הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

Calapatchio

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
20120727_194142.jpg 20120727_194214.jpg
אני רוצה לעשות דיאטה ואימונים.
מה האחוזי שומן שלי כי אני חושב לעשות דיאת PMSF.
גובה 1.72
משקל 65.1
גיל 16.5
תודה לעוזרים

אני גם דיי בטוח שזה מעל ה20%-23% יחסית למשקל שלך יש לך %שומן דיי גבוה כדי לך באמת להתחיל חיטוב ולשלב אימוני כוח .
בהצלחה:79nb:

• פותח/ת השרשור
קראתי קצת ורשום שזה גם מוריד 800 קלוריות ביום וגם אימונים אז כדי לי לעשות ?

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לאזור לי כי אני לא יכול לפתוח נושא בפורום אחר אין לי מספיק הודעות.
אני רוצה להתחיל אימונים ודיאטת PMSF השאלה אם הדיאטה הזאת תעזור לי בשילוב של האימונים ואיזה אימונים לעשות?
תודה לעוזרים

דיאטת psmf היא דיאטת דלת פחמימות מאוד טובענית,ולוקח זמן לא מבוטל להתרגל לאורך חיים שכזה,אתה יכול לנסות אותה ולראות אם זה מתאים לך,בעיקרון יורדים יפה מאוד איתה.
לגביי אימונים אני שעשיתי אותה לא התאמנתי בכלל אבל זה היה טעות כי איבדתי הרבה ממסת השריר שלי,לכן אני ממליץ לשלב אימונים אם כי בעצימות נמוכה כי קשה להתאושש בדיאטה כזו.
עוד דבר,אם אתה מבצע את הדיאטה לא לשכוח לבצע העמסת פחמימות והפסקות כמפורט במאמר,בהצלחה!

אריאל, אני מציע שיילך להמדד בקליפר ואתה תראה שהוא 18-19 אחוז. אל תנסה לבלבל בשכל. 6 קילו מתחת לגובה זה יהיה טירוף על 23 אחוז שומן. יש לו המון שומן בבטן אבל בידיים אין כמעט, ואני מאמין שגם בכל שאר הגוף אין הרבה, אז במקום סתם להוריד מוניטין כמו ילד תחשוב לפני. אחוז שומן נמדד לפי אחוז השומן בגוף ​ולא רק בבטן.

אריאל, אני מציע שיילך להמדד בקליפר ואתה תראה שהוא 18-19 אחוז. אל תנסה לבלבל בשכל. 6 קילו מתחת לגובה זה יהיה טירוף על 23 אחוז שומן. יש לו המון שומן בבטן אבל בידיים אין כמעט, ואני מאמין שגם בכל שאר הגוף אין הרבה, אז במקום סתם להוריד מוניטין כמו ילד תחשוב לפני. אחוז שומן נמדד לפי אחוז השומן בגוף ​ולא רק בבטן.
שיפרסם תמונה של כל הגוף אבל בבטן זה ניראה כאילו יש המון שומן ואל תשכח שהבטן הרבה יותר גדולה מאשר היד מכל הבחינות ץ..

זה פשוט לא נשמע לי הגיוני.. אם מי שהעלה את זה עדיין רואה אז שיעלה בבקשה תמונה של כל הגוף. הבטן זה לא תמיד אינדיקציה..

• פותח/ת השרשור
אני אעלה תמונה של כל הגוף , למרות שהשומן מתרכז בבטן ולא בשאר המקומות..

• פותח/ת השרשור
טוב הפלאפון שלי נדפק ואין לי מצלמה בבית אז אני לא יכול להעלות תמונה אבל בידיים יש לי שרירים וברגליים גם , הירכיים לא שמנות השומן מתרכז רק באזור המותניים הבטן והחזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית