עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ארוך וזה גם לא משהו מוכח אני מעדיף לא להסתכןאפשר לדעת מה רע בSS?
אם SS ארוכה כל תוכנית ארוכהזה ארוך וזה גם לא משהו מוכח אני מעדיף לא להסתכן
התכוונתי שההסבר ארוך ולא מוכח,ושמעתי עליו הרבה דברים רעים,וזה לא משנה עכישו אני צריך רק שתגידו לי מה יותר עדיך FBW או ABאם SS ארוכה כל תוכנית ארוכה
וSS היא אחת התוכניות הכי מוכחות
ההסבר ארוך, והוא מוכח, ומי שאמר לך שהיא לא טובה כנראה לא עשה אותה, אני מבצע אותה ואני יכול להגיד לך שהיא מדהימה והביאה אותי לתוצאות מעולות יותר מכל תוכנית AB/ABC אחרות שעשיתיהתכוונתי שההסבר ארוך ולא מוכח,ושמעתי עליו הרבה דברים רעים,וזה לא משנה עכישו אני צריך רק שתגידו לי מה יותר עדיך FBW או AB
אפשר תמונה שלך?ההסבר ארוך, והוא מוכח, ומי שאמר לך שהיא לא טובה כנראה לא עשה אותה, אני מבצע אותה ואני יכול להגיד לך שהיא מדהימה והביאה אותי לתוצאות מעולות יותר מכל תוכנית AB/ABC אחרות שעשיתי
תפסיק לפחד מכרס, אתה לא ילדה בת 15 שאכפת לה מהבטן שלה.אפשר תמונה שלך?
בטח שאכפת לי מכרס,כי אני לא רוצה יותר כוח אני רוצה שיראו גוף יפה וכרס וציצים זה לא גוף יפה אם כמה שאתה חזק,תפסיק לפחד מכרס, אתה לא ילדה בת 15 שאכפת לה מהבטן שלה.
אני לא הולך לשלוח לך תמונה שלי כי זה גיי, אבל בחודשיים של אימונים עליתי מ69 קילו ל82.5(נכון להיום), התחלתי על סביבות ה12% שומן וכרגע אני בסביבות ה13%
מה?עם חלב..
👏בטח שאכפת לי מכרס,כי אני לא רוצה יותר כוח אני רוצה שיראו גוף יפה וכרס וציצים זה לא גוף יפה אם כמה שאתה חזק,
אז תאמת- יש לך כרס או ציצים?? או שתיהם???
קשה לי להאמין שעלית 12 קילו שמתוכם רק אחוז שומן אחד בחודשיים! זה לא הגיוני.. איך מדדת את אחוזי השומן ?תפסיק לפחד מכרס, אתה לא ילדה בת 15 שאכפת לה מהבטן שלה.
אני לא הולך לשלוח לך תמונה שלי כי זה גיי, אבל בחודשיים של אימונים עליתי מ69 קילו ל82.5(נכון להיום), התחלתי על סביבות ה12% שומן וכרגע אני בסביבות ה13%
יכול ליהיות שעליתי 2%, אבל זה בגג, יש לי גנטיקה טובה בכל העסק, אכלתי נכון והתאמנתי בצורה נכונה.בקשר לבחור שאמר שעלה 13 קילו בחודשיים שמתוכם רק קילו 1-3 קילו שומן אז יש לך טעות קריטית
עם סייקל עמוס חומרים וגנטיקה טובה אפשר לעלות 10 קילו שריר ב-3 חודשים אז שיהיה לך ברור שעשית מסה מלוכלכת למדיי
תפסיק לפחד מכרס, אתה לא ילדה בת 15 שאכפת לה מהבטן שלה.