הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אש ועזרה לגבי המשך חיטוב

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
נמצא 6 שבועות בחיטוב.
משקל התחלתי 76 כרגע 72.
RMR 2100, הייתי בגירעון של 500-700 ק' ביום.
4 שבועות על 140-150 פחמימה, שבועיים אחרונים על 100-120. הייתה העמסה אחת אחרי 3 שבועות, והיום/מחר עושה העמסה שנייה.
לוקח אומגה, מולטי וקריאטין.
כמה אחוזי שומן ? הצעות להמשך - להישאר על 100 פחמימה או להוריד ל 50-60, או לעבור לדל פחמימה לגמרי ? הצעות לגבי אירובי ?
יש לי 2 חבילות יהימובין (מספיק לחודש) מתי להתחיל לקחת ?

2 תמונות במצב מכווץ.

DSCF2186.jpg סוף שבוע שישי 72 ק&#1497.jpg

13~ לדעתי.
הייתי מתחיל את השימוש ביהומבין מ 12-11 א.ש. אם תעשה הכל נכון אז עוד שבועיים-שלושה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
13~ לדעתי.
הייתי מתחיל את השימוש ביהומבין מ 12-11 א.ש. אם תעשה הכל נכון אז עוד שבועיים-שלושה לדעתי.
מה הכוונה להכל נכון ? עד עכשיו פעלתי בסדר ? ומה כדאי לעשות, להמשיך כמו שעשיתי עד עכשיו או לקצץ בפחמימות ?

מה הכוונה להכל נכון ? עד עכשיו פעלתי בסדר ? ומה כדאי לעשות, להמשיך כמו שעשיתי עד עכשיו או לקצץ בפחמימות ?
כל עוד אתה לא נתקע אין סיבה לקצץ בפחמימות ....ברגע שתתקע תתחיל לקצץ עוד ותכנס לפרוטוקולים (גם יהמבין אם צריך).

נמצא 6 שבועות בחיטוב.
משקל התחלתי 76 כרגע 72.
RMR 2100, הייתי בגירעון של 500-700 ק' ביום.
4 שבועות על 140-150 פחמימה, שבועיים אחרונים על 100-120. הייתה העמסה אחת אחרי 3 שבועות, והיום/מחר עושה העמסה שנייה.
לוקח אומגה, מולטי וקריאטין.
כמה אחוזי שומן ? הצעות להמשך - להישאר על 100 פחמימה או להוריד ל 50-60, או לעבור לדל פחמימה לגמרי ? הצעות לגבי אירובי ?
יש לי 2 חבילות יהימובין (מספיק לחודש) מתי להתחיל לקחת ?

נראה 12% לדעתי תתחיל עם היהומבין והקיצוץ בפחמימה,ברגע שאתה תתקע,עד אז תחכה

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא נתקע אין סיבה לקצץ בפחמימות ....ברגע שתתקע תתחיל לקצץ עוד ותכנס לפרוטוקולים (גם יהמבין אם צריך).
הכל טוב ויפה בתאוריה, את זה גם אני יודע...
אבל הגוף שלי כנראה קצת בעייתי ואני אצתרך לעבוד די קשה כדי להיפתר מכל השומן העיקש, ככה שהייתי שמח לקבל כמה עצות מאנשים עם ניסיון...

הכוונה שתשמור על קצת הירידה הזה פחות או יותר. הייתי מתחיל לקצץ בפחמימה כבר מעכשיו.

13~ תמשיך בחיטוב שלך אתה יכול להמשיך עם הכמות פחמימות האלה או לקצץ אולי ל120 לא יותר ! אתה יכול להגיע לאחוז שומן יפה ככה ,11~
ומשם לעבור ליוהמבין ולדל פחמימה אם אתה רוצה ללכת על חיטוב לאחוז שומן חד ספרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית