הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה

Mosheuf

משתמש מתחיל
32
11
נק' מוניטין:
17
32
11
שלום לכולם חדש כאן מקווה ללמוד מכם הרבה. 😃
אני בן 27 גובה 1.85 משקל 87 קילו התחלתי להתאמן בחדר כושר תוכנית AB ארבע פעמים בשבוע (לפעמים גם חמש ) לעלייה במאסה ומשלב שלוש פעמים אירובי בשביל להוריד את אחוז השומן (16% שומן) 25 דק' ריצה קלה מהירות תשע בהליכון אחרי אימון (יש שהמליצו לי על אינטרוולים במשך רבע שעה אבל משום מה אני מפחד שזה יפגע במאסה בגלל המאמץ אז העדפתי להשאיר ככה) אני אוכל כמו שצריך. ארבע ארוחות ביום טונה קוטג גבינה בשר ביצים וכמובן שנזהר עם הפחמימה לא להפריז אבל גם לא להחסיר, ובשביל להגיע לערכים שותה חלבון אחרי האימון וכמובן שאוכל שעה וחצי אחרי ארוחה טובה עם חלבון 35 40 גרם ושתי פרוסות לחם קל ,משלב פירות ירקות משתדל לעשות כמו שכתוב בספר.

המטרה שלי היא שהגוף יראה כמו שצריך , לא יותר מידי ולא פחות מידי , שיראה אסתטי (כמו הרצים של המאה מטר 😁 באולימפיאדה) .

נשקלתי לפני חודש והייתי 86 ק"ג נשקלתי היום ועליתי ל87.2 ק"ג
השאלה שלי האם זה העליות האלה במשקל זה משהו שיכול להעיד על אחוז שומן שגדל ?
והאם לעלייה במשקל שלי יש פקטור בעלייה באחוז השומן למרות האימונים? יכול להיות שהורדתי אחוז שומן ועליתי בשריר? ובגלל זה עליתי במשקל?

פשוט בשביל להגיע למטרה כי אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי אפילו אם התהליך יהיה ארוך פשוט הפחד שלי מהשמנה הוא גדול כי הייתי ילד שמן.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

משקל גוף זה עניין של תזונה נטו, האם תעלה שריר או שומן תלוי באם אתה מתאמן או לא ובכמה גדול הפלוס הקלורי שלך, תנסה 300 קלוריות מעל הבסיס עם אחת התוכניות למתחילים בקילוגרם

הועבר לפורום מתחילים בתזונה ואימונים

Back
למעלה תחתית