הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[שאלה] סוכר ענבים

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
רציתי לשאול האם לקחת סוכר ענבים לאחר אימון כ50 גרם סוכר ענבים...
האם יש סיכוי שזה יגרום לסכרת או לעלייה בסוכר ?
כאילו מה בתכלס ההבדל בינו לבין סוכר רגיל ?

רציתי לשאול האם לקחת סוכר ענבים לאחר אימון כ50 גרם סוכר ענבים...
האם יש סיכוי שזה יגרום לסכרת או לעלייה בסוכר ?
כאילו מה בתכלס ההבדל בינו לבין סוכר רגיל ?
יותר קל לעיכול ,ומעלה את רמות האינסולין יותר מהר למטרת בניית שריר.
אה וגם "טבעי" סוכר רגיל זה סוכרוז וסוכר ענבים זה דקסטרוז🥰

סוכר ענבים גם הרבה פחות מתוק (מפחינת הטעם). בגלל זה אתה יכול להכניס 50ג במנה ולא להקיא מי זה...

בתכלס דקסטרוז(סוכר ענבים) זה פשוט מונח אחר לגלוקוז מה שאומר שהוא מעולה בשביל לבנות שריר אבל 50 גרם זה קצת יותר מדי הייתי אומר תמדוד בכפיות כמו שאתה מודד סוכר רגיל ואל תגזים זה עדיין סוכר

בתכלס דקסטרוז(סוכר ענבים) זה פשוט מונח אחר לגלוקוז מה שאומר שהוא מעולה בשביל לבנות שריר אבל 50 גרם זה קצת יותר מדי הייתי אומר תמדוד בכפיות כמו שאתה מודד סוכר רגיל ואל תגזים זה עדיין סוכר
מה ההבדל בין אשכול גדול של ענבים לבין 50 גרם סוכר ענבים ?? אין עם זה בעיה אני אישית לוקח 60גרם סוכר ענבים בשייק .

מה ההבדל בין אשכול גדול של ענבים לבין 50 גרם סוכר ענבים ?? אין עם זה בעיה אני אישית לוקח 60גרם סוכר ענבים בשייק .
ההבדל הוא שבאשכול של ענבים יש גם חומרים חומרים אחרים חוץ מסוכר ענבים כמו למשל מים,סיבים תזונתיים,פרוקטוז(סוכר הפירות) שהוא לא ממש מומלץ ועוד כמה דברים נורמלים שיש בפירות ובסוכר ענבים הוא נטו סוכר ענבים מה שאומר שאם אתה לוקח 60 גרם סוכר ענבים בשייק זה אומר 60 גרם פחמימה, אני לא אומר שיש עם זה בעיה פשוט קח בחשבון שזה עוד 240 קלוריות בשייק(למקרה שאתה בחיטוב או משהו כזה זה עלול להפריע) אבל אם העניין של הקלוריות לא מפריע לך אז זה מעולה
וסתם שאלה בלי קשר תגיד 60 גרם זה לא מתוק לך מדי?כמה זה יוצא לך בכפיות?

Back
למעלה תחתית