתה בעצמך יודע שזה נוגע לחיים האמיתיים אין לך מה להציע אין לך ביטחון עצמי ופה זה המקום מפלט שלך. בחיים שלי לא ברחתי מאף אחד וגם לא אמרתי לאף אחד שהוא מתחבא מאחורי מקלדת חוץ מ-לך כי אני ואתה שניינו יודעים שזאת האמת וזה כואב ומעצבן לשמוע את האמת, אתה יכול לשאול את החברים שלך שאתה מתאמן איתם מי אני ומה אני שווה. ולהשפיל מבט ולברוח? מצחיק...ואתה לא מכיר אנשים כמוני מצויין, אולי היית רוצה להכיר אבל בתור מנודה חברתית אין מצב שזה ייקרה. יום טוב
מי צריך את היחס שלך במציאות? מה תוכל ללמד אותי ? מתמטיקה ואיך להיות חנון בלי חיי חבר'ה? הדברים שאני עברתי בחיים אתה חולם עליהם בלילה, הסוג בנות שאני יוצא איתן אתה רואה אותן עוברות ברחוב וברחביי האוניברסיטה ומתכנן שפעם אחת תתן לך יחס אבל אתה יודע שלא, כי אתה בעצמך יודע שזה נוגע לחיים האמיתיים אין לך מה להציע אין לך ביטחון עצמי ופה זה המקום מפלט שלך. בחיים שלי לא ברחתי מאף אחד וגם לא אמרתי לאף אחד שהוא מתחבא מאחורי מקלדת חוץ מ-לך כי אני ואתה שניינו יודעים שזאת האמת וזה כואב ומעצבן לשמוע את האמת, אתה יכול לשאול את החברים שלך שאתה מתאמן איתם מי אני ומה אני שווה. ולהשפיל מבט ולברוח? מצחיק...ואתה לא מכיר אנשים כמוני מצויין, אולי היית רוצה להכיר אבל בתור מנודה חברתית אין מצב שזה ייקרה. יום טוב
בבקשה למי שביקש תמונה. ואלכס יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לחפש איזה חנון ברחבי אונ' ת"א ולהגיד לו את האמת על עצמו. לך לפקולטה שם לפסיכולוגיה יגידו לך אותו דבר.
אני יודע שלך יש הרבה זמן כי אין לך כל כך חיי חברה, אז קח- 0544458444 . אני גר בסביון, הרגב 2. לומד בקריה האקדמית ק.אונו ימי ראשון בין השעות 8-15 ובימי שני 8-16. עובד ברמת החייל ראול וולנברג 24 מגדלי זיו כניסה A בחברת טלטוס.
עכשיו אתה יודע איפה למצוא אותי ואיך.
מצחיק שאתה קורא לי טיפש אבל אתה מסיק מסקנות של ילד מפגר. דבר שני לא רשמתי שאתה מתחבא מאחורי מקלדת ומקלל אנשים ומאיים אלא מעצבן אנשים על בסיס קבוע וזה גורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך כי הסיפור חיים שלך עצוב ואתה מלא בחסכים מהילדות. אתה אולי איפשהו חשבת שאני מאיים עליך או משהו וישר יצאת להתגוננות (כנראה עוד חסך) ורצית להוכיח שאתה גבר. בכל מקרה אני יודע שאני פוגע לך בנקודות רגישות ומכאיבות וזה גורם לך לדבר שטויות ולהתבלבל.