עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יותר קל לעיכול ,ומעלה את רמות האינסולין יותר מהר למטרת בניית שריר.רציתי לשאול האם לקחת סוכר ענבים לאחר אימון כ50 גרם סוכר ענבים...
האם יש סיכוי שזה יגרום לסכרת או לעלייה בסוכר ?
כאילו מה בתכלס ההבדל בינו לבין סוכר רגיל ?
מה ההבדל בין אשכול גדול של ענבים לבין 50 גרם סוכר ענבים ?? אין עם זה בעיה אני אישית לוקח 60גרם סוכר ענבים בשייק .בתכלס דקסטרוז(סוכר ענבים) זה פשוט מונח אחר לגלוקוז מה שאומר שהוא מעולה בשביל לבנות שריר אבל 50 גרם זה קצת יותר מדי הייתי אומר תמדוד בכפיות כמו שאתה מודד סוכר רגיל ואל תגזים זה עדיין סוכר
ההבדל הוא שבאשכול של ענבים יש גם חומרים חומרים אחרים חוץ מסוכר ענבים כמו למשל מים,סיבים תזונתיים,פרוקטוז(סוכר הפירות) שהוא לא ממש מומלץ ועוד כמה דברים נורמלים שיש בפירות ובסוכר ענבים הוא נטו סוכר ענבים מה שאומר שאם אתה לוקח 60 גרם סוכר ענבים בשייק זה אומר 60 גרם פחמימה, אני לא אומר שיש עם זה בעיה פשוט קח בחשבון שזה עוד 240 קלוריות בשייק(למקרה שאתה בחיטוב או משהו כזה זה עלול להפריע) אבל אם העניין של הקלוריות לא מפריע לך אז זה מעולהמה ההבדל בין אשכול גדול של ענבים לבין 50 גרם סוכר ענבים ?? אין עם זה בעיה אני אישית לוקח 60גרם סוכר ענבים בשייק .