הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי מותר להכין תוכניות אימון ותזונה ? [המשך דיון מפורם אימונים]

• פותח/ת השרשור asdasd
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני יודע שאם יקרה לך משהו בתקופה זבה תשתמש בתכנית שלי או בתפריט שלי ואני לא מוסמך להם-אז יש לך אפשרות להפיל עלי מיליון תיקים ועם עו"ד טוב תוציא ממני המון המון המון כסף....
ואין לך מה להתווכח על זה ולא יעזור לך שום תת סעיף בתיקון משנה לחוק עזר שלא תביא...זה מה שאתה יכול לעשות אם נפגעת בתקופת זמן שבה היית בתפריט/ תכנית של אדם לא מוסמך
לאדם מוסמך יש את הכיסוי לכך שהוא פעל בסדר ולאדם לא מוסמך אין

• פותח/ת השרשור
לדבריך, כל עיצה שאתה (או כל אחד אחר) נותן פה חושפת אותך לתביעה משפטית, במידה והיא תגרום לנזק, זה מטופש.
בכלל אופן, אתה לשם שינוי מוכן להתדיין כמו בן אדם? אני גיביתי את הטענות שלי עם ציטוטים מהחוק(אני גם יכול להביא פסקי דין, במידה ואתה מעוניין (למרות שהם לא בדיוק עוסקים בנושא שלנו, אבל אפשר להסיק מהם דבר או שניים)), לעומת זאת את ההודעות שלך אפשר לתמצת ב"אתה טועה ואני צודק, ולמה אני צודק? כי אני צודק.", או במילים אחרות - אתה מיסטיקן.

נערך לאחרונה:
לדבריך, כל עיצה שאתה (או כל אחד אחר) נותן פה חושפת אותך לתביעה משפטית, במידה והיא תגרום לנזק, זה מטופש.
בכלל אופן, אתה לשם שינוי מוכן להתדיין כמו בן אדם? אני גיביתי את הטענות שלי עם ציטוטים מהחוק(אני גם יכול להביא פסקי דין, במידה ואתה מעוניין (למרות שהם לא בדיוק עוסקים בנושא שלנו, אבל אפשר להסיק מהם דבר או שניים)), לעומת זאת את ההודעות שלך אפשר לתמצת ב"אתה טועה ואני צודק, ולמה אני צודק? כי אני צודק.", או במילים אחרות - אתה מיסטיקן.
אתה מן סוג של מנחם בן אתה יודע את זה? אתה אוהב לחפור, אבל החפירות שלך מעניינות (ולפעמים מצחיקות)
ומה הקשר מיסטיקן חחח?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית