הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המס על הסיגריות עלה מיידית ל-278.6%

פגעת בול ומאד נעלבתי לכן להבא אני אנסה להמנע מבכלל להתייחס לתגובות שלך, אתה מאד עוקצני וזה הורס לי את כל היום.

מצוין, עדיף שתמנע בכלל מלכתוב עד שתצליח לנסח משפט עם תוכן.

הנה" משפט עם תוכן" . יש, הצלחתי! וצודק יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר לריב עם מתמטיקאי מתבודד ברחבי האינטרנט. תמשיך להתאמן ולנסות לעצבן אנשים בפורומים ברחבי האינטרנט , אני מבין שזה מעלים ומרפא את הכאב מהחסכים שיש לך ברגע שאתה יוצא לחיים האמיתיים. אתה צודק, עדיף להתחבא ולהציק מאחורי המקלדת.

שבת שלום ולילה טוב.

הנה" משפט עם תוכן" . יש, הצלחתי! וצודק יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר לריב עם מתמטיקאי מתבודד ברחבי האינטרנט. תמשיך להתאמן ולנסות לעצבן אנשים בפורומים ברחבי האינטרנט , אני מבין שזה מעלים ומרפא את הכאב מהחסכים שיש לך ברגע שאתה יוצא לחיים האמיתיים. אתה צודק, עדיף להתחבא ולהציק מאחורי המקלדת.

שבת שלום ולילה טוב.

מצטער, עדיין חסר תוכן. ואתה זה שמתחבא מאחורי המקלדת, כי שנינו יודעים שבחיים האמיתיים היית משפיל את המבט ובוכה כמו ילד קטן.

יש לי שאלה והיא לא באה מקטע של זלזול, אתה יודע מה שיטת המס בישראל? מה המדרגות? מה אפשר לנכות ומה אי אפשר? אתה יודע מה זה לפתוח עסק\להשכיר דירה? אני חושב שלהעלות טענות על כלכלה כמו שאתה מעלה בזמן שאתה רק קורא ומקיא את המסקנות שלך אבל לא באמת חי אותן ומבין אותן לעומק הן מגוחכות. מצטער זה פשוט נשמע לי מצחיק שילד בן 18 נותן דעות על הכלכלה בישראל, שוב לא מקטע של זלזול ואין לי כוונה לפגוע או להעליב.

אממ.. כן?
אני עובד ברועי קריב בתור מורה ל5 יח"ל מתמטיקה ואני משלם מיסים ויודע בדיוק מה אני משלם פה למדינה ומה היו התנאים שלי במקומות אחרים, אני יודע מה המדרגות ומה אפשר לנכות (ההורים שלי עצמאיים וגם רוב הקרובים שלי, כולל 3 עורכי דין עצמאיים), וההורים שלי לא משכירים אלא לקחו משכנתא והסבירו לי בדיוק מה הסיפור עם זה.

אני יודע בדיוק מה משפיע עליי עכשיו ומה ישפיע עליי בעתיד ומבין אותם לעומק כנראה יותר ממך, וזה נראה דפוק ודורש שינוי. אז איפה הבעיה?

ובנימה אחרת, מה שלומך היום?

שלומי טוב תודה. אין לי כוח לנהל דיונים רציניים בפורום הזה ואני גם מפחד שאלכס ירביץ לי. בכל מקרה בהצלחה אח שלי וכל הכבוד לך (ברצינות)

אממ.. כן?
אני עובד ברועי קריב בתור מורה ל5 יח"ל מתמטיקה ואני משלם מיסים ויודע בדיוק מה אני משלם פה למדינה ומה היו התנאים שלי במקומות אחרים, אני יודע מה המדרגות ומה אפשר לנכות (ההורים שלי עצמאיים וגם רוב הקרובים שלי, כולל 3 עורכי דין עצמאיים), וההורים שלי לא משכירים אלא לקחו משכנתא והסבירו לי בדיוק מה הסיפור עם זה.

אני יודע בדיוק מה משפיע עליי עכשיו ומה ישפיע עליי בעתיד ומבין אותם לעומק כנראה יותר ממך, וזה נראה דפוק ודורש שינוי. אז איפה הבעיה?

ובנימה אחרת, מה שלומך היום?

כמה אתה כבר מרוויח בתור מורה פרטי שאתה משלם מס הכנסה? כי רק מעל 7000 אתה משלם מס הכנסה.
ומס בריאות וביטוח לאומי לא קשור לדיון הזה של העלאת המיסים..

נערך לאחרונה:
שלומי טוב תודה. אין לי כוח לנהל דיונים רציניים בפורום הזה ואני גם מפחד שאלכס ירביץ לי. בכל מקרה בהצלחה אח שלי וכל הכבוד לך (ברצינות)

LOL

אתה חי בסרט אם אתה חושב שאתה שווה יחס כלשהו ממני במציאות. אני פשוט מכיר אנשים כמוך מצוין. בפורומים אתם אומרים שכולם מתחבאים מאחורי המקלדת ובמציאות אתם משפילים את העיניים או בורחים כמו מטורפים.

מי צריך את היחס שלך במציאות? מה תוכל ללמד אותי ? מתמטיקה ואיך להיות חנון בלי חיי חבר'ה? הדברים שאני עברתי בחיים אתה חולם עליהם בלילה, הסוג בנות שאני יוצא איתן אתה רואה אותן עוברות ברחוב וברחביי האוניברסיטה ומתכנן שפעם אחת תתן לך יחס אבל אתה יודע שלא, כי אתה בעצמך יודע שזה נוגע לחיים האמיתיים אין לך מה להציע אין לך ביטחון עצמי ופה זה המקום מפלט שלך. בחיים שלי לא ברחתי מאף אחד וגם לא אמרתי לאף אחד שהוא מתחבא מאחורי מקלדת חוץ מ-לך כי אני ואתה שניינו יודעים שזאת האמת וזה כואב ומעצבן לשמוע את האמת, אתה יכול לשאול את החברים שלך שאתה מתאמן איתם מי אני ומה אני שווה. ולהשפיל מבט ולברוח? מצחיק...ואתה לא מכיר אנשים כמוני מצויין, אולי היית רוצה להכיר אבל בתור מנודה חברתית אין מצב שזה ייקרה. יום טוב

מי צריך את היחס שלך במציאות? מה תוכל ללמד אותי ? מתמטיקה ואיך להיות חנון בלי חיי חבר'ה? הדברים שאני עברתי בחיים אתה חולם עליהם בלילה, הסוג בנות שאני יוצא איתן אתה רואה אותן עוברות ברחוב וברחביי האוניברסיטה ומתכנן שפעם אחת תתן לך יחס אבל אתה יודע שלא, כי אתה בעצמך יודע שזה נוגע לחיים האמיתיים אין לך מה להציע אין לך ביטחון עצמי ופה זה המקום מפלט שלך. בחיים שלי לא ברחתי מאף אחד וגם לא אמרתי לאף אחד שהוא מתחבא מאחורי מקלדת חוץ מ-לך כי אני ואתה שניינו יודעים שזאת האמת וזה כואב ומעצבן לשמוע את האמת, אתה יכול לשאול את החברים שלך שאתה מתאמן איתם מי אני ומה אני שווה. ולהשפיל מבט ולברוח? מצחיק...ואתה לא מכיר אנשים כמוני מצויין, אולי היית רוצה להכיר אבל בתור מנודה חברתית אין מצב שזה ייקרה. יום טוב

יש חוקים בפורום הזה, יש לך שבוע לארגן תמונה של בחורה שיצאת איתה.

וכמובן שזה הגיע לניפוח האגו העצמי שלך ע"י התלהבות כמה בנות אתה מזיין. אתה יודע מי עושה דברים כאלה בפורומים? בתולים עם זין קטן (ע"ע P-a-n-1-c). שוב אני חוזר, תשכח מזה שמעניין אותי איכשהו מה אתה חושב עליי, או שאכפת לי מה החברים שלך חושבים שאתה שווה. ופעם אחרונה: אתה טוען שאני מתחבא מאחורי המקלדת, אך אתה יודע מצוין איפה למצוא אותי. אז קדימה, בוא ותגיד את מה שיש לך להגיד פנים מול פנים.

6288_121713241682_7276287_n.jpg

בבקשה למי שביקש תמונה. ואלכס יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לחפש איזה חנון ברחבי אונ' ת"א ולהגיד לו את האמת על עצמו. לך לפקולטה שם לפסיכולוגיה יגידו לך אותו דבר.

בבקשה למי שביקש תמונה. ואלכס יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לחפש איזה חנון ברחבי אונ' ת"א ולהגיד לו את האמת על עצמו. לך לפקולטה שם לפסיכולוגיה יגידו לך אותו דבר.

אין שום בעיה, היית אומר מראש אתה פחדן ושאתה זה שמתחבא מאחורי המקלדת והיינו חוסכים את כל הדיון הטפשי הזה. יותר מזה, כל זה לא היה קורה אם היה לך מספיק שכל להתייחס למה ששואלים אותך במקום לרדת לפסים אישיים. חבל שאתה מוציא את עצמך אפס בכל פן אפשרי פעם אחר פעם.

אני יודע שלך יש הרבה זמן כי אין לך כל כך חיי חברה, אז קח- 0544458444 . אני גר בסביון, הרגב 2. לומד בקריה האקדמית ק.אונו ימי ראשון בין השעות 8-15 ובימי שני 8-16. עובד ברמת החייל ראול וולנברג 24 מגדלי זיו כניסה A בחברת טלטוס.
עכשיו אתה יודע איפה למצוא אותי ואיך.

אני יודע שלך יש הרבה זמן כי אין לך כל כך חיי חברה, אז קח- 0544458444 . אני גר בסביון, הרגב 2. לומד בקריה האקדמית ק.אונו ימי ראשון בין השעות 8-15 ובימי שני 8-16. עובד ברמת החייל ראול וולנברג 24 מגדלי זיו כניסה A בחברת טלטוס.
עכשיו אתה יודע איפה למצוא אותי ואיך.

אתה פשוט לא מבין, אה? אני יודע שקשה לך אז אני אחזור על זה פעם אחרונה. אתה לא מעניין אותי, אני לא מחפש אותך ואין לי שום עניין בלבזבז עליך אנרגיות. אתה זה שטען שאני מתחבא מאחורי המקלדת, לא אני. אתה יודע איך למצוא אותי ואתה לא רוצה.
באמת חבל שנולד ילד כזה טיפש להורים עשירים. בטח כואב הלב להוריש לך הכל.

מצחיק שאתה קורא לי טיפש אבל אתה מסיק מסקנות של ילד מפגר. דבר שני לא רשמתי שאתה מתחבא מאחורי מקלדת ומקלל אנשים ומאיים אלא מעצבן אנשים על בסיס קבוע וזה גורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך כי הסיפור חיים שלך עצוב ואתה מלא בחסכים מהילדות. אתה אולי איפשהו חשבת שאני מאיים עליך או משהו וישר יצאת להתגוננות (כנראה עוד חסך) ורצית להוכיח שאתה גבר. בכל מקרה אני יודע שאני פוגע לך בנקודות רגישות ומכאיבות וזה גורם לך לדבר שטויות ולהתבלבל.

מצחיק שאתה קורא לי טיפש אבל אתה מסיק מסקנות של ילד מפגר. דבר שני לא רשמתי שאתה מתחבא מאחורי מקלדת ומקלל אנשים ומאיים אלא מעצבן אנשים על בסיס קבוע וזה גורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך כי הסיפור חיים שלך עצוב ואתה מלא בחסכים מהילדות. אתה אולי איפשהו חשבת שאני מאיים עליך או משהו וישר יצאת להתגוננות (כנראה עוד חסך) ורצית להוכיח שאתה גבר. בכל מקרה אני יודע שאני פוגע לך בנקודות רגישות ומכאיבות וזה גורם לך לדבר שטויות ולהתבלבל.

אתה אולי לא מבין את משמעות המילים שאתה משתמש בהן, אבל כשאתה אומר שאני מתחבא מאחורי המקלדת כדי להציק לך זה אומר שאתה חושב שאני מפחד ממך. אגב, לא ממש הצקתי לך, שאלתי אותך שאלה לגיטמית ואתה הורדת את זה לפסים אישיים כי פשוט אין לך מה לענות. אפילו ההודעה המקורית שלך ל 1234 הייתה ירידה לפסים אישיים כי אתה לא מסוגל להתמודד עם טיעונים בצורה אחרת. זה באמת מרגיש כמו לדבר לקיר. יש מצב שעישת ג'וינט אחד יותר מדי? אבא שלך יודע על זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית